< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung tab A7 tablet bilgilendirme (4. sayfa)
-
-
Ben yeni aldım yüzde 49 du şarjı 1 saat içinde yüzde 20 kere düştü şaşırdım normal midir kaç saat gidiyor bu cihazın şarjı acaba şarj edip bi denicem kullananlar pil ile ilgili yorum yazarsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Mutlaka kılıf alın. Tablet büyük olduğu için darbeye düşmeye karşı korur.
-
Hocam şarjı bende ilk aldığımda 60 lardaydı. Bitirene kadar kullandıktan sonra şarja taktım, ama bu kadar çabuk bitmemişti bende. Eğer oyun oynamadıysanız normal kullanımda %5-10 arası gitmeliydi. İkinci şarjda normale biner büyük ihtimalle.
-
Şarjı fulledim hocam netflix youtube gezdim 4 saat kullanım %55 pil kaldı normal mi acaba Samsung kaç saat vadediyor.. belki de dediğiniz gibi 1-2 kere şarj edince kendine gelir bazen 6 dakikada yüzde 1 azalıyor bezen 3 dakikada ona da sinir oldum.. siz kaç saat ekran süresi alıyordunuz -
Dex mode gelecek mı cihaza
Ben de bir saat dizi izlerim bırakırım %10-12 şarj gidiyor. Genelde çocuklar kullandığı için uzun kullanım testi yapamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zubizu indirimini bulamadım bitti mi acaba?
O bitti reis -
Arkadaşlar peki tableti nasıl şarj ediyorsunuz pil sağlığını korumak için -
31mart son gündü zubizu indirimi bitti hocam
Daha kutudan çıkartamadım vakit olmadı
Kılıf ve ekran koruma ne kullanıyorsunuz? Orjinal kılıfı varmı
Teknosa uygulamasında 1399 şuan ve 50tl sepet indirimiyle 1349 alınabilir
https://www.youtube.com/watch?v=qttgDI61iBg&feature=youtu.be
Tab A7 inceleme videosu
Ne marka bluetooth klavye ve mause kullanıyorsunuz. Aynı anda 2 bluetooth cihaz bağlanabiliyor mu?
-
Ben de annem için bu modeli düşünmeye başladım. Ekran koruyucu ve kılıf da almak şart diye düşünüyorum. Akakçe'den bakıyorum ama şu an en düşük fiyatı 1.439 TL.
-
Samsung TAB A7’de Ultra Ayarlarda Call Of Duty
https://www.youtube.com/watch?v=b-esUwZQUyM&feature=youtu.be
Arkadaşlar dün oğluma hepsiburada dan Galaxy Tab A7 Smt500 aldım ama arızalı çıktığı için acilen iade ediyorum. Beinconnect,Tv+ Turkcellde dona dona takılarak dizi film seyrettiriyor hiç bu uygulamaları kullanan var mı acaba sizlerde böyle bir sorun var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.Galaxy Tab A2019 modeli var Exynoslu eşim kullanıyor 2gb olmasına ve Exynos çok eski işlemciye rağmen onda böyle bir sorun yok.
Beinconnect ve turkcell tv kullanmadım ama blu tv, puhu ve netflix te hiç sıkıntı yaşamadım.
Çok teşekkürler Netflix,Amazon Prime Video sorunsuz galiba bu iki uygulama stabil değil Tab A7 için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X