Bildirim
Samsung telefonlara uygulama kilitleme özelliği geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Çok basit bir özellik. Xiaomi de yıllar önce vardı hala var mı bilmiyorum. Apple da bunu yeni birşeymiş gibi öyle güzel pazarlıyor ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
galaxy note 4 zamanında vardı bu özellik öyle hatırlıyorum. niye kaldırdın niye ekliyorsun. geri eklemen için apple'ın da eklemesi mi lazımdı saçma sapan işler.
-
quote:
Uygulama kilidi özelliği şu anda üçüncü parti uygulamalarla mümkünquote:
Samsung cihaz kullanıcılarının en çok beklediği bu özelliğin One UI 7.0 güncellemesiyle geleceği söyleniyor.
İki cümleniz birbirini yalanlıyor. Kim bekliyor bunu yahu? İOS mu bu millet özellik gelecek diye beklesin... Hani hiçbir şey olmasa, 3. parti yazılımlar bile olmasa, secure folder gerçeği var.
Kaldı ki yıllardır Android ekosisteminde yapılabilen şeyler bunlar. Hatta İlk Android telefonumda bile yapabiliyordum. Eğer atmadıysanız en çok beklenen özellik olduğuna dair kaynağınızı merak ediyorum. Tabi varsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Haziran 2024; 15:57:30 >
-
Mate 20 lite cihazımda vardı ondan şuan kullandığım Samsung cihaza geçince ilk başta olmadığına inanmamıştım.
Samsung'un One UI'dan bile eskiye dayanan secure folder özelliğini denemelisiniz. Sadece uygulama kilitlemekle kalmıyor, farklı bir oturummuş gibi kullanabiliyorsunuz. Bu sayede sadece uygulama değil dosyalarınızı hesaplarınızı vs ayırabiliyorsunuz.
Evet biliyorum hocam onu ama uğraşmak istemiyorum artı olarak cihazı zorlar zaten güçlü değil işlemcim ondan dolayı tercih etmiyorum.
Anladığım kadarıyla "Secure Folder" özelliğini "Saftrikler anlasın" diye daha da basitleştirecek, ziraa bu Samsung'da olan bir şeydi. Ben "App gizleme" olayını bile ilk defa Samsung'da görmüştüm.
-
Secure Folder yıllardır var. İlla ayrı kilitleme özelliği istiyorum dersen Samsung'un 1. elden dağıttığı Good Lock uygulaması ile geliyor zaten bu özellik.
-
Play Store'da uygulama kilitleme uygulamalarının varolduğu herhalde uzun zamandır yaygın biçimde bilinen bir gerçek. Cihaza gömülü bir ayar özelliği olması ne kadar fark yaratır bilmem. Teknik anlamda daha optimize, daha entegre ve daha güvenli bir kilitleme sağlıyorsa iyi ama hissedilir bir farklılık yaratacağını sanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halihazırda güvenli klasör uygulaması üzerinden bu yapılabiliyor zaten.
-
Önce misafir modunu geri getirsinler
-
Huawei çok önceden var birde proğrama gereknyok privatespice özelliği aynı telefonu iki ayrı telefon olarak kullanabiliyorsun
-
Yıllarca kullandığın, problemsiz çalışan, sisteme entegre "S Secure" uygulamasını kaldır.
Şimdi Apple böyle bir özellik getiriyor diye tekrar geri getirmeye karar ver ama onun için bile Android sürüm yükseltmesini beklemeye zorla.
-
Xiaomi mi de yıllardır var. Samsung da önceden vardı o da çok kötü idi sistem uygulamalarına kilit konulmuyordu. ??Kaldırmışlar heralde yorumda öyle diyorlar... Xiaomi nin yazılımı çok iyi. Her istediğin var neredeyse.
-
Çok önemli bir şeymiş gibi lanse etmenize gerek yok. Xiaomi yıllardır bu güvenli klasör dediğiniz şeyi ikinci alan adıyla veriyor ve daha pratik. Üzerine ikinci alan kullanmasanız bile istediğiniz uygulamayı klonlayıp kilitleyebiliyorsunuz.
Good Lock içinde nerede acaba bu dediğiniz bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X