Şimdi Ara

SAMSUNG TÜRKİYE HEDİYE ÇEKİ FIRSATI! [ACELE EDİN!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çöp diyen olmamış hayret. dün de konu açıldı bissürü gereksiz yorumlar geldi, başlığı açanı pişman ettiler falan...

@Ystipi, teşekkürler başlık açtığın için hocam. dün beyazaşya almıştım piyasanın 150 lira falan altına gelmişti. bugün de 50-60 lira piyasa altına yüksek kapasiteli flash disk aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: poligow

çöp diyen olmamış hayret. dün de konu açıldı bissürü gereksiz yorumlar geldi, başlığı açanı pişman ettiler falan...

@Ystipi, teşekkürler başlık açtığın için hocam. dün beyazaşya almıştım piyasanın 150 lira falan altına gelmişti. bugün de 50-60 lira piyasa altına yüksek kapasiteli flash disk aldım
    Rica ederim çöp falan olsa açmam reis valla benimde işime yaradı çok. Arkadaşlar bu arada yarın saat 14.00da tekrar kupon dagıtacak Samsung son kez. Saatlerinizi ayarlamayı unutmayın ordan burdan kutusu açılmış tekar paketlenmiş sıfır dıye satılan telefon zarar görmüş eşya vs almayın bu fırsatı değerlendırelım samsung resmı satış kanalı çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 30 Ekim 2019; 17:26:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Rica ederim çöp falan olsa açmam reis valla benimde işime yaradı çok. Arkadaşlar bu arada yarın saat 14.00da tekrar kupon dagıtacak Samsung son kez. Saatlerinizi ayarlamayı unutmayın ordan burdan kutusu açılmış tekar paketlenmiş sıfır dıye satılan telefon zarar görmüş eşya vs almayın bu fırsatı değerlendırelım samsung resmı satış kanalı çok başarılı.

Alıntıları Göster
    diğer sitelerden aldığımız cihazların kutusu vs açık değil ki, bu kanıya nereden vardığınızı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

diğer sitelerden aldığımız cihazların kutusu vs açık değil ki, bu kanıya nereden vardığınızı anlayamadım.

Alıntıları Göster
    Çogusunda sıkıntılı gittigidiyor hp amazon n11 de şikayetvar.com da çok denk geldim ama satılan sitelerde bu tur yorumlar siliniyor. iyi araştırdım.
  • 5-6 tane tv fiyatına baktım (2500 ustu), diger sitelerde daha ucuza geliyor, üstüne cek, banka kampanyasi vs. bakilsa fark iyice açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat falan yok, adamların verdiği 1000tl lik indirimle bile piyasadan daha fazlaya geliyor telefonlar. Çöp boşa üye olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerlinDuvarındakiÇatlak

Fırsat falan yok, adamların verdiği 1000tl lik indirimle bile piyasadan daha fazlaya geliyor telefonlar. Çöp boşa üye olmayın.
    Saat almak isteyene iyi bence. Kablosuz sarjda veriyorlar ustune 200 liralik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

Bu mesaj silindi.
    3dk aonra yeni cekler devreye girecek

• catik kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş hocam aldım kuponu. Çok teşekkürler :)
  • Arkadaş SSD'ye baktım SSD kalmamış sitesinde. 500GB olana baktım N11'de daha ucuz. Sonra gittim hadi neyse kulaklık alayım bari dedim gittim kulaklığa baktım sonra n11'de arama yaptım ve oradan daha da uyguna buldum. Şimdi buna çöp demezsek ne deriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 30 Ekim 2019; 20:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

Öyleymiş hocam aldım kuponu. Çok teşekkürler :)
    ne kadar karlo alisveris oluyor bende mi alsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Arkadaş SSD'ye baktım SSD kalmamış sitesinde. 500GB olana baktım N11'de daha ucuz. Sonra gittim hadi neyse kulaklık alayım bari dedim gittim kulaklığa baktım sonra n11'de arama yaptım ve oradan daha da uyguna buldum. Şimdi buna çöp demezsek ne deriz?
    tab s6 inanilmaz uygun hem 4000 iniyor hemde klavye hediyesi var son 2 gun

• Koskoca Samsung'un sitesi çöktü, ne üyeliği aktifleştirebiliyorum ne de ürünlere bakabiliyorum

Edit: Telefonda Opera tarayıcıdan deneyince hata vermişti, bilgisayardan deneyince oldu.

Edit 2: AKG Y500 istiyordum ama kuponla bile piyasadan daha pahalıya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 30 Ekim 2019; 20:25:17 >
  • Samsungdan bu başlık için bir telkin almadıysanız ben de bir şey bilmiyorum. Açıkça reklam yapıyorsunuz hatta olayın boyutunu değiştirmek için diğer satıcılara iftira atıyorsunuz.

Bugüne kadar Samsung sitesi dışında 5 adet samsung ürün aldım. Hiç bir üründe sorun yaşamadım. Bende somut durum var ama siz soyutlaştırıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

ne kadar karlo alisveris oluyor bende mi alsam

Alıntıları Göster
    44mm olan 1400 liraya geliyor. Ustune 200 liralik kablosuz sarj veriyorlar. 1200e geliyor saat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

44mm olan 1400 liraya geliyor. Ustune 200 liralik kablosuz sarj veriyorlar. 1200e geliyor saat.

Alıntıları Göster
    anlamadgim kol kordonu iicn 200 tl fazladan işitiyor sistem anlamdim saat ve kordon ayri mi satiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

anlamadgim kol kordonu iicn 200 tl fazladan işitiyor sistem anlamdim saat ve kordon ayri mi satiliyor

Alıntıları Göster
    Saati sepete ekledikten sonra kol ekleme secenegi geliyor. Orada sag ustte çarpıya basin. Sepete sadece saati ekler.

• android tablete 4000 tl verilmez. Kilifla falan kandirmasinlar o kilifin maliyeti belki 50 tl bile degil adamlara.Bir de 4999 tl yazmişlar. mecbur muyuz hafiza karti almaya.active 2 ye de 1400 tl verilir mi verilmez mi bilmem. tv lere baktim piyasada daha ucuz buluyorsun. Kisacasi hicbirsey yok yine

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Alıntıları Göster
    hocam 44mm alcam bende senın mesajınla saatler dıkkatımı cektı ama hıc bılgım yok

Aluminyum Mat Siyah Under Armour 44mm olan 1800 under armour yazmayan 1700 adece kordonda delik farkı mı var

bırde bu saatler deger mı .. 1500 gelıyor under armour ve kablosuz sarz cıhazı benım ıphone xr da sarz edermı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.