Şimdi Ara

SAMSUNG- SONY HANGİSİ!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 aydır forumu takip ediyorum bi çok model de gidip geldim ve herkes tarafından övulen iki model arasında kaldım;Bi kaç ay içerisinde bu modellerden birini almayı düşünüyorum.

-Samsung 40A756 (7 Serisi)
    -Sony 40W4000
    Kullanım amacım başta Sd belki ilerde Hd yayınları olur.oturma mesafem 2-5,3m arası.
    Bütçem:2500-3000 TL
    İ.B de fiyatlar uygun oneriyor musunuz??

Üstadlar ve kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

herkese saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahchi -- 20 Şubat 2009; 14:44:39 >

• w4000 almanı ve rahat etmeni öneririm. samsung 8 serisi alacaksan durum değişebilir.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

w4000 almanı ve rahat etmeni öneririm. samsung 8 serisi alacaksan durum değişebilir.Saygılar
    üniversiteli dogrusu sony de en begendiğim model bu ama 7 serisi hem estetik hemde özellik bakımından agır basiyor gibi(100 hz,70.000 kontrast)w4000 hangi yonden rahat edecem? 8 serisi bütçeyi aşıyor valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahchi -- 20 Şubat 2009; 14:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    samsung 7 serisi de 8 serisi kadar başarılı bence.
    dolayısyla bütçe ve iki marka arasında kalman durumunu göz önüne alırsak samsung derim. daha fazla hd,plazma ve lcd mühendisleri olduğunu biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolera13

samsung 7 serisi de 8 serisi kadar başarılı bence.
    dolayısyla bütçe ve iki marka arasında kalman durumunu göz önüne alırsak samsung derim. daha fazla hd,plazma ve lcd mühendisleri olduğunu biliyorum.

Alıntıları Göster
    Üstadlardan(Albani,highwaymouse)ve bu lcd tv yi kullanan arkadaşların yorumları seçim yapmamda önemli rol oynayacakyorumlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: bahchi

Üstadlardan(Albani,highwaymouse)ve bu lcd tv yi kullanan arkadaşların yorumları seçim yapmamda önemli rol oynayacakyorumlarınızı bekliyorum...

Alıntıları Göster
    Samsung 7 serisini Sony w4000 ile kıyaslamak cok doğru olmayacaktır.Sony w4500 ile kıaslamak daha adil bir yaklaşım olmasının yanısıra tüm buradaki yorumcular Sony Bravıa diyebileceklerdir.Daha naturel ve doğal görüntü veren bravıa engine 2 yazılım ve işlemcinin yanısıra ses olarak daha kuvvetli daha az yansıma ile başarılı olacaktır.İ.B den alabilirsin endişen olmasın derim ..Ülkemizi hepten dağ başı hukuksuzluk unsuru sananların aksine düşünüyorum

• Samsung 7 serisini Sony w4000 ile kıyaslamak cok doğru olmayacaktır.Sony w4500 ile kıaslamak daha adil bir yaklaşım olmasının yanısıra tüm buradaki yorumcular Sony Bravıa diyebileceklerdir.Daha naturel ve doğal görüntü veren bravıa engine 2 yazılım ve işlemcinin yanısıra ses olarak daha kuvvetli daha az yansıma ile başarılı olacaktır.İ.B den alabilirsin endişen olmasın derim ..Ülkemizi hepten dağ başı hukuksuzluk unsuru sananların aksine düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONİC'Mİ SONY'Mİ
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denisrodman

Samsung 7 serisini Sony w4000 ile kıyaslamak cok doğru olmayacaktır.Sony w4500 ile kıaslamak daha adil bir yaklaşım olmasının yanısıra tüm buradaki yorumcular Sony Bravıa diyebileceklerdir.Daha naturel ve doğal görüntü veren bravıa engine 2 yazılım ve işlemcinin yanısıra ses olarak daha kuvvetli daha az yansıma ile başarılı olacaktır.İ.B den alabilirsin endişen olmasın derim ..Ülkemizi hepten dağ başı hukuksuzluk unsuru sananların aksine düşünüyorum
    sony ürünlerini zannedersem biraz gözümüzdede büyütmeye başladıkki sony'de bunun farkında olsa gerekki istediği fiyatı ürünlere abartı (high end) olarak uyguluyor aslında bu marka sempatizanlığından yavaş yavaş bırakmalıyız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: denisrodman

quote:

Orjinalden alıntı: denisrodman

Evet bu yoruma katılıyorum.Sony'de muadil olarak ancak w4500 diyebiliriz.İşte o zaman W4500 ezer geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkcan

quote:

Evet bu yoruma katılıyorum.Sony'de muadil olarak ancak w4500 diyebiliriz.İşte o zaman W4500 ezer geçer.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vlkcan

quote:

W4500 in bir sürü sorunundan bahsediliyor, forumda bunla ilgili bir başlık vardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkcan

quote:

