Şimdi Ara

Samsung T7 SSD inceleme | Harici SSD'de zirve noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Katı halli disk dendiğinde ilk akla gelen üreticilerden biri olan Samsung, başarılı T5 ailesinin devamı T7 ile harici SSD'lerde çıtayı yukarı taşıyor ve hem hız hem de ileri güvenlik özelliklerini bir arada sunuyor.

• Mümkünse siz inceleme yapmayin mesut bey.

• Bir sonraki çıkana kadar zirve olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebep?

• cihaz benim hoşuma gitti. güvenlik ve hız bir arada.

• Gram haz almıyorum mesut senden

• "siz inceleme yapmayın Mesut bey" diyenlere inat, bence siz inceleme yapmaya devam edin Mesut bey, sizden memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 3 Şubat 2020; 11:14:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    İyiki cevap vermemiş. Nasıl tatmin edebilirm sizi diye. Der mi DER

• Tek başına yaptığı incelemelerde sorun yok. Ama yanında biri varken kimsenin gülmeyeceği espriler yapıp bademciklerini gösterircesine lakayit incelemeler ortaya çıkıyor. Benim şahsi izlenimim bu şekilde. Ciddi bir inceleme bekliyen biriyim.

• Erdi anlatsa şu malzemeleri ne güzel olur. Direk kapıyorum Mesut beyi görünce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu piyasada mesut çevik kadar efendi bir adam görmedim kimse yok iken o vardı ne oldu anlamadım =))

• alınası bir cihaz olmuş , anlatmınız ve inceleme gayet başarılı başkalarının aksine daha sık ürün incelemesi bekliyoruz sizden.

• Mesut Çevik'e laf eden ilk defa görüyorum. Teknoloji bakanı olacak adam aslında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.