|
Bildirim
Herşey donanım değil. Bugün Android tarafında hala tabletlere özel bir yazılım yok. Oysa Apple tarafında her zaman kullandıkları iOS da dahi farklılık yaratırken bugün iPadOS'a geçildi. Neredeyse bilgisayar deneyimi sunan bir yazılımla Android bir tablet maalesef rakip olamaz.
|
Google android tabletleri öldürdü. Halbuki Nexus 7 sonrası umursasalardı işler bambaşka olabilirdi.
|
Ön yargılı veya fanboy birisi değilim ama bu aletin ipad proya nasıl meydan okuyacagını anlayamadım. Şu sebepten; söz konusu telefon olduğunda çoğu kişinin işlemci performansını karşılaştırmayı önemsediğini sanmam ama pro gibi üst seviye tabletleri alan kişiler tableti bir bilgisayar kadar olmasada üretkenlik amaclı kullanacak kişiler. Iphonedo’ nun s10 incelemesinde iphone x-xr-xs serisinde kullanılan A12 işlemci S10 da ki snapdragon 855 i video edit gibi işlerde o kadar geride bırakıyor ki.. samsung bu yeni tabletindede ki üstelik 10,5 inch lik oled ekran diyor, aynı işlemci kullanılacak ise yeni ipad pro bu tablete neler yapar düşünemiyorum. Apple ın faiş fiyat ızdırabından tüketicileri kurtarmak için şu A serisi işlemciyle başa çıkabilecek bir işlemci yapmaları ve android i tablete daha uygun hale getirecek ciddi bir optimizasyon üzerinde çalışmaları gerekiyor. Bunuda yapsa yapsa herhalde samsung yapar.. umarım.. zira adam akıllı bi ipad pro 8000 tl!
|
ipad pro 11 kullanıyorum. Zannedildiği kadar toz pembe değil. Hem işletim sistemi hem de uygulama bazında bir ton eksiklik sayabilirim. Mağazayı daha tolu bekliyordum ancak sadece telefona uygun olan uygulamalar o kadar berbat ekrana yansıtılıyor ki ekranda çözünürlüğü düşük bir arayüz görünce şok oluyorsunuz. Bir görseli alıp uygulamada işlem yapmak beklediğimden çok çok zor gerçekten.
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |