Şimdi Ara

Samsung t800 (s serisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende iPad air 128 gb 4g tablet mevcut çok da işimi görüyordu kim sorsa aman android tab alma dedim hep ancak 3 haftadır T800 ve note 2014 kalemli versiyonunu inceledim tekno marketlerde internette vs T800 çok iyi geldi note serisinde şu sorunla karşılaştım kronik ekran çerçeve kısımlarında yapışkan yerleri ayrık duruyordu en az 8 tablet baktım ayrı ayrı hep aynı sorun T800 de bu yoktu neyse bugün aldım ve su an ondan yazıyorum samsung ilk defa iPad i döven bir tablet yapmış iPad 1 iPad 2 iPad mini iPad mini retina ve iPad air kullanmış bir kişi olarak söylüyorum hem ekran kalitesi hem uygulamaları hem ofis programı ile muazzam alırken bile acaba lar ile aldım pişman olurmusunuz diye iyiki almışım resmen air ekranı soluk ekran kaldı ve daha T800 ekran ışığı orta ayarla pil belki 6-7 SAAT GİDER gibi geliyor almayi düşünüp acaba diyenler kesinlikle alınan cihaz 10 üzerinden 9 alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ipadi her tablet döver ama samsung tab ler dövmekle kalmaz ağzını yüzünü dağıtır. Bu arada note 2014 iyidir ama yatay kullanıma göre tasarlanmış olması ve çerçevesi eksisi. birde 8.4 üstü tablet ergonomik değildir boşa hamallıktır. Bu yüzden note 2014 mutlaka spen ve yan yana pencere açma gibi fantastik şeyler gerekmiyorsa elenmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Papulas

Ipadi her tablet döver ama samsung tab ler dövmekle kalmaz ağzını yüzünü dağıtır. Bu arada note 2014 iyidir ama yatay kullanıma göre tasarlanmış olması ve çerçevesi eksisi. birde 8.4 üstü tablet ergonomik değildir boşa hamallıktır. Bu yüzden note 2014 mutlaka spen ve yan yana pencere açma gibi fantastik şeyler gerekmiyorsa elenmeli.

Abartma istersen:) o kadar da değil. Sadece T800 rakip olabilir çok inceledim bu cihaz başka bişey resmen muazzam statüsünde diğer android tablet leri apple donuna sokar sallar çıkarır samsung bu seride yapmış T700 de güzel kapasite aynı hersey tamam ama pil 4900 o olmadı işte 5 saat götürmez şarjı T700 un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 3 Ocak 2015; 23:43:43 >
  • Maks 3 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Roland Deschain- -- 4 Ocak 2015; 0:39:38 >
  • Uzun süre kullanınca samsung t800 den memnun kalacağınızı zannetmiyorum. Android de özellikle tablet tarafında uygulamaların optimizasyonu iyi değil.Apple ürünlerini çok pahalı bulsam da İos un kısıtlayacağını,pratiklikten uzak tarafını hiç sevmesem de İos ve app Store android ve play Store in birkaç adım önündedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Uzun süre kullanınca samsung t800 den memnun kalacağınızı zannetmiyorum. Android de özellikle tablet tarafında uygulamaların optimizasyonu iyi değil.Apple ürünlerini çok pahalı bulsam da İos un kısıtlayacağını,pratiklikten uzak tarafını hiç sevmesem de İos ve app Store android ve play Store in birkaç adım önündedir.

Çok araştırdım inan.en son samsung da çalışan bir dostum dediki biliyorsun telefonu samsung tableti iPad di ancak t800 çıktı inceledim bu sefer yapmışlar git incele dedi 3 hafta inceledim sonra aldım inan şu an iPad den çok iyi ciddi anlamda memnunum ama diğer tüm samsung tabletler iPad den geride kalmakta bunuda demeli. Telefonum iphone 6 plus şu an ise tablet iPad değil t800 fiyati fena degil bence incelenebilir bir ürün iPad kulanmaktan sıkılan için bir alternatif gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 4 Ocak 2015; 11:13:18 >

