Şimdi Ara

SAMSUNG STAR WİFİ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung star wifi telefonum var ve bununla komşunun kablosuz internetine girmek için şifreyi yanlış girimişim ve4 asla bunu şimdi düzeltemiyorum acaba bunları düzeltmek için nereden girecegiz, bunun ayarı nereden bilen varmı birde ayarlamaya çalıştıklarım mavi renk oluyor digerleri ise beyaz olarak duruyor o sarı olanları nasıl eski haline getirmem gerekiyor

• arkadaşlar bu soruna bir çare
  • bu bağlantıları takip et

menü-ayarlar-şebeke ayarları-bağlantılar ve orada şifresini yanlış girdiğin bağlanının adını bul üzerine dokun ve aşağıdaki ağ şifresi bölümünden şifreyi değişirip kaydet

sorunun hallolacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

bu bağlantıları takip et

menü-ayarlar-şebeke ayarları-bağlantılar ve orada şifresini yanlış girdiğin bağlanının adını bul üzerine dokun ve aşağıdaki ağ şifresi bölümünden şifreyi değişirip kaydet

sorunun hallolacaktır

Hocam alternatif olaraktan,

Menü> Tarayıcı > Ayarlar > Tarayıcı Profilleri > Kendi kaydettiğin profilin yanındaki ">>" işaretine dokun. Tamamdır.

• Menü> Tarayıcı > Ayarlar > Tarayıcı Profilleri
  • merhbalar ya bende de star wifi var ancak facebook adına bir sorum var. Face'e girmek için program gerekio mu? flash player gerekli die gordum baska forumdan ama ? birde msn nasıl yukleyebılırım ?
    yardımc olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcu_7

merhbalar ya bende de star wifi var ancak facebook adına bir sorum var. Face'e girmek için program gerekio mu? flash player gerekli die gordum baska forumdan ama ? birde msn nasıl yukleyebılırım ?
    yardımc olursanız sevinirim

Soruya katılıyorum.. Face videolarını izleyebiliyor muyuz?? Sitelerde flash uygulama ve video desteği var mı??
    Kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok makbule geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre255 -- 20 Kasım 2010; 20:45:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.