Samsung sgh-d500 kullananlar bilir... şimdi bu telefonların bilgisayara paralel portla bağlantısı yapılabiliyo... bu bağlantı ne işe yarıyor... daha açıkca sorayım: bu telefonlar bilgisayara bağlanınca hem şarj oluyomuş hemde bilgisayara (telefondaki resim, animasyon ve videolar) atılıyormuş.... Eğer bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisiz19
Samsung sgh-d500 kullananlar bilir... şimdi bu telefonların bilgisayara paralel portla bağlantısı yapılabiliyo... bu bağlantı ne işe yarıyor... daha açıkca sorayım: bu telefonlar bilgisayara bağlanınca hem şarj oluyomuş hemde bilgisayara (telefondaki resim, animasyon ve videolar) atılıyormuş.... Eğer bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler
evet aynen dediğin gibi usb kablo ile oyunda atabilirsin
iyi güzel de... ben denedim olmuyo ...yani resim atamıyorum nedendir bilinmez başka bir bilgisayarlarda şarj oldu ama benim bilgisayarımda sarj da olmuyo, bi program (ya da driver felan) yüklemem gerekiyor mu? eğer daha önce böyle bi şey denediyseniz yardımcı olurmusunuz? LÜTFEN
Resim,mp3 vs. atmak için bence hiç USB kablo ile uğraşma, al bir tane USB Dongle (zaten ucuz en fazla 30-35 YTL) , ondan sonra kablosuz bağlantıyla istediğini at. Ortalama 40k ile dosya alışverişi yapabiliyorum bluetooth ile. Yalnız java uygulamaları için tüm Samsung telefonlarında baş gösteren sorun var. Aslında sorundan ziyade,bence ticari kaygılar yüzünden direk java yüklemek zorlaştırılmış.Sanırım şu samsungmobile yüzünden. Java oyun ve programları direk USB den ya da bluetooth dan telefona atabilirsin ama çalışmazlar. Nasıl yüklenileceği de forumda detaylı olarak anlatılmıştı zaten. Ama dersen ki ben gprs ya da waptan yükleyeceğim, o zaman çok kolay