• muco555555 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı incelemedim bilmiyorum burada esasında cihaz hakkında yorumda bulunmadım ama uzun süredir android i seven kullanan biri olarak söylüyorum.Play Store da çöp, kalitesiz uygulamalar baya var.Bu uygulamalar zaman zaman hata veriyor düzgün çalışmıyor burada sorun cihazda değil sorun doğrudan işletim sistemiyle de alakalı değil sorun google nın marketi yeterince düzenlememesinden kaynaklı uygulamanın özensiz hazırlanmasıdır.Tabi facebook, twitter, instagram, vine, line, tango vb. Popüler sosyal ağlar uygulamaları veyahut çok büyük bütçelerle hazırlanan popüler oyunlarda bir sıkıntı olmuyor. Özet olarak android çok gelişmesine rağmen stabilite market kalitesinde İos a hala yetişmiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 4 Ocak 2015; 11:45:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi içinde gelen programları yetiyor da artıyor bile inanin bana tablet te oyun vs oynamıyor internet vs Asphalt fifa 15 tarzı oyunlar oynuyorum incelemenizi tavsiye ediyorum samsung 30 tablet çıkarmış anca bu bişeye benziyor çok detayciyim buna bi küsür bulamadım daha:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 4 Ocak 2015; 11:44:05 >
  • Samsung uygulamaları daha iyi dedikten sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Samsung uygulamaları daha iyi dedikten sonrasını okumadım.

Sen okumamisinki hic gelen uygulamalari biliyomusun hayir !!!!benim icin gayet yeterli ama sen on yargilisin su an elimde ipad air 128 gb tablet ve note 8 extradan var airi sattim sali verecegim ve ikisinide kullaniyorum su an ama dedigim gibi t800 fena halde fark atiyor icinde gelen bedava ofis programi muazzam ekran vs katmiyorum sen bence kullanmadigin urun hakkinda bilmeden yorum yapiyosun bu cok kotu bir durum gor kjllan karsilastir ve benim gibi yorum yap ben diyorumki t800 disindaki hicbir tablet ipad ile karsilastirilamaz adamlar tableti bu sefer yapmis sen on yargilarini at ve ole yorum yap diyorum

• Tablet=ipad

Dahası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Tablet=ipad

Dahası yok.

düne kadar sizin gibiydim iphone 6 plus kullanıcısı olarak ailemde 3ipad mevcut klmasına ragmen ipad=t800 samsung derim en azından kullanmayan özellikle on yargılı olmasın derım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Ipadi her tablet döver ama samsung tab ler dövmekle kalmaz ağzını yüzünü dağıtır. Bu arada note 2014 iyidir ama yatay kullanıma göre tasarlanmış olması ve çerçevesi eksisi. birde 8.4 üstü tablet ergonomik değildir boşa hamallıktır. Bu yüzden note 2014 mutlaka spen ve yan yana pencere açma gibi fantastik şeyler gerekmiyorsa elenmeli.

Abartma istersen:) o kadar da değil. Sadece T800 rakip olabilir çok inceledim bu cihaz başka bişey resmen muazzam statüsünde diğer android tablet leri apple donuna sokar sallar çıkarır samsung bu seride yapmış T700 de güzel kapasite aynı hersey tamam ama pil 4900 o olmadı işte 5 saat götürmez şarjı T700 un

Onu geç şu an yurtdışında satılan Xiaomi'nin tegra işlemcili mipadi (250 dolardan birazcık pahalı) dahi ipad mini ve air'i ve hatta senin elindeki Samsung'u 80'e filan katlar donanım ve yazılım olarak... Şu an Türkiye'den bile 500 600 lira fiyat seviyesine dahi retina ekranlı arttırılabilir hafızalı dört dörtlük tablet alınabiliyor... Reklam olmasın diye isim vermiyorum. Donda sallama konusuna gelince seni iyi gazlamışlar fanboy ortamlarında fazla durmuşsun bence 16 - 32 gb gibi komik kapasitelere 1000 - 1500 lira arası para veriyorsunuz ve millet 500 liraya aldığı tablette üste 100 150 daha koyarak 96 gb kapasite sahibi oluyor.. Yani yediğiniz kazık çok büyük. Ayrıca o retina denen kıytırık teknolojiye de o fiyatlarla sahip oluyorlar... Bahsettiğim tabletler antutudan da 30.000 puan filan alıyor grafik kartları da gayet iyi açamadıkları oyun yok.. Eee geriye ne kaldı? Alimünyum kasa mı? O olsa da olur olmasada olur... Ama 550 600 TL ye alacağım makinede alimünyum arka kasa da olacak aynen ipad gibi.. Gerçi sen ipad dışında bir tabletin ipad'i yamultabileceğini anlamaya başlayarak bilinçlenme adımlarını şimdiden atmışsın... Fakat ne yazık ki bu sefer de Apple fanboyluğu bırakıp Samsung fanboyu olmuşsun... Yani doğru yoldasın bunun devamı kendiliğinden gelecektir fakat aynı kazığı bir de samsung dan yemen gerekecek anlaşılan hatta o t800 ü alarak yemişsin bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Papulas -- 9 Ocak 2015; 15:55:46 >

• Samsungun politikası ile ilgili açtığım bir konudaki yazılarımı kopyalıyorum, biraz fikir verebilir.

