Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
352.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dosyada problem yok tekrar test ettim, Öncelikle Usb belleğinizi bilgisayarınızda takıp bi formatlayın.

formatlama işleminden sonra indirdiğiniz dosyayı usb belleğin içersine atıp ilk mesajda anlatıldığı şekilde tv nize aktarmayı deneyin.

eğer yine olmazsa tvnizin yazılımsal problemi olabilir, buna istinaden de tvnizi kablo ile yada kablosuz olarak internet e bağlayın

Menü>destek kısmından yazılım güncellemesi yapın (internet bağlantınızın durumuna göre 30-60 dk arası sürebilir.)

ve bu güncelleme sonrasında tekrar denemenizi tavsiye ederim.

sorun yaşarsanız tekrar paylaşın yardımcı olalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

linkler yenilenmiştir..

tekrar denemenizi tavsiye ederim.

http://www.mediafire.com/download/rh2t31538l7l5a2/Samsung-Channel_List_18.09.2014.scm

akşam deneyeceğim
  • Arkadaşlar bunu paylasan kardesime teşekkür ediyorum. yalnız benim bir sorum olacak. 15 katlı binadayım. 8. kattayım. catıdan inen uydu kablosu direk salona iniyor ordan ek olarak diğer oturma odasına geliyor. salonda tüm kanalları ( trt hd ve bir kac tane haric.) cekiyor. ama Tv yi odaya getirdiğimde coğu kanal sinyal yok diyor. Ne yapmam gerekiyo ? yardımcı olursanız simdiden tşk ederim. Tv Samsung 40" es6340
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocyali44

Arkadaşlar bunu paylasan kardesime teşekkür ediyorum. yalnız benim bir sorum olacak. 15 katlı binadayım. 8. kattayım. catıdan inen uydu kablosu direk salona iniyor ordan ek olarak diğer oturma odasına geliyor. salonda tüm kanalları ( trt hd ve bir kac tane haric.) cekiyor. ama Tv yi odaya getirdiğimde coğu kanal sinyal yok diyor. Ne yapmam gerekiyo ? yardımcı olursanız simdiden tşk ederim. Tv Samsung 40" es6340

şimdi şunu bi açıklığa kavuşturalım ?

salon da sadece ek mi var yoksa salonda da başka tv var ve ordan paralel şekildemi oturma odasına geçiyor ?

eğer bu şekilde ise tek kablo dan aynı anda 2 tv yayın izleyemez.

ancak birisi kapalıyken bir diğer izleyebilir.

aksi taktirde cihazlarda arıza oluşması muhtemeldir. zaten izlenmeye çalışılsa bile en fazla aynı kanallar izlenebilir, farklı kanallar izlenmeyte çalışılırsa sinyal hatası vs. oluşur.
    bu tavsiye edilmeyen bir işlemdir. cihazlar için risklidir.

işin detayına gelirsek salonda çpğu kalları açıp diğer odada açmamazlık yapıyorsa. sorunun kaynağı ek yerinde gibi gözküyor ..

burda ek in nasıl olduğunun önemi çok büyük. çatıdan gelen kablo RF connektör lerle birbirine bağlı değilse direk kablo birbirine bant ile ek yapılmış ise.
    tavsiyem bu eki söküp iç kısımdaki bakır sinyal kablosunu ve dış sarmaldaki şase kablosunu birbirilerine temizce yeniden eklemeniz yönünde olacaktır.
    büyük ihtimal ile ekde bir sorun olabilir yada ekden sonraki kabloda vs. bu şekilde denemenizi tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bunu paylasan kardesime teşekkür ediyorum. yalnız benim bir sorum olacak. 15 katlı binadayım. 8. kattayım. catıdan inen uydu kablosu direk salona iniyor ordan ek olarak diğer oturma odasına geliyor. salonda tüm kanalları ( trt hd ve bir kac tane haric.) cekiyor. ama Tv yi odaya getirdiğimde coğu kanal sinyal yok diyor. Ne yapmam gerekiyo ? yardımcı olursanız simdiden tşk ederim. Tv Samsung 40" es6340

salon da sadece ek mi var yoksa salonda da başka tv var ve ordan paralel şekildemi oturma odasına geçiyor ?

aksi taktirde cihazlarda arıza oluşması muhtemeldir. zaten izlenmeye çalışılsa bile en fazla aynı kanallar izlenebilir, farklı kanallar izlenmeyte çalışılırsa sinyal hatası vs. oluşur.

işin detayına gelirsek salonda çpğu kalları açıp diğer odada açmamazlık yapıyorsa. sorunun kaynağı ek yerinde gibi gözküyor ..

burda ek in nasıl olduğunun önemi çok büyük. çatıdan gelen kablo RF connektör lerle birbirine bağlı değilse direk kablo birbirine bant ile ek yapılmış ise.
    tavsiyem bu eki söküp iç kısımdaki bakır sinyal kablosunu ve dış sarmaldaki şase kablosunu birbirilerine temizce yeniden eklemeniz yönünde olacaktır.
    büyük ihtimal ile ekde bir sorun olabilir yada ekden sonraki kabloda vs. bu şekilde denemenizi tavsiye ederim.

Salonda Sadece ek var tv yi ara sıra o odaya götürmek icin prizden -2 metre lik fazlalık kenarda duruyor. 2 tv aynı anda calıstırma gibi bi uygulamamda mevcut degil .
    Buvat'ın icinden Rf connektör lerle birbirine baglamak imkansız gibi uydu kablosu cok kısa kalmıs ve zorla birbirine bant la ek yaptım cekiyorum gelmiyo kopacak bi r yerden :) Şu an ek' yerlerini kontrol etmekle baslıyorum

Kablo mesafe den fark ediyor mu o kafamı karıstırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocyali44 -- 20 Eylül 2014; 13:16:47 >

• Buyrun arkadaşlar direkt indirebilirsiniz buradan scm dosyasını flash diskinizin ana klasörüne atmanız yeterli

http://cemilkocan.com/tools/turksat4a.zip

linki konu başına ekleyebilirsin. @sakarboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilkocan -- 20 Eylül 2014; 15:24:17 >
  • İki gündür denemediğim kalmamıştı sayenizde hallettim hocam. Teşekkürler. @sakarboy
  • quote:

quote:

quote:

Salonda Sadece ek var tv yi ara sıra o odaya götürmek icin prizden -2 metre lik fazlalık kenarda duruyor. 2 tv aynı anda calıstırma gibi bi uygulamamda mevcut degil .
    Buvat'ın icinden Rf connektör lerle birbirine baglamak imkansız gibi uydu kablosu cok kısa kalmıs ve zorla birbirine bant la ek yaptım cekiyorum gelmiyo kopacak bi r yerden :) Şu an ek' yerlerini kontrol etmekle baslıyorum

Kablo mesafe den fark ediyor mu o kafamı karıstırdı

kablo mesafesi yerine göre çok ciddi farklar yaratabilir. sinyal kalitesi düşer vs.

müteahhit tesisat da kaliteli kablo kullandırtırsa santraller iyi markaysa kablo 100-150 metrede olsa sorun yapmaz.
    ama tesisat kötü ise santral ler ve lnb ler sıradan piyasa ürünüyse kablo metrajında uzunluk önemli ölçüde kaliteyi düşürür.

mesela örneğin geçenlerde amcam ın evine gittim aynı şekilde çoğu kanal çekmiyordu. duvardaki sat prizinden bağlıydı tv ye.
    bu priz içime sinmedi gittim 30 tl ye kaliteli bir sat priz aldım bi taktım tüm kanallar geldi en ufak sinyal sorunu kalmadı.

yani demem oki tesisattaki tüm elemanların faktörü çok önemlidir. ek yerleri vs. hepsini düzgünce kontrol edilmesi gerekir.

• rica...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

quote:

Orijinalden alıntı: cruze994

inşallah yardımcı olabilmişimdir..
    Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018]

Yok artık yaaa dün gece yarılarına kadar saatlerce boşa uğraşmışım. Bütün ayarlar tamammış zaten. Sadece desqc'yi 1/4 yaptım o kadar. Sinyal bir anda %77 oldu ve sakarboy arkadaşımızın verdiği listedeki kanalların tamamı açıldı. Şaka gibi halen inanamıyorum yaa sadece yapmam gereken diseqc 1/4

hocam oyuzden bur da avazımız çıktığı kadar herkesi uyardık Uydu/Lnb ayarlarınızda bir değişiklik yapmayın diye :)
    yapılması gereken tek şey kanal frekanslarının yeniden taratılmasıydı.
    Uydu aynı yörünge de olduğundan çanak ayarları ile oynamanız dezavantajınıza olmuş. neyse en azında sorunu farketmişsiniz. geçmiş olsun :)

Hoca inan ilk seferde sadece tarama yaptım 120 kanal geldi ve bir çoğu göstermiyordu. Daha sonra sizin listeyi yükledim ve hiç birinde görüntü yoktu. İşte o noktadan sonra kabus başladı. Girmediğim ayar kalmadı aslında bütün ayarıda doğru yapmışım sadece diseqc kapalıymış onu 1/4 yapmalıymışım. Neyseki çözdüm bütün yardımlarınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim tv UE40EH5200S GÜNCEL LIST VAR MI ACABA DIGERLER INI DENEDİM OLMADI ACİL YARDIMMMMM. ........

• quote:

Orijinalden alıntı: erdinc.e

Benim tv UE40EH5200S GÜNCEL LIST VAR MI ACABA DIGERLER INI DENEDİM OLMADI ACİL YARDIMMMMM. ........

tv nizin yazılımı güncel mi ;?

firmware güncelleme yapıp deneyebilirsiniz...
  • samsung ue es8000 tv ye maalesef tv yayınları gelmiyor,

• sakarboy S kullanıcısına yanıt
    D serisi için verilen listeye ve emeğe teşekkürler başarılı...
  • yayınlar gelmiyor derken ?

listeyi yükledikten sonra mı sinyal gelmiyor ?

liste den önce diseq/lnb ayarlarınızla oynadınızmı ? sorun büyük ihtimalle Dseqc ayarlarınızdaki yanlışlıktan olabilir.
  • 40F7000 de gecersiz kanal listesi diyor hocam,flash in icinde basla dosyalar olmaso sorun mu?

• evet oynadım sildim yükledim tarattım ama bir türlü yayınlar gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

40F7000 de gecersiz kanal listesi diyor hocam,flash in icinde basla dosyalar olmaso sorun mu?

valla F serisinde bier çok kişi olumlu sonuç aldı ..

öncelikle flash diski temiz bir şekilde fat32 olarak formatlayıp tekrardan kanal listesini atıp deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: düzce__

evet oynadım sildim yükledim tarattım ama bir türlü yayınlar gelmiyor

Dseqc/lnb ayarlarını benimle paylaşabilirmisiniz yada SS yükleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    tv yayınlarını nasıl yükleyebilirim. bir sürü ayar denedim ama maalesef bir türlü olmadı, müşteri hizmetleri bile çözemedi,

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.