Şimdi Ara

Samsung Türkiye Ofisi Telefon Numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 5 ay önce Media Markt'tan kampanya ile Samsung R-519 notebook satın aldım. Aldıktan 1 hafta sonra ekranı arızalandı ve teknik servise gönderdim. Cihazın ekranının değişmesi gerektiğini ifade ettiler ama 30 iş günü içerisinde parçasını temin edemediler. Bende yasal hakkım olan cihaz değişimini talep ettim. Yaklaşık 4 aydır cihazımın değiştirilmesini bekliyorum ama bırakın değiştirmeyi ne zaman yeni cihazın verileceğini bile söylemiyorlar. Koskoca Samsung bir cihaz vermek için 4 ay boyunca bekletir mi yahu?

Teknik servisi aradığımda biz Samsung'dan cihazı bekliyoruz yapacağımız bir şey yok diyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda konuyu ilgili birimle paylaştık herhangi bir dönüş olmadı henüz diyorlar.

Sanırım benim Samsung Türkiye Ofisi ile görüşmem gerekiyor ama hiçbir yerde telefon numaralarını bulamıyorum. Bilen arkadaşların paylaşmasını rica ederim.

Bu kadar sorundan sonra Samsung'un herhangi birşeyini alır mıyım? Asla. Bedava verseler yine almam. Bu kadar berbat bir satış sonrası hizmet ben hiçbir firmada görmedim.

• Bir Samsung Hikayesi

Samsung WF 7602 çamaşır makinesi arızalanır.28.07.2010 tarihinde servis aranır. 31.07.2010 tarihinde servis gelir,körük lastiği değişecek,parça elimizde yok,sipariş edeceğiz 2-3 gün içinde parça gelir deyip gider. 5 gün geçer servisten haber çıkmaz. Servis aranır, dakikalarca sorulur sürekli aynı yanıt alınır “parça gelince biz sizi arayacağız”. Parçanın ne zaman geleceği konusunda servisten sıhhatli bilgi alınamadığı için gerekli bilgiyi almak ve şikayetlerimi bildirmek için Samsung Müşteri hizmetleri ve Samsung Türkiye Genel Müdürlüğü ile irtibata geçmeye çalısılır. Müşteri hizmetleri(444 77 11) kayıt için bir sürü bilgi sorup sonra da ısrarla servis fişindeki "dörtbinli numara" yı (ki servis fişinde de öyle bir numara yok) sorar. Sonra yapabilecekleri tek şeyin servise bilgi vermek olduğu bildirip, dönüşün servisce yapılacağı söylenir. Servisle halledilemeyen bir durum için aranılan mercinin servise yönlendirmesini mantıksız bulunup Samsung'un internet sitesinden(resmi,onların ağzıyla official) beyaz eşya distribütörlerinin Anadolu Elektronik olduğu öğrenilir. Bu firmanın iletişim bilgileri alınıp telefon edildiğinde görüşülen kişi 01.01.2010 tarihinden itibaren Samsung distribütörlüklerinin bittiğini, Samsung'un satış, servis ve dağıtım gibi işlerini 01.01.2010 tarihinden itibaren kendisinin yapmaya başladığını bildirir. Bunun üzerine Samsung'un internet sitesinde kendileri ile ilgili iletişim bilgisi için araştırma yapıldığında ne bir telefon/faks numarası ne de adres ile ilgili bir bilgi bulunabilir. Bunun üzerine Anadolu Elektronik tekrar aranır ve Samsung Türkiye ile ilgili 0212 467 06 00 şeklinde bir numara alınır. Bu numara arandığında anlaşılmayan bir firma ismi ve ingilizce konuşan bir robot sekreterle karşılaşılır.Yanlış bir numara aranıldığı düşünülüp telefon kapatılacakken robot dinlenir. İngilizce konuşan robot sekreterin söylediklerinden “0” tuşuna basıldığında gerçek sekretere ulaşılacağı anlaşılır,sabırla telefon çaldırılır, defalarca bu işlem tekrar edilir fakat Samsung Türkiye ye ulaşılamaz.
    Bu arada 1880 yılından beri en sıcak ve nemli havaların yaşandığı günlerde her gün bir komşuda çamaşır yıkama seansları yapılırken edilen iyi dilekler Türkiye den Kore ye yol olur.Ama bunun kimseye faydası olmaz.Tam 22 gündür parçanın ne zaman geleceği belli değilidir.Büyük ihtimalle 30 günlük kanuni süre tam dolacakken gelecektir.
    Bu hikayenin sonu henüz belli değildir,sorun ne zaman çözülecek bilinmemektedir, fakat bilinen şudur Güzel ülkenin güzel firmaları Vestel, Beko-Arçelik ve bu firmaların Samsung’un anlaştığı falan-filan elektronik isimli çakma servisleriyle kıyas dahi edilemeyecek kalitede servis ve müşteri hizmetlerini bir kenara koyup kendini Samsung Türkiye ailesinin bu şaşkın insanlar gürühu ile muhatap edip; kendine, eşine, çocuğuna ayıracağı vakitten çalıp onlara harcadığı için bu adam için artık Samsung ismi sıradan bir elektronik firması olmaktan çıkmış;nefret edilen ve her türlü anti propogandası yapılacak bir “takıntı” olmuştur

• Forum anlaşması 16.madde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    almanyada bir telefon numarası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.