Su aralar kafami çok kurcalayan bir konuyu sizlerle paylasmak ve düsüncelerinizi ögrenmek istedim.

Konuyu söyle kisa bir örnekle açiklayacak olursak,
    Yeni çikan amiral gemisi android cep telefonlarinda, en yeni ve üst seviye islemci kullanilirken, neden en üst seviye android tabletlerde 2-3 sene önce piyasaya sürülen telefonlarin islemcileri kullaniliyor. Örnegin, Samsung S5'te Snapdragon 801 ve Note 4'te Exynos 5433 (64bit) kullanilirken, neden piyasadaki en güçlü android tablet olan Tab S'te Exynos 5420 (2 sene önce çikarilan Note 3 ün islemcisi ve ekran bileseni) kullaniliyor ? (direkmen Samsung üzerinden gidiyorum, çünkü diger firmalarda konu daha vasat.) Bana kalirsa, tabletin islemcisi daha güçlü olmasi gerekir, internette gezinme, oyun oynama ve her türlü kullanimda daha kullanisli ve yogun kullanilan bir cihaz. Yani ben, telefondan oyun oynayip internette gezinmek yerine tablette yapmayi tercih ederim.(Kendi kullanisima göre yorumladim.) Nedendir bu kadar telefona abanmak ?

Apple'a bakalim. Piyasadaki en güçlü telefonu Iphone 6, islemcisi 2 core A8, rami 1 gb.
    En güçlü tableti ise, Ipad Air 2, islemcisi 3 core A8X, rami 2 gb.

Peki, Apple en güçlü telefonundan daha güçlü bir tablet piyasaya sürerken, Samsungun aklina gelmiyor mu, en güçlü telefonuna en azindan denk bir tablet piyasaya sürmek ? Koy içine Snapdragon 801 + Adreno 420, yaz fiyata da 1100-1200, Neden hep en güçlü telefondan 2 gömlek alt güçte bir tablet ? Ben sirf bu yüzden android'in avantajlarindan vazgeçip Apple alma yolundayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackslament

Samsungun politikası ile ilgili açtığım bir konudaki yazılarımı kopyalıyorum, biraz fikir verebilir.

Su aralar kafami çok kurcalayan bir konuyu sizlerle paylasmak ve düsüncelerinizi ögrenmek istedim.

Konuyu söyle kisa bir örnekle açiklayacak olursak,
    Yeni çikan amiral gemisi android cep telefonlarinda, en yeni ve üst seviye islemci kullanilirken, neden en üst seviye android tabletlerde 2-3 sene önce piyasaya sürülen telefonlarin islemcileri kullaniliyor. Örnegin, Samsung S5'te Snapdragon 801 ve Note 4'te Exynos 5433 (64bit) kullanilirken, neden piyasadaki en güçlü android tablet olan Tab S'te Exynos 5420 (2 sene önce çikarilan Note 3 ün islemcisi ve ekran bileseni) kullaniliyor ? (direkmen Samsung üzerinden gidiyorum, çünkü diger firmalarda konu daha vasat.) Bana kalirsa, tabletin islemcisi daha güçlü olmasi gerekir, internette gezinme, oyun oynama ve her türlü kullanimda daha kullanisli ve yogun kullanilan bir cihaz. Yani ben, telefondan oyun oynayip internette gezinmek yerine tablette yapmayi tercih ederim.(Kendi kullanisima göre yorumladim.) Nedendir bu kadar telefona abanmak ?

Apple'a bakalim. Piyasadaki en güçlü telefonu Iphone 6, islemcisi 2 core A8, rami 1 gb.
    En güçlü tableti ise, Ipad Air 2, islemcisi 3 core A8X, rami 2 gb.

Peki, Apple en güçlü telefonundan daha güçlü bir tablet piyasaya sürerken, Samsungun aklina gelmiyor mu, en güçlü telefonuna en azindan denk bir tablet piyasaya sürmek ? Koy içine Snapdragon 801 + Adreno 420, yaz fiyata da 1100-1200, Neden hep en güçlü telefondan 2 gömlek alt güçte bir tablet ? Ben sirf bu yüzden android'in avantajlarindan vazgeçip Apple alma yolundayim.