Alıntıları Göster
    dinamik kontrast rakamlarını baz alma yanılırsın önemli olan native değerlerdir ki w4000 nin native kontrast değerleri iyi. samsung 7 serisinde( 100 hz de samsung titreme yapabiliyor.böyle şikayeter gelmişti) 6 ya kıyasla çok iyi iş çıkartamamış.ancak koyduğu interaktif eksralarla iş götürmeye çalışıyor.(akılı tv solaganı ile) 8-9 serisi ise başarılı.(9 serisinin bölge bölge farklılık gösterdiğini uzun zaman önce duyurmuştum.bu ayrıntıyı da atlamamak gerek). ben 7 serisi almamanı öneriyorum ancak bütçeni zorlayıp 8 serisi alacaksan çok iyi olur. birde sorun çıkarmayan bir marka olan toshibalara bakmanı da öneririm. Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: universteli

dinamik kontrast rakamlarını baz alma yanılırsın önemli olan native değerlerdir ki w4000 nin native kontrast değerleri iyi. samsung 7 serisinde( 100 hz de samsung titreme yapabiliyor.böyle şikayeter gelmişti) 6 ya kıyasla çok iyi iş çıkartamamış.ancak koyduğu interaktif eksralarla iş götürmeye çalışıyor.(akılı tv solaganı ile) 8-9 serisi ise başarılı.(9 serisinin bölge bölge farklılık gösterdiğini uzun zaman önce duyurmuştum.bu ayrıntıyı da atlamamak gerek). ben 7 serisi almamanı öneriyorum ancak bütçeni zorlayıp 8 serisi alacaksan çok iyi olur. birde sorun çıkarmayan bir marka olan toshibalara bakmanı da öneririm. Saygılar

Alıntıları Göster
    w4000 de tek çekingem 100hz olmaması!100hz in olmaması çok fark ediliyor mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hayır Kesinlikle Her Yayına 100Hz İşleyişi Yoktur...(W) Serisi HIGH-END Sınıftır Ve CCFL/Panellerde En İyi Siyah Seviyesi Olan Paneller Arasındadır..
    (7) Serisi Alınıcaksada (LED) Alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Hayır Kesinlikle Her Yayına 100Hz İşleyişi Yoktur...(W) Serisi HIGH-END Sınıftır Ve CCFL/Panellerde En İyi Siyah Seviyesi Olan Paneller Arasındadır..
    (7) Serisi Alınıcaksada (LED) Alınmalı

Alıntıları Göster
    Sonyi öneririm. Arkadaşın dediği gibi iBden uzak dur. Sitedeki ürünlerin yarısı mağazalarında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Sonyi öneririm. Arkadaşın dediği gibi iBden uzak dur. Sitedeki ürünlerin yarısı mağazalarında yok.

Alıntıları Göster
    Valla arkadaşlar sanki Sony daha yakın duruyor..Yeni 5500 serileri çıktı büyük ihtimalle W4000 ucuzlar...beklemekte fayda var diye düşünüyorumİB topic i okudum çoğu yorum olumlu anlamadım!!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: driversss

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Haklısın driversss ürün olduktan sonra no problem..abii teknosa,darty den de alamıyorsun ki arada 200-300tl fark var
    merak ettigim bi konuda W4000'ın enerji tüketimi nasıl elektrik faturasına çok yansıyor mu!? saygılar...
  • quote:

Haklısın driversss ürün olduktan sonra no problem..abii teknosa,darty den de alamıyorsun ki arada 200-300tl fark var
    merak ettigim bi konuda W4000'ın enerji tüketimi nasıl elektrik faturasına çok yansıyor mu!? saygılar...

Alıntıları Göster
    Bahchi İb de sorun olmasa dahi garanti konusunu göz ardı etme senin için önemli ise. Zira SONY Shoplarda verilen garanti 5 YIL, İB de ise 2YIL.
    5 Yıllık garantinin son 3 yılı cihaz değişimini kapsamıyor ancak.

40W4000 'nün tüketim değerleri:
    Stand by 0,19 W
    Çalışırken 176 W

Günde 10 saat açık kalsa TV
    30 günde yaklaşık 13,00-15,00 TL'lik elektrik tüketirsin bugunkü rakamlarla, hesap hatam olmadıysa tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driversss -- 3 Mart 2009; 17:54:30 >

• quote:

Bahchi İb de sorun olmasa dahi garanti konusunu göz ardı etme senin için önemli ise. Zira SONY Shoplarda verilen garanti 5 YIL, İB de ise 2YIL.
    5 Yıllık garantinin son 3 yılı cihaz değişimini kapsamıyor ancak.

40W4000 'nün tüketim değerleri:
    Stand by 0,19 W
    Çalışırken 176 W

Günde 10 saat açık kalsa TV
    30 günde yaklaşık 13,00-15,00 TL'lik elektrik tüketirsin bugunkü rakamlarla, hesap hatam olmadıysa tabii

Alıntıları Göster
    Driversss stand by dedigin resim modu oluyor sanırım..Tüketim değerleri ii bence diğer modellerin çoğu 200-240W..

• quote:

Driversss stand by dedigin resim modu oluyor sanırım..Tüketim değerleri ii bence diğer modellerin çoğu 200-240W..

Alıntıları Göster
    Hayır resim modu değil.
    TV yi kumandanan kapattığında tam olarak elektrik bağlantısını kesmemiş olursun ve genelde kırmızı bir ışık yanıyor olur. Bu durumdayken "stand by" konumundadır, bahsidelen değer de bu durum için geçerli olan tüketim değeridir.
    Senin de dediğin gibi tüketim değerleri bir çok TV den daha iyi.
  • quote:

Hayır resim modu değil.
    TV yi kumandanan kapattığında tam olarak elektrik bağlantısını kesmemiş olursun ve genelde kırmızı bir ışık yanıyor olur. Bu durumdayken "stand by" konumundadır, bahsidelen değer de bu durum için geçerli olan tüketim değeridir.
    Senin de dediğin gibi tüketim değerleri bir çok TV den daha iyi.

Alıntıları Göster
    Samsung ve philips biraz birbirlerine benziyor, değerleri şişirme, kağıt üzerinde ki yazılı değerlere bakarak karar verme.. ikisi arasında görüntü olarak Philips'i daha başarılı buluyorum.
    Ama tavsiye olarak Sony'i almanı öneririm. Çünkü hareketli görüntülerde hepsinden daha başarılı..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.