Şimdi Ara

samsung titreşim ve zil sesi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
19.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün samsung X700 aldım herşey mükemmel fakat bana tek sorun olarka zil sesi oldu yani hem titreşim hem zil sesi aynı anda olmuyor ilk önce titriyor sonra çalıyor galiba samsung ların genel sorunu bu ancak ben bunu çalarken titreyen zil sesi ile hallettim aşagıda link veriyorum isteyen arkadaşlar indirsin ve güle güle kullansın... Artık hem titriyor hem çalıyor...
    not: Zil sesi ayarlarından sadece melodi sesi diye seçin...
    http://rapid****.de/files/17176342/ringandwib.rar.html

yıldızlı olan yere (share) ekliyorsunuz...

• Maalesef samsungun böyle bir kıllığı var
  • arkadaş birazdaha ayrıntılı anlatsana ya ben yapamadım
  • arkadaş titreyen mmf uzantılı melodilerden bir buket yapmış oraya atmış sen de indirip rar'ın açıp telefonun melodilerine kopyalayacan bu kadar basit.
  • tamam arkadaş anladık ama diğer dosyalara atıyo ve açmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

tamam arkadaş anladık ama diğer dosyalara atıyo ve açmıyo

Arkadaşım biraz daha detaylı anlataım.... İlk önce mmf uzantılı ses dosyalarını telefona kopyalıyorsunuz daha sonra bunlardan birini telefonun çalan zil sesi olarak ayarlıyorsunuz daha sonra Menü -Ayarlar- Ses Ayarları - Gelen Arama- Uyarı Tarzı Buradan Melodo yi seçiyorsunuz.... Egere bunları yaptıktan sonra yine olmuyorsa Servise ugramanız gerekecek....kolay gelsin
  • sanırım d600 bu tür dosyaları çalmıor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BENDE BİR HEVES İLK ÇIKTIĞI GÜN D600 ALMIŞTIM AMA MALUM BU HEM ÇALMA HEMDE TİTREME ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN AYNI GÜN GERİ VERMİŞTİM.AMA GEÇEN GÜN ŞU YENİ ÇIKAN D820 MODELİNİ İNCELEDİM ONA KOYMUŞLAR HEM ÇAL HEM TİTRET SEÇENEĞİNİ BENDE HEMEN ALDIM D820 Yİ ÇOK KARİZMA VE İNCE BİR TELEFON TAVSİYE EDERİM
  • ewet sanırım wersiyon yüzünden mmf dosyalar açılmıyor, acaba wersiyonu nerden öğrenicemiz bilen warmı??
    we sizde kaç yüklü(benim bildiğim şu an 1.0 we 1.1 war)
  • mk41 abi w900den buraya taşındık
    abi bende bu akşam 4 gibi dışarı gidip alıcam da d820 hakkaten tawsiye ediyo musun? göze çarpan önemli eksiklikelri war mı??? bi de aynı anda hem ses çalıp hem titriyor değil mi eminsin? radyosu yok mu? telefon rehberi 1000 isim * 5 ayrıntılı şekilde yazılabiliyormuş doğru mu?? we de kutunun içinden kulaklık çıkıyor mu? çok saol cewaplarını acilen bekliyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: mk41

ARKADAŞLAR BENDE BİR HEVES İLK ÇIKTIĞI GÜN D600 ALMIŞTIM AMA MALUM BU HEM ÇALMA HEMDE TİTREME ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN AYNI GÜN GERİ VERMİŞTİM.AMA GEÇEN GÜN ŞU YENİ ÇIKAN D820 MODELİNİ İNCELEDİM ONA KOYMUŞLAR HEM ÇAL HEM TİTRET SEÇENEĞİNİ BENDE HEMEN ALDIM D820 Yİ ÇOK KARİZMA VE İNCE BİR TELEFON TAVSİYE EDERİM

• mk41 abi w900den buraya taşındık
    abi bende bu akşam 4 gibi dışarı gidip alıcam da d820 hakkaten tawsiye ediyo musun? göze çarpan önemli eksiklikelri war mı??? bi de aynı anda hem ses çalıp hem titriyor değil mi eminsin? radyosu yok mu? telefon rehberi 1000 isim * 5 ayrıntılı şekilde yazılabiliyormuş doğru mu?? we de kutunun içinden kulaklık çıkıyor mu? çok saol cewaplarını acilen bekliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: mk41

ARKADAŞLAR BENDE BİR HEVES İLK ÇIKTIĞI GÜN D600 ALMIŞTIM AMA MALUM BU HEM ÇALMA HEMDE TİTREME ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN AYNI GÜN GERİ VERMİŞTİM.AMA GEÇEN GÜN ŞU YENİ ÇIKAN D820 MODELİNİ İNCELEDİM ONA KOYMUŞLAR HEM ÇAL HEM TİTRET SEÇENEĞİNİ BENDE HEMEN ALDIM D820 Yİ ÇOK KARİZMA VE İNCE BİR TELEFON TAVSİYE EDERİM

