Şimdi Ara

Samsung telefonlarda önerilen uygulamalar kapatma kaldırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M51 aldım birkaç ay önce kurulumu yaptım ama şimdi telefonu ne zaman açıp kapatsam önerilen uygulamalar wifi bekliyor bildirimi geliyor uygulamaları istemiyorum zaten bunu kapatmanın yada komple kaldırmanın bir yolu var mı (tıktok Netflix Amazon vs hiç kullanmadığım uygulamalar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 18 Ağustos 2023; 20:40:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Telefonlarda Önerilen Uygulamaları Kapatma ve Kaldırma

Samsung telefonlar, zaman zaman kullanmadığın veya kaldırmak istediğin önerilen uygulamalarla gelebilir. Bu uygulamalar, telefonunun belleğini tüketebilir ve istenmeyen bildirimler gönderebilir. İşte Samsung telefonundaki önerilen uygulamaları kapatma ve kaldırmanın adımları:

Kapatma:

• Ayarlar uygulamasını aç.
    • Uygulamalar seçeneğine dokun.
    • Kapatmak istediğin önerilen uygulamayı bul ve dokun.
    • Bildirimler seçeneğine dokun.
    • Bildirimleri göster seçeneğini devre dışı bırak.

Kaldırma:

• Ayarlar uygulamasını aç.
    • Uygulamalar seçeneğine dokun.
    • Kaldırmak istediğin önerilen uygulamayı bul ve dokun.
    • Kaldır düğmesine dokun.
    • İşlemi onayla.

Xiaomi Önerilen Uygulamaları Kapatma:

Samsung telefonlarda olduğu gibi, Xiaomi telefonlarında da önerilen uygulamaları kapatmak mümkündür. Ayarlar uygulamasından Uygulamalar ve bildirimler seçeneğine dokunarak, önerilen uygulamaları bulabilirsin. Her uygulama için bildirimleri devre dışı bırakabilir veya uygulamayı kaldırabilirsin.

Samsung telefonlarındaki önerilen uygulamaları kapatmak ve kaldırmak, telefonunun performansını artırabilir, belleğini boşaltabilir ve istenmeyen bildirimleri ortadan kaldırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İndir sil hepsini
  • Çözüm bulabildiniz mi? @babapars

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asliaral -- 25 Temmuz 2024; 15:17:17 >
  • asliaral A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bulamadım arkadaşın dediği gibi hepsini indirip silmek gerekiyor galiba
  • babapars kullanıcısına yanıt

Demin onu denedim ve işe yaramadı.Bazılarında işe yaramış. Siz de bir deneyin sonucu yazın ben de merak ettim.

Bulunduğum yerde wifi yok hocam internet kotamda çok az uygulamaların hepsini indiremem şimdi

Tamamdır. İleride olursa denersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende de aynısı oldu hocam işe yaramadı

Her telefon açılışında çıkıyor bu ne sinir şey gerçekten. Zorla dayatmışlar.

A32 telefonumda hiç böyle şeyler yoktu.Şu an A35'e geçtim ama bunda var.

Gerçekten can sıkıcı , açınca wifi bekle butonuna tıklayarak arka plana atıyorum ben artık otomatik bir hal aldı bende zaten sürekli mobil veri kullandığım için bir dahaki açılışa kadar götürüyor beni

Ben de tam tersi. Mobil veri hiç kullanmadığım için, onu da yapamıyorum.

• Bilgisayara bağlayarak silebilirsiniz muhtemelen
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Adb ile değil mi? Onu düşündüm ama galiba güncellemelerle beraber program geri geliyor.

Adb ile gelirse tekrar silersin 2 dakikanı almaz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Evet. Ama endişem başka. Windows'ta komutlarla default programları kapatmıştım. Sonrasında sanki updatelerde sıkıntı yaşamaya başlamıştım.Bilemiyorum denk mi geldi ama...

Bunda da aynı şey olur diye bir çekincem var. Yani telefonun beyni karışıp bunda da formatlamak zorunda kalmayayım diye.

Ben Samsung xiaomi PoCo real me telefonlarda kullandım sorun yaşamadım .Sildiğin başka birşey etkilemiş olabilir .

Adb fasboot tools aracını kullanabilirsin uygulamayı görürse kaldırabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.