Exynos kötü bir işlemci değil. Snapdragonla performans farkı %20 yi geçmez hatta bazı durumlarda daha az bile olabilir. Exynosla Snap'in farkını normal kullanıcı anlayamaz sadece bu tarz donanım forumlarında anladıklarını iddia ederler aslında kağıt üzerinde bilirler... Yani Samsung snap de kullansa sizi kazıklıyor exynos da kullansa kazıklıyor.. Apple da kazılıyor hemde kazığın alasını atıyorlar. Bu işlemcilerin ekranların panellerin vs. fiyatları hep bellidir ve mesela çine gitsen o paralara aklının almayacağı tablet ve telefonlardan 2 tane alırsın. Mesele exynos snap filan değil sizin her markaya balıklama atlayıp kazık yemeniz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Papulas -- 9 Ocak 2015; 16:06:35 >

• General Papulas kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü veya değil, olay o değil. Olay Samsung'un telefonlarına en güçlü donanımları yükleyip tablet piyasasını çok ciddiye almaması, elde kalan malları kullanması. Uzun ömürlülük açısından bakarsanız, 2 senelik donanımı 2k 10.5" ekranla 2014'te tekrar satıyor adamlar. Exynos 5420 kötü işlemci değildir, fakat 2014 de çıkan bir model için eski bir işlemcidir. Uzun ömürlülük açısından donanım olarak 2 yıl eskiden başlamış oluyorsunuz bu şekilde. Snapdragon 801 Exynos 5420 den daha yeni bir işlemci olduğu için onu örnek verdim. Exynos 5433 kullansa çıt çıkarmaz Apple'ın yüzüne bakmaz gider Tab S alırdım. Ki hala düşünüyorum Tab S almayı.

Yani Apple 2014'te en güçlü işlemcisini kullanıyor,
    Samsung 2012 deki en güçlü işlemcisini kullanıyor.

Yani buna denk bakarsak, Ipad Air 2 A7 chip kullanması gerekiyordu.

• Android yazılımı şişme yapıyor bir süreden sonra. Bende air 2 kullanmaya başladıktan sonra ios un çok daha stabil olduğunu gördüm.

• quote:

quote:

quote:

Onu geç şu an yurtdışında satılan Xiaomi'nin tegra işlemcili mipadi (250 dolardan birazcık pahalı) dahi ipad mini ve air'i ve hatta senin elindeki Samsung'u 80'e filan katlar donanım ve yazılım olarak... Şu an Türkiye'den bile 500 600 lira fiyat seviyesine dahi retina ekranlı arttırılabilir hafızalı dört dörtlük tablet alınabiliyor... Reklam olmasın diye isim vermiyorum. Donda sallama konusuna gelince seni iyi gazlamışlar fanboy ortamlarında fazla durmuşsun bence 16 - 32 gb gibi komik kapasitelere 1000 - 1500 lira arası para veriyorsunuz ve millet 500 liraya aldığı tablette üste 100 150 daha koyarak 96 gb kapasite sahibi oluyor.. Yani yediğiniz kazık çok büyük. Ayrıca o retina denen kıytırık teknolojiye de o fiyatlarla sahip oluyorlar... Bahsettiğim tabletler antutudan da 30.000 puan filan alıyor grafik kartları da gayet iyi açamadıkları oyun yok.. Eee geriye ne kaldı? Alimünyum kasa mı? O olsa da olur olmasada olur... Ama 550 600 TL ye alacağım makinede alimünyum arka kasa da olacak aynen ipad gibi.. Gerçi sen ipad dışında bir tabletin ipad'i yamultabileceğini anlamaya başlayarak bilinçlenme adımlarını şimdiden atmışsın... Fakat ne yazık ki bu sefer de Apple fanboyluğu bırakıp Samsung fanboyu olmuşsun... Yani doğru yoldasın bunun devamı kendiliğinden gelecektir fakat aynı kazığı bir de samsung dan yemen gerekecek anlaşılan hatta o t800 ü alarak yemişsin bile..

allah askına neymıs 500 e aldıgın tablet de hepsını sılıp atarmıssın guldurme benı isim ver reklam olmaz bak biz isim verıyoruz bısey olmuyo:)ben ıpad de işletim sisteminin iyiliği nedeni ile performans ve stabillikte hala bır numara dıyorum ayrıca t800 de oldukca guzel ve stabil bir cihaz çınden gelen tablete 600 vercen ekran da olu pikseller pilin az dayanması guncellemenın tablete ozel gelmemesi yada hiiiiiç gelmemesi servisinin olmaması gıbı sebeplerden dolayı dikkat etmiyorum hatta ilgimi çekmiyor o nedenle kendini ispatlayamamıs markalar zerre ilgimi çekmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

