Şimdi Ara

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.061
Cevap
75
Favori
352.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de kanal listesini ilk yüklediğimde hiçbir kanal açılmadı, sonrasında diseq ayarını 1/4 yaptığımda TRT'nin kanalları ve S Haber, 360 gibi bazı diğer kanallar açıldı.

Ama Cnn Türk, CNBC-E Kanal D vb. diğer birçok kanal hala açılmadı.

Başka bir ayar daha yapmak gerekiyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cugy

Merhaba,

Ben de kanal listesini ilk yüklediğimde hiçbir kanal açılmadı, sonrasında diseq ayarını 1/4 yaptığımda TRT'nin kanalları ve S Haber, 360 gibi bazı diğer kanallar açıldı.

Ama Cnn Türk, CNBC-E Kanal D vb. diğer birçok kanal hala açılmadı.

Başka bir ayar daha yapmak gerekiyor olabilir mi?

net olmamakla beraber. sinyal değerlerinizin iyi olup olmadıgından emin olun. diğer kanallar geldiyse onlarından gelmesi lazım... aynı liste çevremde bir çok kişide var ve sorun yok.
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    çeken kanallarda sinyal kalitesi %100, çekmeyenlerde %0 geliyor, ben de tam anlayamadım. Apartmandaki diğer dairelerde normal çekiyormuş tüm kanallar.

TV'nin ayarlarıyla ilgili başka bir durum sanırım.
  • Elinize emeğinize sağlık. Fakat bende radyo kanalları çıkmadı sebebi nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_alpay

Elinize emeğinize sağlık. Fakat bende radyo kanalları çıkmadı sebebi nedir acaba ?

Radyo kanalları yok listede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cugy

çeken kanallarda sinyal kalitesi %100, çekmeyenlerde %0 geliyor, ben de tam anlayamadım. Apartmandaki diğer dairelerde normal çekiyormuş tüm kanallar.

TV'nin ayarlarıyla ilgili başka bir durum sanırım.

Siz kendiniz bir otomatik arama yaparsanız daha makul olabilir...

Belki size özgü bir istisna durum olabilir.

Taradıktan sonra kanal listenizi usb ye atıp ilk mesajda linkini paylaştığım program ı açıp usb ye attığınız dosyayı ediyleyip zevkinize göre dizenleyebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung UE-32H5373 uyumsuz dedi çalıştırmadı
  • SAMSUNG UE46ES6710 S (ES Serisi) için ilk sayfadaki kanal listesini yazılım güncellemesi yaptıktan sonra denedim oldu. Bilgi paylaşımı yapan arkadaşa teşekkür ederim.

Ayrıca karşılaştığım bir sorunu çözümüyle beraber paylaşmak isterim. Ben aynı televizyonda uydu ve kablo tv kullanıyorum. Benim gibi uydunun yanında farklı bir yayın kaynağından (kablo tv, d smart gibi) faydalanan arkadaşlar kanal listesi yüklerken "geçersiz ülke bilgisi" gibi hata alabilirler. Böyle bir hata aldığınızda bilin ki "ülke" girişi yapılan yerin üstünde "anten tipi" girişi var; oradan "uydu" yu seçmeniz lazım yoksa geçersiz ülke hatası alıp durursunuz. "Ülke" de ise "diğerleri" seçeneğini işaretledim; Bir sorun olmadı.
  • D serisi için arayanlar buyursun...

Samsung D serisi Kanal listesi indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzagor -- 18 Ekim 2014; 16:43:48 >
  • Tv'min modelini nerden öğrenebilirim arkadaşlar. Tv ile birlikte gelen kullanmaz kılavuzunu bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

STAR TV KANALD VE SAMANYOLU TV HD kanallarının şifreli yayına geçmesinden ötürü yeni kanal listesinde bahse konu olan kanallar sdleri ile değiştirilmiştir.

TRT ler , ATV HD, KANAL D kendi televizyonumda çıkıyor ( zaten kablo lu tv izliyorum :) ) fakat akrabamın tv (samsung) bir türlü bulamadım.
    Ne yapmam gerekir acaba teşekküler
  • salula kullanıcısına yanıt
    yeni ücretsiz HD yayınlar, yenilenene frekanslardan sonra yayına başlamıştır. dolayısıyla komple bir frekans taraması yapmanız gerekebilir.
    yada tv niz uygun model ise bu konudaki 1. mesajda anlatılan işlemi uyguladığınızda yeni kanal listesine sahip olabilirsiniz.
  • tv nin arka kısmındaki etiketi üzerinde vardır mutlaka.
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    sorunsuz çalıştı mı?
  • zythum Z kullanıcısına yanıt
    Evet.
    !. mesajdaki kanal listesini indiremiyorum. link bozuk galiba. daha uygun bi yere atabilirmisiniz listeyi.
  • eagle66 kullanıcısına yanıt
    linkler test edildi. problem yok...
    downloada basınca repair yazıyor ben de sandım link bozuk meğer arka planda indiriyormuş. sorun yok. ilgin için tşkkr.
  • Samsung UE-50HU6900 50 İnç başkan buna olur mu
  • denedim sizin verdiğiniz listeyi indirim pc ye kanalların numaralarını düzenledim sadece yükle dedim usb den

Samsung Smart TV Turksat4A Sıralı Kanal listesi [HD/SD] [02.04.2018]

böyle bir hata verdi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.