Şimdi Ara

Samsung star'mı Nokia n79'mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay sonu telefon almayı düşünüyorum fakat bu iki telefon arasında kararsız kaldım samsung star dokunmatik telefon şu an için fiyatıda uygun , benimde dokunmatik istediğimi göz önüne alırsak ideal ama n79 de çok fazla öneren insan var kısacası karasız kaldım bir fikir verebilirmisiniz hangisi iyidir hangisini almalıyım , bu iki telefon bütcesinde önerebileceğiniz telefon varmıdır şimdiden sağolun?

• yani, gps, wireless, 3g, kamera, video istemiyorum, sadece dokunacam diyorsan tabi ki star daha iyi...
  • N79 herçeşit
  • biraz bütceyi zorlarsam önerebileceğiniz kaliteli dokunmatik ekranlı telefon varmı.
  • Dokunmatik Ne Yav , Nokia N79 Kullanıyorum Müthiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AN-KER

biraz bütceyi zorlarsam önerebileceğiniz kaliteli dokunmatik ekranlı telefon varmı.

samsubg s8003 ve lg km900 var.
  • Tabii ki de Samsung Star.

Not:Bana N79 daha özellikli falan demeyin.Özellik,sağlıktan daha önemli değil ya.
    (Bkz.N79'un SAR değeri)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • km900 çok hoşmuş ama biraz tuzlu.
  • N79 Forever.
  • samsung jet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

Tabii ki de Samsung Star.

Not:Bana N79 daha özellikli falan demeyin.Özellik,sağlıktan daha önemli değil ya.
    (Bkz.N79'un SAR değeri)

hacı o zaman hiç kullanma...
  • şıtarda wlan yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

Tabii ki de Samsung Star.

(Bkz.N79'un SAR değeri)

hacı o zaman hiç kullanma...

Nokia telefonlarının SAR değeri ortalamasından biraz yüksek olduğundan böyle diyorum.Yoksa cep telefonuna karşı değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

şıtarda wlan yok sanırım.

Wifi var
  • n79 tek geciyorum. 2 gun once aldim. super bir cihaz
  • bende n79 samsung starı boşver illa dokunmatik alacaksan biriktir paranı iphone al

bu arada atacanoral kardeş samsung starda wi-fi yok üstelik 3gde yok yaramaz pek

http://www.hepsiburada.com/samsung-s5233-star-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepsams5233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 7 Ekim 2009; 19:15:54 >
  • samsung omnialara ne dersiniz?
  • Arkadaşım Bende N79

Kardeşimde Samsung star var,

2 sinide kullanmış biri olarak diyebilirim ki kesinlikle N79
  • arkadaşlar nokia 5800 araştırdım çok hoş ve güzel gözüküyor, siz ne düşünüyorsunuz , bu ay sonu almyı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.