Şimdi Ara

Samsung Smart View 2.0(PC) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
66.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    değişiklik var mı? 2014 model tvim ile smartwiev bağlantısı kuramıyorum.tvyi hiç görmüyor bile. Bilgisayara lan kabloyla bağlanıyorum tvye wireless ile, ilgisi olabilir mi?
  • FallenKings kullanıcısına yanıt
    Değişiklik yok maalesef. Bundan sonra da olacağını hiç zannetmiyorum. Samsung bu konuda destek vermiyor müşterisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    En uzun hdmi kablo kaç metre?

Mart ayında Asus gaming monitor aldım, bilseydim böyle tv geçeceğini elime, Samsung alırdım mirror screen kullanırdım yapacak bir şey yok bir yolunu bulucaz, sağol cevap için.
  • 06.10.2018 sorun hala devam ediyor... peki bu smart view yerine başka bi uygulama yok mu ?
  • kimse bağlayamadı mı hala bilgisayarı tv ye ?
  • Ahh ahhh denemediğim yol kalmadı
    Lenovo bilgisayarı Samsung 49KU7500'e bağlayamıyorum!
  • Merhaba arkadaşlar, ben de yarım saattir Samsung Smart View uygulamasını çalıştırmaya çalışıyordum ancak başaramadım, bunun yerine yine Samsung'un PC Share Manager programını kullanarak, PC'den TV'ye video aktarımı problemini çok kolay bir şekilde çözdüm, umarım sizlerin de işine yarar.
  • Smartview yüklü iphone ile samsung tv ye bağlanamıyorum ama işin ilginç yanı aynı ağdaki kendi televizyonumu görmüyor ama binadaki 3 tane samsung tv yi görüyor şaşırdım kaldım. Ayrıca altarnatif imediashare gibi programlarda tv yi görmüyor modem arayüzünde ki bazı ayarlardan olabilir mi???

• bugün yeni aldığım samsung nu7400 tv kurulumu yapıldı. hemen diğer odadaki pc'den dosya paylaşımı yapmak için samsung smart view indirdim ama bir saattir bağlantı kuramadım. ne bela programmış ya durduruldu hatası verioyr ya da tv'yi görmüyor. Bundan önce lg smart share ile hiç sorunsuz pc'ye indirdiğim filmler klasörünü kolaylıkla tv'den açabiliyordum. pişman oldum ziira çözümü de yok gibi. herkes program kötü diyor, yabancı sitelerde 2017 sonrası tvleri görmediği sıklıkla dile getiriliyor
  • Ben de dün 7 serisi samsung tv için iphoneuma smartview indirdim ama aynı kablosuz ağa bağlı olmamıza rağmen civardaki 2 samsung tv yi görüyor benimkini görmüyor, samsung teknik destek de sorunu çözemedi, acaba tv de benim bulamdığım bir ayar mı var?

• merhaba dostlar öncelikle bende bir samsung magduru olaraktan sizlere eski surumu taktim edeyim calıştıgı soyleniyor daha deneme sansım olmadı ve kesinlikle güncelleme yapmayalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.