Şimdi Ara

Samsung t200 mü ? 2253LW mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

T200 almanı öneririm arkadaşım

+ 1 çok iyi bir tavsiye )

bu modeli bende herkese tavsiye etmek durumundayım
    başlıca sebebi > doth pich yani nokta aralığının 0.26 olmasıdır ve bunun önemini unutmayın!
    nekadar nokta pixel aralığı sık olursa görüntü o kadar net ve keskin olur.

çoğu monitörler 0.28 ve üstü olduğu için şahsen tavsiye etmem

sana önerebileceğimiz tek lcd monitör budur[ :)]

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2379

• t220 mi alsam bunu mu alsam diyordum, artık kararımı verdim kesinlikle t200
  • t200 var ben de ghosting var filmler de nasıl çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçimdeki Deniz -- 16 Aralık 2008; 22:24:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

t220 mi alsam bunu mu alsam diyordum, artık kararımı verdim kesinlikle t200

Ben de alırsam bunu düşünüyorum hem çok büyük değil, hem de nokta aralığı az aynı çözünürlükteki 22" ler ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: gordon01

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

t220 mi alsam bunu mu alsam diyordum, artık kararımı verdim kesinlikle t200

Ben de alırsam bunu düşünüyorum hem çok büyük değil, hem de nokta aralığı az aynı çözünürlükteki 22" ler ile

ben aldım dün sipariş ettim az önce geldi kargo ile. t200 incelemesi koyarım , tabii zaman bulursam inşallah.

• Anlaşılan T200 den çok fazla bir şikayet yok genel olarak herkesin memnun olduğu bir monitör bende bu monitörden alacağım. halen araştırmadayım kullanan arkadaşlardan bu monitörle ilgili oyun, film..vs de beğendiği ve beğenmediği yönleri belirtmelerini rica edecektim.
  • bende ikisi arasında kalıp hepsiburadadan T200 aldım,ölü pikselde çıkmadı çok şükür, eskisi 17 lcd idi ,bu bana göre yeterli büyüklükte ,22 inç için çok büyük diye yazmışlardı ,en hoşuma giden digerinde varmı bilmiyorum tek tuş ile internet, film ,kişisel ,spor,oyun gibi ekran parlaklığını değiştirebiliyorsun
  • Arkadaşlar ben de uzun bir süredir monitör araştırması yapıyordum en sonun da T200 ü bugün exa dan nakit 385YTL ye sipariş ettim bir iki güne gelir büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum çünkü evdeki crt monitörüm arızalandı ve renkleri karmaşık bir hal aldı inşallah ölü piksel ..vs bir sorun çıkmaz
  • Ben de bugün 388 YTL'ye Hepsiburada'dan 2253LW aldım. 2-3 güne gelir herhalde.
    K.Kartı sorunum yüzünden 13 YTL fazla ödedim, geçen hafta 375 liraydı çünkü...
    İnşallah ölü-yaralı pixel çıkmaz.
  • 2253LW ile 2253BW karşılaştırıyordum. Bişey dikkatimi çekti, 2253BW 300gr daha hafif 2253LW'den. Ama 2253BW'nin ekran 22', 2253LW ise 21.6' ;yani 2253LW daha hafif olmasını bekliyordum tam tersi çıktı. Acaba 2253BW'de Samsung malzemedenmi çalıyor.

Özelliklerini karşılaştırmak isterseniz:
    2253LW
    2253BW

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenos

Ben de bugün 388 YTL'ye Hepsiburada'dan 2253LW aldım. 2-3 güne gelir herhalde.

evet monitörüm bugün geldi.
    İyice baktım. Ölü pixel yok.
    Bu mükemmel ötesi bişey ya!!!
  • quote:

quote:

Ben de bugün 388 YTL'ye Hepsiburada'dan 2253LW aldım. 2-3 güne gelir herhalde.

evet monitörüm bugün geldi.
    İyice baktım. Ölü pixel yok.
    Bu mükemmel ötesi bişey ya!!!

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın..
  • @stekemen
    Teşekkür ederim. Sağolun.
    **
    **
    Bu monitörü veya benzerini kullanan arkadaşlardan ricam, ekran ayarlarını nasıl yaptılar?
    Ayrıca, 4:3 bir fotoğrafı masaüstüne koyduğum zaman, resmi genişletip ekranı kaplıyor.
    Haliyle fotoğraf bozuluyor.
    Ben, kenarlarının siyah olmasını ve resmin normal 4:3 olarak ekranı ortalamasını istiyorum.
    Nasıl yapacağım? (Monitörün CDsini kursam olur mu?)
  • T200 Alan arkadaşlar ayak kısmında herhangi bir sorun yaşadımı ? Yani sağ-sola ve yukarı-aşağ çevirmeye uygun mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.