Yurtdışından sıfır aldığım ürün elime ulaştı.Ama flaş çalışmıyor.Denklanşöre yarım basıyorum flaş otomatikte, flaş ikonu kırmızı yanıp sönüyor 10 saniye sonra duruyor.Denklanşöre tam basınca 10 saniye gene yanıp sönüyor flaş ikonu ve sonunda resmi flaşsız çekiyor.Yani sorun flaşın şarj olmaması sanıyorum. Acaba pil ile alakalı olabilir mi diye düşünüyorum, pili tam dolu şarj ediyorum 2-3 kez kurcalama sonunu pil bitiyor.
pilin amperini voltunu ölçsene avometren varsa. yada bi elektronikçiye götürde ölçsün bi
Başka bir pil ile deneyeceğim ilk fırsatta...Sizce pil ile alakası olabilir mi bu flaş çalışmama olayının.Mesela dünden beri cihaz kapalı şimdi açmak istedim pil gene sıfırlanmış cihaz açılmıyor bile
Büyük ihtimalle sorun cihazın bataryasından, bildiğim kadarıyla lithium-ion bataryayla çalışıyor cihazınız. Başka bir batarya bulup deneyebilirsiniz sorun ortaya çıkacaktır.
Bir alışveriş merkezine gittim orda standatta tam dolu pili olan aynı cihazdan pilini rica ettim.görevli o pili verdi denedim gene aynı flaş çalışmadı.Verdim samsung servisine bakalım ne sonuç çıkacak.
Hadi ya keşke pilden kaynaklı olsaydı daha kolay çözerdiniz galiba. Duruma göre sonucunu buraya yazarsanız ilerde başka kişilerin de başına gelirse yardımcı olur konu.