Bildirim
Samsung Smart View Çalışmayı Durdurdu ?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bendede var yaklaşık 9 aydır ben çözemedim 2 farklı windows 10 bilgisayardan denedim ama yinede çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsungu arasam ama uğraşmamak için şunu dicekler (bilgisayarınızda problem var..) diyip kestirip atıcaklar eminimki -
Bende de aynı sorun var ne yaptıysam çözemedim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çözemedim umarım çözen birisi çıkar... -
Arkadaşlar merhaba, bizde de Samsung Smart TV var ve biz de aynı sorunu yaşadık. Amacımız kablosuz şekilde bilgisayarı TV'ye bağlamaktı. Smart View programını başka bir amaçla kullanacaksanız(başka ne işe yarıyor gerçi bilmiyorum ama) işinizi görmeyebilir ama bunun içinse bir link paylaşmak istiyorum. Bu abi benim bağlanabilmemi sağladı umarım işinize yarar
https://www.youtube.com/watch?v=UeOWaQCtrpw
Selamlar,
-
Benim olmadı maalesef -
TV'nin modeli ne? Belki onunla alakalı bir durumdur? İşe yaramadığına üzüldüm :( -
ks 8500 modeli dostum. -
Değerli arkadaşlar merhaba
Samsung Galaxy 10.1 (N8005) tablet (android 4.4.2 versiyonlu) ekranını projeksiyonla tahtaya yansıtırken aynı zamanda ekranı kaydediyordum. Samsung P580 aldım, Screen mirroring (Smart view olmuş) kullanarak tableti projeksiyona bağladım fakat ekran kaydını açtığım zaman smart view kendini kapatıyor tablette herşey normal devam ederken projeksiyondan doğal olarak görüntü gelmiyor. 4 tane ekran kaydedici kullandım hep aynı sorun smatview kendini kapatıyor. Projeksiyon yerine tv de denedim yine aynısı oldu. Teknik servisi aradım bir çözüm yok. Beni tekrardan arayacaklar bekliyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok makbule geçer iş için kullanıyorum hayati önemde.
Kullandığım kayıt programları mobizen, durecorder, azrecorder, screen recorder -
Sorunu çözebilen oldu mu? -
güncel -
Benim pcde de aynı sorun vardı geçen gün yazılımı silip tekrar yükledim. 3 yıldır çalışmayı durdurdu ifadesi birden kendiliğinden düzeldi açılıyor artık ya yazılımı düzelttiler ya da başka birşey oldu. Ama şimdi de tv yi görmüyor 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 9 Haziran 2018; 1:41:27 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bi çözümü vardır illaki bilen yok mu -
https://w w w. youtube. com/watch?v=A0JqRf6sygM Çözüm burada arkadaşlar. Telefonum s7 edge yurtdışından aldım imei attırdım ayrıca rootlu. Tek çözüm budur. Hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X