Şimdi Ara

Samsung Smart View 2.0(PC) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
66.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef bende de windows için smartview uygulaması televizyonu görmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbagci

Merhaba,

Bu samsung tv'lerin eski sistem sürümlerine nasıl ulaşırız. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Samsung 40h6470 model tv var. Bugün baktım 15 Mayıs 2015 tarihli bir güncelleme var. Şimdi indiriyorum, güncelleme yapıyım mı yapmayım mı? Şu anki sürümde Smart view ile bağlantı sorunu var. Network failed hatası veriyor.

Arkadaşım Samsung güncellemeleri müşteri memmuniyetini artırmak için yapmıyor. Yani güncelleme ile bizlere herhangi bir artı sunmuyor. zaten güncelleme açıklamasında böyle bir açıklamada yer almıyor. Bizlere ben bu güncelleme ile eskiden aktif olmayan şu fonksiyon artık bu güncelleme ile aktif hale gelecek ve şunları yapabileceksin demiyor. Öyleyse bu güncellemeleri niçin yayınlıyor? Smart HUB daki paralı program sayısını artırmak ve orada müşterinin özgürce kullandığı bazı programları ve fonksiyonları biraz daha kısıtlamak için yayınlıyor. Size tavsiyem güncelleme ile ilgili açıklamalara bakın sizlere bir artı sunuyorsa yükleyin yoksa uzak durun.

Smart view 2.0 bilgisayarda kesinlikle çalışmıyor. Boş yere uğraşmayın. Onun yerine bilgisayarınıza eğer hala kurmadıysanız windows 8.1 kurun. WİN 8.1 bu işi kendisi halletmiş zaten başka hiç bir programa ihtiyacınız yok. Bilgisayar ekranını televizyona aktarabiliyor. bilgisayarındaki filimleri televizyon ekranında izleyebiliyorsun. En güzelide büyük ekranda sevdiğiniz oyunları oynayabiliyorsunuz. Bunun için aşağıdaki açıklamaları okumanız yeterli. Hepinize kolay gelsin.

• Arkadaslar merhaba, konu ile ilgili yazilarinizi okudum ve bildigim kadari ile konuyu sizlere izah etmeye çalisayim. Samsung tv telefon ve pclerin islemcileri (ve bazı diger marka telefon,tablet ve pc markaları) wifi direct (widi) özelliği ile çalısırlar. Bu özellik pek çok kisi tarafindan bilinir fakat pcler ile olan iliskisi cok konusulmaz. samsung widi teknolojisini tv, telefon ve tabletler arası medya paylaşımı icin kullanmaktadır. Telefonunuzdaki mirroring yada samsung smart view uygulamaları işlemcinin özelligi olan widi sayesinde calisir. Hali ile pc niz ile tv niz arasinda medya paylasimi yapmayi denediginizde kimi arkadaslar basarili, kimi arkadaslar basarisiz olacaktir. Bunun sebebi, samsung tv ile baglanti kurmaya calistiginiz pc nin islemcisinin widi özelligi olup olmamasidir. Widi ozellige sahip olmayan islemciye sahip bir pc yi televizyonunuza kablosuz olarak bağlayamazsiniz. Widi destegi bulunan islemciye sahip bir pc veya laptopa sahip olmaniz sarttir. Bazı samsung laptoplar ve diger markalarin bazi modellerinde widi ozelligine sahip islemciler bulunmaktadir. PC nizi ve ya laptopunuzu tvniz ile kullanmak istiyorsaniz intel in islemci listesinden widi destegine sahip islemcileri tespit ederek bu islemciye sahip bir laptop veya pc almaniz yeterli olacaktir. Aydinlatabildiysem ne mutlu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btutkun -- 28 Ağustos 2015; 10:09:17 >

• widi var ben de yine olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: btutkun

Arkadaslar merhaba, konu ile ilgili yazilarinizi okudum ve bildigim kadari ile konuyu sizlere izah etmeye çalisayim. Samsung tv telefon ve pclerin islemcileri (ve bazı diger marka telefon,tablet ve pc markaları) wifi direct (widi) özelliği ile çalısırlar. Bu özellik pek çok kisi tarafindan bilinir fakat pcler ile olan iliskisi cok konusulmaz. samsung widi teknolojisini tv, telefon ve tabletler arası medya paylaşımı icin kullanmaktadır. Telefonunuzdaki mirroring yada samsung smart view uygulamaları işlemcinin özelligi olan widi sayesinde calisir. Hali ile pc niz ile tv niz arasinda medya paylasimi yapmayi denediginizde kimi arkadaslar basarili, kimi arkadaslar basarisiz olacaktir. Bunun sebebi, samsung tv ile baglanti kurmaya calistiginiz pc nin islemcisinin widi özelligi olup olmamasidir. Widi ozellige sahip olmayan islemciye sahip bir pc yi televizyonunuza kablosuz olarak bağlayamazsiniz. Widi destegi bulunan islemciye sahip bir pc veya laptopa sahip olmaniz sarttir. Bazı samsung laptoplar ve diger markalarin bazi modellerinde widi ozelligine sahip islemciler bulunmaktadir. PC nizi ve ya laptopunuzu tvniz ile kullanmak istiyorsaniz intel in islemci listesinden widi destegine sahip islemcileri tespit ederek bu islemciye sahip bir laptop veya pc almaniz yeterli olacaktir. Aydinlatabildiysem ne mutlu :)

