Şimdi Ara

Samsung Tvler için Allshare Videolu Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
4
Favori
57.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • muhteşemsin kardeşim benimde yapmadım kalmadı ya ne değişik bir şeymiş çok sağol yardımın için.
  • Yön tuşları işinizi görür.. Sağ ve sol tuşu ileri geri yapabiliyor..
  • Arkadaşlar bilen biri varsa lütfen yardım etsin..
    Samsung Smart TV de Allshare listesini güncelleyemiyorum.. Daha önce izlediğim filmlerin olduğu klasörleri görüyor ama içerisini boş gösteriyor..
    Bunu TV den nasıl yeniliyorduk arkadaşlar..?
  • all sharede film veya görüntü paylaştığım zaman dosyalar tv ekranında gözüküyor fakat onu geniş ekranda izlemek için tamam dediğimde modem otomatik olarak kendini kapatıp açıyor bilgisayar modem arasındaki bağlantı kablosuz tv ise kablo ile modeme bağlı aynı sorun ile karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

Orijinalden alıntı: dast710arkadaşlar pc ye allshare yükledim. fakat dosya ekle diyorum ekliyor 280 tane resmi eklerken yazıo 2 4 5 6 30 40 50 .....280 die. fakat dosya ekleme bittikten sonra dosyaları göremiyorum klasör var fakat içi boş. çözüm lütfen.
    Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Yabancı sitelerdeki uzun araştırmalarım sonucunda çözümü buldum.
    Windows 7 için;
    Denetim Masası\Bölge ve Dil'e gir.

Biçimler sekmesindeki biçim'i İngilizce (Birleşik Krallık) yap.

Evet, ilginç ama işe yarıyor!
    Ben de kafayı yemek üzereydim, neden dosyaları klasörde göremiyorum diye...
    Teşekkürler.

• Arkadaşlar;

Samsung Laptopumun ekranını nasıl Samsung Tv ye anlık olarak aktarabilirim. Yani sizin anlayacığınız şekilde. HDMI bağlantısını wi-fi ile yapabilirmiyim. Samsungda böyle bir şey mümkünmüdür.
  • Arkadaşlar 40c750 tv ve samsung galaxy note 10.1 tablet sahibiyim ve ikisinde de allshare cast özelliği var ama bir türlü bağlantı kuramiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • 40d5000var s3 ile bağlantı kuramadım tv ethernet kablosu ile bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Allshare programını PC için sizler nerden indirdiniz ben bir türlü bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: swod

arkadaşlar Allshare programını PC için sizler nerden indirdiniz ben bir türlü bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

Bende bulamıyorum, artık samsung Link olmuş. http://link.samsung.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dast710arkadaşlar pc ye allshare yükledim. fakat dosya ekle diyorum ekliyor 280 tane resmi eklerken yazıo 2 4 5 6 30 40 50 .....280 die. fakat dosya ekleme bittikten sonra dosyaları göremiyorum klasör var fakat içi boş. çözüm lütfen.
    Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Yabancı sitelerdeki uzun araştırmalarım sonucunda çözümü buldum.
    Windows 7 için;

Evet, ilginç ama işe yarıyor!
    Ben de kafayı yemek üzereydim, neden dosyaları klasörde göremiyorum diye...
    Teşekkürler.

hakkaten ne denediysem olmamıştı ama hocam allah razı olsun işse yaradı dil değiştirince

• Teşekkürler

Media Player özellikli , arkadaşlar programı kurduktan sonra İlke menüsünden TV'nizin ipsini kabul etmeniz gerekiyor. Yoksa görmüyor.
  • quote:

quote:

Windows 7 için;

Bu mesajın 1 sene sonra bugün bile işe yaradı bilgin olsun :)

Teşekkürler.

• quote:

Yabancı sitelerdeki uzun araştırmalarım sonucunda çözümü buldum.
    Windows 7 için;

Teşekkürler, aynı işlem devam ediyor.

Ş...siz Samsung, o kadar parayı almayı biliyor ama adam gibi bir Türkçe kılavuz koymayı ihmal ediyor. Türk tüketiciye mal muamelesi yapıyor resmen.
  • Bu işlem hâlâ geçerli ama AllShare artık eskidi. Samsung Link kullanın.
  • Fiend kullanıcısına yanıt
    o nasıl bir şey hocam?
  • quote:

quote:

Windows 7 için;

oldu valla...
    önce çok saçma gelmişti ama... oldu işte. ingilizce(ingiltere) yapınca dosyalar göründü.
    Teşekkürler ...

• Arkadaşlar Merhaba,

tüm forumu okudum ancak benimki gibi bir sorunuma cevap bulamadım.

Samsung all Share PC indirip kurdum. Belirlediğim klasördeki videoları tanımladım. Samsung linkte çıkan bölümlerde paylaştığım videoları görebiliyorum. Daha sonra TV'mi de paylaşılan cihazlar kısmına tanımladım. Ancak TV'ye geçip Allshare play'i açtığımda bilgisayar ismim çıkıyor ancak içerisinde dosya göremiyorum.

Bu aşamada PC'den "samsung link" programında oynat kısmında cihaz değiştir diyorum ancak başka cihazda çıkmıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bağlantı olarak sadece wireless mevcut.
    TV model: 55ES8000

Şimdiden çok tşkler
  • Allahını seven birisi şu samsung allshare yi bi dropboxa felan atsında paylaşsın 2 gün önce dirdiğim şeyi şimdi indiremiyorum alsahre derken virüs bulaştıracam pcye?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.