65au9000 kullanıcısıyım. aynı ağa bağlı pc deki paylaşımlı bir dosyayı dlna ile tv den açıp izleme olayı yokmu artık televizyonlarda acaba? ekran yansıtma yapılabiliyor ama görüntü kalitesi çok kötü ve oyun modunda açtığı için kontrast vs. çok fazla. pc deki hdd içinden bir vidyoyu tv de kayıpsız nasıl oynatabilirim? |
Samsung Tv DLNA yok mu?
-
-
Sizin modeli bilmiyorum ama Uzak bilgisayara bağlanma diye bir şey olması lazım. Kaynak kısmında Remote Access kısmının içinden ulaşılıyor. Yalnız bilgisayara kurulu işletim sisteminin Windows 10 Pro olması gerekiyor.
-
Adamlar özelliği resmen gizlemiş :) kurcalayarak buldum anlatayım.
öncelikle aynı ağa bağlı olan pc yi açın. tv de alt bar menüde Kaynak kısmına gidin (HDMI1,2 vs.. seçilen kısım) orada pc yi gösteren bir seçenek geliyor. Bilgisayarda standartta Belgelerim içindeki resim ve vidyolar klasörüne attığınız dosyalar burada çıkıyor ve resim video vs.. açabiliyorsunuz. Pc de farklı bir harddiskteki verilerinizi görmek içinde ilgili klasörde sağ tuş özellikler kısmından Paylaş yaptığınızda yine burada görünüyor. Yani DLNA kullanımını bu şekilde yapmışlar.
Benzer içerikler
- samsung tv açma kapama düğmesi nerede
- türksat 42e lnb ayarları samsung
- samsung tv uygulama yükleme hatası 102035
- philips televizyon sinyal yok nasıl düzelir
- lg kumanda resetleme
- huawei televizyon
- miracast nasıl açılır
- en iyi televizyon markası
- oled yanığı
- telefonu televizyona yansıtma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X