Samsung 55H8000 ve Samsung XE700t1c-A01TR ikilisinde farklı ağlarda denememe rağmen yine de çalışmıyor Smartview2. Bilgisayarda WiDi mevcut.

Samsung bunu nasıl başaramıyor aklım almıyor.

• önce play storeden androild uygulaması şimdide siteden pc uygulaması kalkmış bulunmaktadır samsung eline yüzüne bulaştırdı yetmedi sıvadı birde
  • Yeni versiyon çıkmış.http://www.samsung.com/tr/support/smartview/ Ama yine televizyonu bulamadı :(
  • Benim istediğim PC deki foto yada videoyu TV ye atıp izlemek değil de tam tersi. Yani TV de açık olan yayını PC den izlemek.

Daha önce Note 2 ve Note Pro 12.2 cihazlarıma kurduğum smartview uygulaması ile bunu yapabiliyordum. TV ye bağlanıp o anda hangi kanal açık ise telefondan yada tabletten izleyebiliyordum. Hatta kanal bile değiştirebiliyordum. O sırada TV de de kanal değişiyordu. Ama sonra yeni versiyonu indireyim dedim. Baktım çalışmıyor. Sonra markette eski sürümü de bulamadım.

Aynı işlemi PC de yapmak istiyorum şimdi. Daha önce Smartview ve 2.0 ı indirip denedim ama TV yi görmedi. Bu akşam PC için yeni versiyon çıkmış onu deneyeyim dedim. Telefon ve tablete kurdum. Sadece TV ye foto ve video atıp izlemek için çalışıyor. Ama TV deki yayını telefonda göstermiyor. PC versiyon da bir türlü TV yi görmüyor.

Canlı chat ile Samsung Amerika'ya bağlandım. Ama Türkiye'ye destek veremiyoruz, sizinkilerle görüşün deyip kesip attılar. Bizimkiler ise cevap bile vermiyor.

Anlamadım gitti. Çalışan şey artık çalışmıyor.

• hala bağlayamadım tv 40H6470. pc ile bağlantı yapabilen oldu mu ? smart wiew çalışmayı durdurdu hatası veriyor her seferinde
  • Dun baglandigim televizyona bu gun smart view uygulamasindan bağlanamıyorum televizyonu görmüyor ama tv ve telefon internete bağlı dun sorunsuz çalışıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: DarlyDix0n

Dun baglandigim televizyona bu gun smart view uygulamasindan bağlanamıyorum televizyonu görmüyor ama tv ve telefon internete bağlı dun sorunsuz çalışıyordu

Hocam dün bağlı dediğiniz tv ile bilgisayar bağlantısı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Dun baglandigim televizyona bu gun smart view uygulamasindan bağlanamıyorum televizyonu görmüyor ama tv ve telefon internete bağlı dun sorunsuz çalışıyordu

hayır telefondan şimdi bağlanıyor nedenini anlamadım ama 2 gün baglanamadım tvyi görmedi smart view pc uygulaması zaten açılmıyor çalışmayı durdurdu hatası veriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

hayır telefondan şimdi bağlanıyor nedenini anlamadım ama 2 gün baglanamadım tvyi görmedi smart view pc uygulaması zaten açılmıyor çalışmayı durdurdu hatası veriyor

Bende bir an pc ile bağlantı yaptini sandım nasıl yaptiniz diye soracaktim. Pc ile kesinlikle bağlantı olmuyor zaten. Samsung buna çözüm bulacak kadar profesyonel değil

• quote:

Orijinalden alıntı: SaYKoTurk

bende az önce online destekden görüştüm güncelleme bekleniyor dendi.

tarih 13.5.2017.... hala "günceleme yapılıyor" cevabını aldım samsung destekten
  • sorun çözülmedi bende hala var mı gelişme
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

sorun çözülmedi bende hala var mı gelişme

Bugün deneyeyim dedim ama vaktim olmadı. Yarın deneyip yazarım.

• fotografya kullanıcısına yanıt
    Tmmdir hocam bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

Tmmdir hocam bekliyorum

Sorun devam ediyor. Bağlantı kurulmadı yine

• Bunlara ne yapmak lazım nereye sikayet etmek lazım Bendede aynı

• şikayet etseniz de bir şey değişmez. yabancı forumlardan filan bakmak lazım sadece bizde mi bağlantı olmuyor bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.