Şimdi Ara

Samsung T260HD Monitörü duvara asma aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Monitörü için duvara montaj aparatını nereden bulabilirim. Yada buna benzer bir aparat yaptırabileceğim bir yer var mı? bildiğiniz.
     Samsung T260HD Monitörü duvara asma aparatı Samsung T260HD Monitörü duvara asma aparatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyuksel -- 24 Haziran 2014; 23:41:25 >

• Aparatı hala bulumadım arkadaşlar.
  • Bahsettiğiniz aparat vesa gibi duruyor. Vesa bağlantısı ise bir standart a verilen isim. Monitörünüz vesa destekli ise şu şekilde bir parça bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

Bahsettiğiniz aparat vesa gibi duruyor. Vesa bağlantısı ise bir standart a verilen isim. Monitörünüz vesa destekli ise şu şekilde bir parça bulabilirsiniz.

Hocam bu monitorun arkasında herhangi bir vida yeri yok, bu bağlantıyı nasıl yapacağım bilmiyorum.
     Samsung T260HD Monitörü duvara asma aparatı

• Eğer arkasında vida yeri yok ise o sıkıntı işte bu adam nasıl yaptı anlamadım siz yardım isteyince araştırdım biraz boyle bır secenek bulabıldım keske elımden baska bısı gelse. Yani samsung uda anlamak zor bugun en dandik firmaların bile monitörlerinde vesa baglantısı mevcut ken sen ustelık tv olarakta kullanılabılen bır monıtore neden vesa baglantısı eklemezsın kı gercekten sacmalamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.