allah askına neymıs 500 e aldıgın tablet de hepsını sılıp atarmıssın guldurme benı isim ver reklam olmaz bak biz isim verıyoruz bısey olmuyo:)ben ıpad de işletim sisteminin iyiliği nedeni ile performans ve stabillikte hala bır numara dıyorum ayrıca t800 de oldukca guzel ve stabil bir cihaz çınden gelen tablete 600 vercen ekran da olu pikseller pilin az dayanması guncellemenın tablete ozel gelmemesi yada hiiiiiç gelmemesi servisinin olmaması gıbı sebeplerden dolayı dikkat etmiyorum hatta ilgimi çekmiyor o nedenle kendini ispatlayamamıs markalar zerre ilgimi çekmiyor

Kusura bakma da amma saçmalamışsın kardeşim ya. Marka savunaceğim diye iyice uçmuşsun.. Bende sana çok güldüm şimdi. Ölü piksel Apple ürünlerinde ipad iphone da dahi çıkıyor. Ipad de çıksa değişim yapabilirsin apple o yönden çok iyi firmadır. İade konusunda (Apple Store Türkiyeden almak şartıyla) hiçbir sorun çıkartmazlar hatta keyfi iade bile yapabilirsin ama samsung da ölü piksel çıkarsa işte o zaman yandın. Piksel var diye değişim yapacaklarını hiç sanmıyorum.

Pil ömrü demişsin şu an 350 - 400 tl ye alacağın tablette bile 8-9 saat pil ömrü var. Ben hem ipad hemde 350 tl ye aldığım android tableti kullanıyorum o 350 tl lik tablette 8 saat pil dayanıyor hemde tonla uygulama vs. oyun oynandığı halde.

Android update demişsin samsung kaç tane android güncellemesi alacak ki? Samsung'un o açıdan ne idüğü belirsiz markalara karşı hiçbir avantajı yok.

500 liralık tablet konusunda da hala diyorum birisi şu markayı alayım mı derse öneride bulunurum ama durduk yere marka önermem yazılarımın güvenilirliği açısından iyi değildir. Firma çalışanı vs. derler araştırıp soruşturmak ona göre satın almak senin kendi görevin. Ben 500 TL parayla retina ekran, antutudan 30.000 ve üstü alan işlemci, alimünyum kasa vs. alırım. TR de ki tabletleri beğenmezsem vergisini bastırır DHL ile getirtirim yine samsungdan ve ipadden daha ucuza alacağım tabletle her iki markayı da tokatlarım...

İşletim sistemi konusuna gelince o IOS denen çöpün isterse her tarafı stabil olsun. Ben elektronik resim çerçevesi satın almıyorum 1000 - 1500 lira paralara. O kadar yeteneksiz, uygulama başlatma menüsünden home screen yapılmış, browser dan dosya indirmekten bile aciz, jb yapılarak her tarafı patchlenmiş tüm orjinalliği tüm güvenliği yok olmuş tablete o parayı vermem.

Bilgisayarda Apple kullanırım ama iphone - ipad kadar kısıtlı olsa onu da kullanmazdım. Stabilite olacak diye işletim sisteminin her tarafını kırp kuşa döndür ne anladım öyle stabiliteden defter kalem kullan daha iyi. Öyle tablet mi olur telefon mu olur yahu? Yok uygulama marketi kaliteliymiş yok çökmiyörmüş.. Hiçbir şey yapamadığım browserdan dosya indiremediğim, usb cihaz bağlayamadığım, lightning diye saçma sapan teknolojiler içeren, hafızası arttırılamayan (16 gb ipad 1000 küsür lira) tek misyonu adam kazıklamak olan bir elektronik çöpe neden para vereyim? (Gerçi verdim ama artık vermem) İşte herşey bakış açısıyla alakalı..

Senin samsung'a gelince o firma cihaza root çekince bile knox sayacı yazıyor ve garantiyi iptal ediyor... Adilikte apple ile yarışır bir firmadır samsung.

• Hocam sana şöyle bir şey söyliyeyim.bende ipad 4 var.Allahı var çok güzel çok stabil tablet.Bataryası çok güzel gidiyor.Fakat şöyle bir olay yaşadım.Gçen gün elektrikler gitti.Benim de ders çalışmam lazımdı.Sunumlarımı tablete atmalıydım.Çünkü laptopun bataryassı çok dayanmıyor.Ne yaptıysam atamadım.O an tableti kırıp parçalayasım geldi.Yani sana şunu söyleyeyim.Piyasadaki en iyi tablet ama esnek değil.Eğer internetin yoksa çok bir şey yapamıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.