• mk41 ayrıca ahisesiz görüşme war mı yani 2 hoparlörü war ya işte bunlardan herhangi biriyle görüşme yapılabiliyor mu tele kulağa tutmadan?? acil cewaplarını bekliyorum!!!
  • mk41 ayrıca ahisesiz görüşme war mı yani 2 hoparlörü war ya işte bunlardan herhangi biriyle görüşme yapılabiliyor mu tele kulağa tutmadan?? acil cewaplarını bekliyorum!!!
  • evet arkadaşlar bu sorunda boyle çozülür bendede iki tane zil sesi var artık hem titriyor hem çalıyor. buda sorun olmaktan çıktı artık.
  • farukkk kardeş hazır sende d820 warmış bari şu mk41e sorduğum soruları sen cewaplayıwer bi zahmet...
  • Samsung D820'nin 1.3 megapiksel kamerası ve 4x zoom özelliği ile anılarınızı ölümsüzleştirin. Ayrıca D820 ile MPEG-4 formatında videolar da kaydedebilirsiniz. Fotoğraf ve videolarınızı Bluetooth kablosuz iletişim teknolojisi sayesinde arkadaşlarınız ile paylaşabilir, kolayca çıktı alabilirsiniz.D820 kapasitesi bunlarla sınırlı değil! 'Doküman Görüntüleme' ve TV çıkış özellikleri ile prezantasyonlarınızı,Word ya da Excel dokümanlarınızı projeksiyon cihazında sunabilirsiniz. Renk Siyah
    Genel Özellikleri
    Ağırlık 90 gr
    Boyutlar •100 x 52 x 15,2 mm
    Şebeke 900 / 1800 / 1900
    Ajanda ? Var
    Alarm Var
    Titreşim ? Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri ? Var
    Ses Kayıt ? Var
    Sesli Arama Yok
    Ortam Sesleri Kayıt ? Var
    Kronometre Yok
    Bas Konuş ? Yok
    İşletim Sistemi Standart
    Görüntülü Konuşma Yok
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi Maksimum 180 saat
    Konuşma Süresi Maksimum 3 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 800 mAh
    Bağlantı Özellikleri
    UMTS ? Yok
    Bluetooth ? Var
    Dahili Modem Yok
    GPRS ? Class 10
    EDGE ? Var
    E-mail Desteği Var
    WAP ? Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
    PC Senkronizasyonu ? Var
    Kamera Özellikleri
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapiksel
    Kamera Zoom 4x
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    Radyo Yok
    MMS Var
    Eğlence
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Melodi Programlama Yok
    Oyun Var + yüklenebilir
    Hafıza Özellikleri
    Telefon Hafızası 73 MB dahili hafıza
    Telefon Rehberi Hafızası 1.000 adet
    Arttırılabilir Hafıza ? Var
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
    Diğer
    Paket İçeriği 256 MB hafıza kartı, standart pil, şaj cihazı, kullanım kılavuzu
    Garanti Süresi (Ay) 24
    Garanti Açıklama Mağazamızda Satılan Samsung Cep Telefonları. Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Samsung Resmi Distribütörü olan Telpa. Genpa. KVK. Netcell. Başarı tarafından ithal edilmektedir.
    Yurtdışına Satış Yok
    Mağazaya Eklenme 03.03.2006

handsfre var.ama bu telefon tasarım telefonu yani goruntu özellikte fena sayılmaz ama x 700 de bundan daha fazla özellik var.bu telefon karizma yapmak için alınır.tercih senin özellikler burda.

• kısaca kardeş radyo yok. kutudan kulaklık çıkmıyor. 256 mgbaytlık hafıza kartı çıkıyor.handsfre var.hem çalıp hemde titriyor.tasarım telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Nisan 2006; 18:35:24 >
  • eywallah farukkk kardeş..yalnız özelliklerde görüntülü konuşma yok diyor bende war diye biliyorum hatta kameranın 180 derece dönmesininde sebebi o değil mi?? hem teknosanın bülteninde de 3g destekli yazıyor...???
  • ya arkadaşlar bende x300 var bu titreyen melodileri attım o siteden indirip tele kızılötesiyle ama titremiyo hiçbi şekilde neden?
    lütfen cevaplarınızı bekliyorum
  • samsung E770 de bu titreşim sorunu ortadan kalktı mı
    yani d820 gibi mi ?
    telpada

Samsung E770’in sahip olduğu VibeTonz fonksiyonu ile çalan melodiye uygun titreşimide hissedeceksiniz. Sürekli olarak titreyen bir chaz yerine çalan melodiye göre titreşim harika değil mi? Bunu aktif hale getirmek için yapmanız gereken sadece menüden aktif hale getirmektir.

yazmışlar ama yinede şüphe duyuyor insan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.