Şimdi Ara

Samsung SP-50L7HX Mİ? PERDE PROJEKSİYON MU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım projeksiyon tv de alınabilecek tek model kalite açısından Samsung SP-50L7HX . Acaba home cinema için üretilmiş projeksiyonların(perde olayı ) durumu nedir çok merak ediyorum. Yani projeksiyon konusunda bilgim yok ama iyi olduğu konusunda duyumlar aldım . Bu iki ürünü alakasız olsada karşılaştırabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum

• Samsung SP-50L7HX bu modem var bizde 4 yada 5 gün oldu alalı 5+1 de var süper tv bence...tavsiye ederim...
  • bence projeksiyon olayina hic girme bi kere tv seyredemiyeceksin ayrica gunduzde izleyemessin adam gibi. Samsung SP-50L7HX cok guzel bir tv benim salonum kucuk oldugu icin DLP alamadim plazma aldim ama senin yerin varsa bu model cok guzel.
  • h.u.s selam açıklama için teşekkürler ama neden projeksiyondan tv izleyemeyeceğim anlamadım reciever a bağlanamıyor mu projeksiyon ve bilgisayarımdada tv kartı var
  • Yaa rakat edemessın gunduz goruntu acısından bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

Yaa rakat edemessın gunduz goruntu acısından bence...

Ok ..
  • Valla Sony 3lcdde bir arkadaş gündüz yansıma çok olmadığını söylemişti ayrıca plazmalarda bu yansıma kesinlikle çok daha fazla yansıma yapmayan tv ise Lcd. Samsung'u geç derim o fiyata sony 140 cm full hd 3 lcd alıyosun. samsung'a yakın özelliklerde sony kdf ise 2900 civarlarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED TV Toshiba mı Philips mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum iyi guzel diyosunda aynı sey degil. Yani pratik degil demek istedigim mesela tv seyertemek icin bil. acmak zorunda kalicaksin. Bunalri dusun. Ayrica gunudz problem olmaz mi senin icin? Tabiki karar senin ama bence iyi degerlendir artilarini eksilerini ona gore karar ver. Sonucta az uz para degil bu cihazlar...
  • arkadaşlar ben bu tv yi 3 gün önce ankara carrefour da 3699 ytl ye /12 taksit gördüm normalmi sizce?
  • doğrudur h.u.s tabi o kadar para verip yansıma problemleriyle uğraşmak hoş olmaz ama bir arkadaş sony için sorun yok demişti zaten gözerimle görmedim ama plazmadaki yansıma olayını gördüm bu konuda en iyisi LCD.

kutlay1 çok iyi bir fiyat vermişler ben gizerlerde daha yeni 6000 ytl ye yakın bir fiyatta gördüm o fiyata ben bulsam niyetlerim almaya açıkçası. Yalnız bu tvlerdede lamba olayı var mı? sadece teşhir ürününü satıyolardır belki de(hoş ona göre bile iyi rakam)
  • DLP ve 3LCD Tvlerinde aynen projeksiyonlardaki gibi Lambalari var. Lamba ömürlerinin kesin ne kadar oldugunu bilmiyorum. Marka ve modele gorde degisir sanirim. Zaten bu iki teknolojide de arkadan projeksiyon kullaniliyor.
  • mutlaka DLP derim bir kere 3lcd den çok daha uzun ömürlü ve logo yanması olmayan tek teknoloji ayrıca ankarada ki fiyatı güzel bende bizim burada gördüm 15 taksit 3990a gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.