Şimdi Ara

SAMSUNG TÜRKİYE HEDİYE ÇEKİ FIRSATI! [ACELE EDİN!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hediye çeki ekledim sepet kısmında nasıl uygulanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üye oldum ama mail gelmedi gmail hotmail mynet hangisine hemen geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

tab s6 inanilmaz uygun hem 4000 iniyor hemde klavye hediyesi var son 2 gun

Alıntıları Göster
    Tablete 4 bin değer mi arkadaşlar bilmediğim den soruyorum bu kadar ediyor mu bunlar özelliği nedir bu tabletin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

Tablete 4 bin değer mi arkadaşlar bilmediğim den soruyorum bu kadar ediyor mu bunlar özelliği nedir bu tabletin?

Alıntıları Göster
    hocam tabiki verilmez. ama aldim

kalem li bir tablet gerekiyordu benzer ozellikler ipad. 4000 + 800 kalem + 1000 klavye 64 gb icin 6000 256 gb icin 7000

samsung kalem klavye hediye 4000 aldim cok da begendim

14 gun kosulsuz iade hakki var degmeycek gibi ise iade ederim

tab s4 gibi eski bir cihaz bile 4000 tl iken... klavye dahil 4000 almak iyi geldi

incelme videolarina baktim hem bilgisayar hem tablet

bilemiyorm teknoloji heryerden sardi iste...

note 10 plus buyugu diye dusunelim bunu :)

• quote:

hocam 44mm alcam bende senın mesajınla saatler dıkkatımı cektı ama hıc bılgım yok

Aluminyum Mat Siyah Under Armour 44mm olan 1800 under armour yazmayan 1700 adece kordonda delik farkı mı var

bırde bu saatler deger mı .. 1500 gelıyor under armour ve kablosuz sarz cıhazı benım ıphone xr da sarz edermı

Alıntıları Göster
    Sarj eder diye biliyorum.

Delik dışında fark yok. 40mm yerine 44mm almak en iyisi.

Ben almak İstiyorum ama oturdum dusundum. Hayatim boyunca koluma saat takmamisim. Simdi alsam yine takmam galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    spor yapiyorum oldukca biraz daha gaza getirir diye dusundum... 1-2 uygulma farki yaziyor nette aciklamda... birde delikli kordan daha şık geldi bana
    umarim bosuna 100 tl vermedim...

aynen kadran ne kadar buyuk o kadar iyi 44mm almakta nettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

spor yapiyorum oldukca biraz daha gaza getirir diye dusundum... 1-2 uygulma farki yaziyor nette aciklamda... birde delikli kordan daha şık geldi bana
    umarim bosuna 100 tl vermedim...

aynen kadran ne kadar buyuk o kadar iyi 44mm almakta nettim
    Aldiniz demek hayirli olsun.

Bende fitnessdayim da. Saat vs kenara carpar diye almadim. Zaten kosu bandinda kac metre gittigim, kol cal yaktigim vs yaziyor. Mesafeyi de soyluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Aldiniz demek hayirli olsun.

Bende fitnessdayim da. Saat vs kenara carpar diye almadim. Zaten kosu bandinda kac metre gittigim, kol cal yaktigim vs yaziyor. Mesafeyi de soyluyor.

Alıntıları Göster
    Bildirim falan aliyorsun iyi oluyor.Dediginiz gibi Gear S2 alana kadar bende koluma saat takmamistim S2 yi 1.5 yil Gear Sport'u 1 yil kullandim.Simdi Watch Active 2'ye gectim.GWA2 yi tavsiye ederim hem cok hafif(akilli bileklik) gibi rahatsiz etmiyor hem tasarimi guzel bence kisisel tabi hemde ozellikleri dolu dolu fiyatta bence cok iyi cekle vs.Bir kere alirsaniz devami gelebilir akilli saatte cok gerekli biirsey mi tartisilir ama bir kere alinca faydasini goruyorsunuz almadan sacma gozukuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 31 Ekim 2019; 0:14:49 >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    GWA2 under armour aldim delikli kordon disinda bir fark yoksa emin degilim iuimi yaptim 100 tl fazla vererk :)

onundisnda samsung gear 2 kullndim cidden spor yoneltiyordu onsani ama inanilmaz nos hir saatti 600 den 300 inince almistjm

bu urun nasil bilmiyorum 1 saatte karar verdim hem 300 cek hep power bank heidyesi mantikli geldi

insallh daha cok spor yoneltir beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Bildirim falan aliyorsun iyi oluyor.Dediginiz gibi Gear S2 alana kadar bende koluma saat takmamistim S2 yi 1.5 yil Gear Sport'u 1 yil kullandim.Simdi Watch Active 2'ye gectim.GWA2 yi tavsiye ederim hem cok hafif(akilli bileklik) gibi rahatsiz etmiyor hem tasarimi guzel bence kisisel tabi hemde ozellikleri dolu dolu fiyatta bence cok iyi cekle vs.Bir kere alirsaniz devami gelebilir akilli saatte cok gerekli biirsey mi tartisilir ama bir kere alinca faydasini goruyorsunuz almadan sacma gozukuyor :)

Alıntıları Göster
    Ikinci el olarak dusunebilirim ileride bakalim. Mate 20 pro ile calisirsa güzel sorun olmaz.

• soylu55 kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi 5 saat oldu. Hotmail"den yapmıştım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerros

Samsungdan bu başlık için bir telkin almadıysanız ben de bir şey bilmiyorum. Açıkça reklam yapıyorsunuz hatta olayın boyutunu değiştirmek için diğer satıcılara iftira atıyorsunuz.

Bugüne kadar Samsung sitesi dışında 5 adet samsung ürün aldım. Hiç bir üründe sorun yaşamadım. Bende somut durum var ama siz soyutlaştırıyorsunuz.
    Samsung çalışanı değilim ömrümde de çalışmadım sadece fanı'yım ve ben çoğunlukla sorun oluyor dedim hep sorun olması zaten abes bir yaklaşım yanlış yaklaşım olur. İyi okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

üye oldum ama mail gelmedi gmail hotmail mynet hangisine hemen geliyor
    Mail gelmiyor arkadaşlar sitede hesabıma tıklayın hediye çeklerim olcak sol menüde orda kod var o kodu siparişin ödeme sayfasında aşağıda kod giriş yeri olcak oraya kopyalaıp yapıştıracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Mail gelmiyor arkadaşlar sitede hesabıma tıklayın hediye çeklerim olcak sol menüde orda kod var o kodu siparişin ödeme sayfasında aşağıda kod giriş yeri olcak oraya kopyalaıp yapıştıracaksınız.

Alıntıları Göster
    Üye olmadan hesabım cıkmıyor üye olmak içinde mail gelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

Üye olmadan hesabım cıkmıyor üye olmak içinde mail gelmesi lazım

Alıntıları Göster
    Aktivasyon mu gelmedi onun için canlı desteğe bağlanın.

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Bitti zaten kampanya, yeniye geçtiler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.