Şimdi Ara

Samsung T7 shield 1 TB harici taşınabilir ssd 1650 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ürünü 1646 TL bir hevesle aldım ama şuan benim için çok gereksiz geliyor :) Ürünün paketini açmadan iade edeceğim. Aynı fiyattan almak isteyen arkadaş varsa bana ulaşabilir.

• Ben macbook air m1'de son usb versiyonu var sanıyordum usb 3.1 varmış, o nedenle 500 mb civarı okuma yazma hızı almışım. Usb 3.2 olan bilgisayarlarda muhtemelen 1000 mb hızları görür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 tb versiyonu 2632 TL'ye düştü.Ben 2 tblıktan da aldım.1 Tb gelince mağazadan iade edeceğim

Samsung T7 shield 1 TB harici taşınabilir ssd 1650 TLwww.vatanbilgisayar.com
    Samsung 2TB T7 Shield USB 3.2 Beyaz Taşınabilir SSD (1050MB Okuma / 1000MB Yazma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-2tb-t7-shield-usb-3-2-beyaz-tasinabilir-ssd-1050mb-okuma-1000mb-yazma.html
  • erengiray1 E kullanıcısına yanıt

bende 2 gün önce 1 tb lik almıstım 1600 e sonra 1400 e düşünce neyse şans dedim, baktım 2 tb lik 3000e düşmüştü, dedim bari buna upgrade edeyim, iade edip çek verdiler mağazadan, üzerine ekledim kartla, ellerinde 2 lik yoktu bu arada yakındaki şubeden getirteceklerdi, bugun gittim tekrar geldim mağazaya teslim almak icin, sonra baktım 3000 e aldıgımda 2600e düşmüş, MH ye durumu anlattım ama bişey yapamayacaklarını belirttiler. Tekrardan iade alamayacaklarını söyledi oradaki şahıs. Şans mı diyeyim başka bişey mi bilemiyorum :))) İlginc bir vatan politikası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 24 Kasım 2022; 17:36:30 >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt

Saglik olsun hocam,cidden ilk defa gordum boyle bir sey daha da düşecek mi diye her 10dk kontrol ediyorumSamsung T7 shield 1 TB harici taşınabilir ssd 1650 TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de internetten aldığımı iptal ettirip, mağazadan 2tb versiyonunu aldım 2632₺

• Merhaba,

Ürünü bugün teslim aldım ama nedense yazma hızı çok düşük sizce normal mi?

Samsung T7 shield 1 TB harici taşınabilir ssd 1650 TL

Ayrıca elimde, HIKVision'ın hız sınırları yaklaşık 400-500 arası olan başka bir ssd var. Bunun yazma hızı samsung T7'den fazla bir gariplik var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka19g -- 25 Kasım 2022; 0:16:55 >

• Bugün benim kargo teslimatı yapılacak, akşama denemeyi planlıyorum. Bilgisayardan aktarma yapmadan önce yapmam gereken bir işlem var mı acaba?

• ka19g K kullanıcısına yanıt

Dün USB 3.2 ile alakalı olabileceğini söylenmişti bu konu içerisinde. Eğer bilgisayarda USB 3.2 çıkışı yoksa hız düşük olabiliyormuş.

Hikvision da harici SSD mi?

• ex-kuzey E kullanıcısına yanıt
    Hocam MacBook 2018 3.2 yok 3.1. var ama neden daha düşük anlam veremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Evet hocam harici ssd

• 1646 tl ye aldım arkadaşlar. sonradan farklı bir üründe almaya karar verdiğim için siparişi iptal edeceğim. isteyen varsa istanbul içi aldığım fiyattan cihazı verebilirim.

• fiyat çok iyiymiş ama yetişemedik. neyse iyi ki kalmamış. yoksa dayanamayıp alırdım kesin. sonra ay sonu cepte para yok Samsung T7 shield 1 TB harici taşınabilir ssd 1650 TL 

• Dün arkadaşın bilgisayarında 3.2 Port ile denedim yazma okuma hızları optimal değerlere yakın çıktı. Ama ilginç şekilde macte 3.1 portta yazma hızı hikvisiondan bile düşük 😄

Ben m1 işlemcili macbook air ile dün test yaptım, 650mb/s civarı sonuç aldım, bilginize.

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım program yanlış ölçüyor. iso ve rar dan oluşan 16 GB boyutundaki 2 dosyayı 17 sn attım.

• ben 2 tb olanını aldım pc nin usb c 3.2 gen 2 2x2 portuna bağladım pc deki samsung 990 pro ssd den 75 gb 4k film tek parça attım 670 mb yazma 770 mb okuma diskmark testleri hayal gerçek değer bu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.