Şimdi Ara

SAMSUNG- SONY HANGİSİ!!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stanby ı resim modu diye biliyordumArkadaşlar sony,samy ve philips magazada yan yana izledim maç oynanıyor samy ve philips'te mesela çim'in içi net gözüküyor sony'de ise sanki o kadar net değil gibi!?yanılıyor muyum acaba!!ama renk deseniz sony daha iii
  • merhaba bahchi
    samsung 40a756ve 40w4000 kıyaslamasında iki modellın özellıklerıni karsılastırdığında yuksek kontrast değerı ve 100hrz panelı ıle tabıkı samsung 756 derım..ıkısını de sd yayınlarına baktıgında ben bu modellerı ınceledım samsung cok daha net bı goruntu verıyor..renkler cok canlı ..zaten bugun lcd almayı dusunuyorsan 100hrz panellı lc tercıh et....marka olarak dusundugun de samsung su anda 1 numaralı panel ureten fırma tasarımı da guzel...fiyat olarak tabıkı almadan önce cok sıkı fıyat araştırmak lazım sonra dan pisman olma ..dediğin gibi i.b.fiyatları uygun bır de fıyat garantısı de verıyorlar...ben i.b.sowroom una gittim cok buyuleyıcı bı yer yapmıslar...sana önerılerım bunlar...sana kolay gelsın....
  • Sağol traka..valla açıkçası iki modeli de çok begeniyorum siyahları ikisinin de çok iimiş.dediin gibi samy de tasarım hoş 100hz, 70.000 kontrast var ama W4000'i alan kişilerin yorumları göz önüne alırsak hiç'te yabana atılacak bir lcd değil!okuduğum kadarıyla olumsuz bir yorum görmedim..i.b web sayfasına baktım uzay istasyonu gib yer yapmışlar hakkaten büyüleyici
  • Arkadaşlar piyasada samsung 8 serisinin fiyatı 7 serisi ile aynı olmuş nerede ise.8 serisinin fiyatları cok dusmuş gibi gozukuyor.samsung 40a856 modelini bir araştırın derim
  • 40A856 ile 40A756 arasında özellik olarak ne gibi farklar var?

quote:

Orjinalden alıntı: denisrodman

Arkadaşlar piyasada samsung 8 serisinin fiyatı 7 serisi ile aynı olmuş nerede ise.8 serisinin fiyatları cok dusmuş gibi gozukuyor.samsung 40a856 modelini bir araştırın derim

• 856 ve 756 arasında işlemci ve panel farkı var. Ben bugün Gold'dan 40A856 aldım. yarın eve gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahchi

Merhaba Arkadaşlar,
    2 aydır forumu takip ediyorum bi çok model de gidip geldim ve herkes tarafından övulen iki model arasında kaldım;Bi kaç ay içerisinde bu modellerden birini almayı düşünüyorum.

-Samsung 40A756 (7 Serisi)
    -Sony 40W4000
    Kullanım amacım başta Sd belki ilerde Hd yayınları olur.oturma mesafem 2-5,3m arası.
    Bütçem:2500-3000 TL
    İ.B de fiyatlar uygun oneriyor musunuz??

Üstadlar ve kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

herkese saygılar..

Sony 40W4000
  • ikiside çok iyi sorunsuz kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BraviaEngine

quote:

Orjinalden alıntı: bahchi

Merhaba Arkadaşlar,
    2 aydır forumu takip ediyorum bi çok model de gidip geldim ve herkes tarafından övulen iki model arasında kaldım;Bi kaç ay içerisinde bu modellerden birini almayı düşünüyorum.

-Samsung 40A756 (7 Serisi)
    -Sony 40W4000
    Kullanım amacım başta Sd belki ilerde Hd yayınları olur.oturma mesafem 2-5,3m arası.
    Bütçem:2500-3000 TL
    İ.B de fiyatlar uygun oneriyor musunuz??

Üstadlar ve kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

herkese saygılar..

Sony 40W4000

evet herkes gibi bizlerde inceliyoruz. ama benim için bilgisayardan bağlantıda önemli.

sony 40w4000 modelinin pc sinyal algılaması full hd değil.

tercihim samsungle-40a756 olacaktır.

• Hayırlı olsun madboy24 iyi günlerde kullanırsınilk izlenimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim bide resim varsa iyi olur.samsung da dezavantaj panelin çizilmesi ve parlama yapmasıdır bence..
  • - S O N Y - ve diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 18 Mart 2009; 16:56:00 >
  • Arkadaşlar bugün Teknosa'da fiyatları sordum. W4000 serisinin üretiminin durduğunu söyledi bu doğru mu ? W4500 çıkışından dolayı. W4000 alacaktım çok kötü oldu bu durum gerçekse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Arkadaşlar bugün Teknosa'da fiyatları sordum. W4000 serisinin üretiminin durduğunu söyledi bu doğru mu ? W4500 çıkışından dolayı. W4000 alacaktım çok kötü oldu bu durum gerçekse.

Modeller o kadar hızlı yenileniyorki çok bile durdu. Normal bir durum yani. 6-7 ayda bir yeni modeller piyasada yerini alıyor. Mesela bak! yen, 5500 lü seriler satılmaya başlanacak yakın bir zaman içinde. 6-7 ay içinde onun içinde aynı şeyler söylenecek. Bir yıl sonra ise "teşhirde buldum. Alayım mı abi.." muhabbeti başlar.

• Peki alayım mı 46W4000 ? Cuma günü gidip bakacağız ve alacağız. Çalışan öyle bir söyledi ki resmen b.k attı televizyona ama yorumlara bakıncada herkes memnun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Peki alayım mı 46W4000 ? Cuma günü gidip bakacağız ve alacağız. Çalışan öyle bir söyledi ki resmen b.k attı televizyona ama yorumlara bakıncada herkes memnun.

Komple tümden ekrandaki görüntünün sağdan-sola veya soldan sağa aktığı sahneler( Kameranın döndüğü sahneler gibi) oluşan Flulaşma harici bir sorununu görmüyorum. Diğer herşeyi ile (Siyah başarısı, tasarım, resim kalitesi, bağlanabilirlik, kullanım kolaylığı vs.) dört dörtlük bir tv.
  • kendim sony aldığım halde sony panellerinde üst uç seriler hariç genel olarak bir pus izlenimi var w4000 yerine samsung 7 serisini tavsiye ederim veya bütçeyi biraz zorlaman mümkünse kesinlikle philips 9000 serisi al derim tartışmasız burda bahsi geçen tüm modelleri klasman dışı bırakacaktır
  • Pus izlenimi ?
  • @Doodlezz bunda anlaşılmicak bişey yok ama daha açık anlatayım sony panellerinde görüntüler sanki puslu veya buğulu bir camın ardından izleniyormuş gibi görünüyor.
  • Ya ben bir terim sandım o yüzden sordum.
  • samsung derim başka da bişi demem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.