Şimdi Ara

Samsung TV ve Teledünya Kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yeni aldığım Samsung TV'yi kurmak için teknik servis elemanları geldi. (65RU7105) Kutunun içinden plastik bir aparat çıktı. Ne olduğunu sordum. Teledünya box'ı (ve onun gibi box'ların) içindeki kartı tv'ye takmak için kullanılan bir parçaymış. Teledünya kabosunu da tv'ye bağlayınca kutuya gerek kalmıyormus. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?

• teledünya modül ün takıldığı yuva.
    teledünya modülün (conax) varsa, buraya takınca başka bir cihaza gerek kalmadan teledünya yayınlarını izlersin.
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler dostum!..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG tv'de 8 yıldır kullandığımız sistem. Tv'de dvb-c tuneri ve evde kablo tv varsa dijital kablo tv yayınlarını bu slot ve teledünya kartınızla ek kutu ve kumanda olmadan izleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

LG tv'de 8 yıldır kullandığımız sistem. Tv'de dvb-c tuneri ve evde kablo tv varsa dijital kablo tv yayınlarını bu slot ve teledünya kartınızla ek kutu ve kumanda olmadan izleyebilirsiniz
    Tabi diger arkadasin resmini koydugu conax modulunu benim resmini koydugum plastik hazneye takmam gerekiyor degil mi?

• rolanddes kullanıcısına yanıt
    evet takman gerekiyor.
    yalnız önceki mesajda demeyi unutmuşum. bu sadece teledünya için değil. dahili uyduda filbox ya da dsmart modül takmak için de kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rolanddes

Tabi diger arkadasin resmini koydugu conax modulunu benim resmini koydugum plastik hazneye takmam gerekiyor degil mi?

Alıntıları Göster
    Evet, aynen o şekilde oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu sistemi hem sony tv de hem samsung da kullanıyorum çok çok memnunum, ama alacağın conax modulu iyi seç bulabilirsen biberli technisat al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

ben bu sistemi hem sony tv de hem samsung da kullanıyorum çok çok memnunum, ama alacağın conax modulu iyi seç bulabilirsen biberli technisat al.
    Conax Smith siparisi verdim hocam:)

• technisat bulunmuyor son zamanlarda, bendeki bir tanesi de kablotvnin verdiği technisata göre yavaş, güle güle kullanın her halukarda harici cihaz kullanmaktan çok daha iyi
  • Arkadaşlar merhaba,

Conax Smit modülüm geldi. Teledünya modüle, modülü de Samsung TV'ye taktım. Fakat anten konusunda kafam karşık. 2 tane kablo girişi var. Biri Kablonet Teledünya kabloma uygun. (resimde üstteki) Fakat internette herkes ona değil klasik anten girişine bağlayacaksın diyor. Onun da alttaki olduğunu düşündüm. Fakat resimde gördüğünüz gibi alttaki giriş de klasik anten girişlerine uygun görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Alttaki klasik anten girişi işte üstteki uydu anteni girişi, ucundaki soketin değişmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Temmuz 2020; 17:2:54 >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Ama bak elimde anten basi var. bu tv’nin arkasindaki 2nci girise fazla kalin geliyor. Dis ceperi girmiyor iceri.

İkisi de dişi birinin erkek olması lazım çiftleşme için

• Samsung TV ve Teledünya Kutusu

• Yine sipariş bekleyeceğiz desene :)
    Herhangi bir elektrikçiden ya da yapı marketten hatta komşudan bile bulunabilecek bir malzeme, ben olsam beklemezdim, sevenleri kavuştururdum

• Arif kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Ama konuyu takipte kal. Sorularım kesin devam edecek :)
  • Bu TV nasıl memnun musunuz bende almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.