Şimdi Ara

Samsung Tab S10 Plus vs Ipadler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim. Telefonum Apple ve ileride bir MacBook almayı planlıyorum. Not almak gibi işlerim için MacBook alana kadar kullanabileceğim, aynı zamanda çoğu ihtiyacımı karşılayacak bir tablet almak istiyorum. Ancak hangi tableti alacağıma karar veremiyorum.

Samsung Tab S10 Plus alırsam yaklaşık 30.000 TL harcamam gerekiyor. Bu bütçeye uygun, tavsiye edebileceğiniz bir iPad modeli var mı? Önerinizi yaparken iPad’e uygun kalemin fiyatını (3.000-5.000 TL arası değişebiliyor) da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Not: Bir de bu Samsung Tab S10 Plus'a ayrı bir içim ısındı çok alasım geldi :) Entegrasyon olayından korkuyorum sadece.

• Kısa cevap;
    Apple değer 10 yıl başın ağrımaz, android üzer.

Uzun cevap;
    Android yavaşlıyor. Stabil değil. 30 Yıldır windows / çıktığından beri samsung (Prop-Bada-android) kullanıyorum. Yok arkadaş aletler 2. yılını tamamlarken pert. Samsung Tab tepe modeli aldım vidyo izlemek not almak ve uzak masaüstü bağlanmak için, 4. yılında inanılmaz kasıyor hadi telefonu sürekli kullanıyoruz eskiyor diyelim de 256gb diski olan ve youtube netflix izlediğin tablet neden kasar. Eşime iPad Mini 1. nesil aldım 12 yıl önce. 10 yıl bana kıyasla kat kat aktif kullandı. Apple desteği bittiği için yeni iPad aldık o da 2 yıl oldu. Şarj gitme süresi, pil sağlığı, hızı ilk günkü gibi.

Önerim;
    iPad 10. Nesil - 13.500

+ 600-800TL arası muadil kalem
    amazon
    metapen Air8 Pencil for Apple iPad 2018-2024 için iPad Kalemi, 20 saat pil ömrü, 2 kat hızlı şarj, iPad 10/9/8/7/6, iPad Pro M4/12.9/11/13”, iPad Air 3/4/5/M2, iPad Mini 5/6
    https://www.amazon.com.tr/metapen-Pencil-Apple-2018-2024-Kalemi/dp/B0DDPMQJVH?
    (öğrencisin 3500TL ye kalem alman yerine bu tarzı bir kalem yeterli. Üstünü mac için kenara ayırmış olursun)
    + 1500-3000TL arasında fiyata bt klavyeli beğendiğin bir kılıf örnek:
    trendyol.com
    MMPSHOP 10.nesil 2022 Uyumlu Tablet Bluetooth Özellikli Kablosuz Kalem Bölmeli Klavyeli Kılıf Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/mmpshop/10-nesil-2022-uyumlu-tablet-bluetooth-ozellikli-kablosuz-kalem-bolmeli-klavyeli-kilif-p-871323756

+ iPad Ekran Koruyucu

Toplam 16-17'ye 10 yıl kullanacağın bir tabletin olur, ekosistemde kalırsın. İlerde Mac aldığında da ekran paylaşımlı doğrudan birlikte kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 16 Aralık 2024; 1:36:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Apple telefon ve Macbook planı varken iPad'den başkasına bakma üzülürsün hocam...

Ekleme: Bence MacBook 13.6 ya da MacBook Pro 14 inch olursa fazladan iPad'e gerek bile yok, bu cihazlar zaten boyut olarak tabletten hallice, tableti taşıdığınız her yere bunları da tak kapağını kapatıp götürebilirsiniz boş yere fazladan bir de tabletle senkronizasyonla uğraşmaya gerek bile yok bilgisayar her daim elinizin altında... Kalem, tablet kılıfı vs bunlara da para harcamak zorunda kalmazsınız... Office dosyalarını her daim bilgisayar seviyesinde açar kullanırsınız vs vs avantajları bitmez

iPhone + Macbook + Airpods + isteniyorsa Apple watch herşeye yeter de artar tablet fantezi kaçar fazladan ayak bağı ve tabi masraf olur benim görüşüme göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 16 Aralık 2024; 3:2:44 >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Hocam ders notları vesaire için işime yarar diye düşünüyorum tableti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopeist4keN H kullanıcısına yanıt
    Yarar tabi hocam, ama aynı işi zaten laptopın kendisiyle de yapabilirsiniz...

Ha en fazla büyük ekranda tablet gibi kalemle üzerine dokunmatik şekilde işaretleme yapamazsınız foto şeklinde çekilmiş ders notu vs olursa... Kalan her şeyde laptop öne geçer

Hakkınızda hayırlısı olsun :) yine de tablet diyorsanız ekosistemden çıkmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.