Şimdi Ara

Samsung Tvler için Allshare Videolu Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
57.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsungun sitesinde Allshare ile ilgili videolu anlatım hazırlanmış. Video dili İngilizce ama görüntüler son derece anlaşılır şekilde hazırlanmış. Allshare linki aşağıda :

http://www.samsung.com/us/support/owners/product/LN40C650L1FXZA?

Bu sayfa C650 için hazırlanmış ama modelden bağımsız anlatıldığı için diğer allshare özellikli samsung tv sahibi arkadaşlarımıza da faydası olacaktır.

Sol altta Getting the most out of your LCD TV yazan yerdeki mavi renkli linklere basınca sayfa içinde video penceresi çıkıyor.

How to Download and ...
    Samsung's PC Share Manager sof... <<<<< Pcshare manager adlı programın kurulumunu anlatıyor.

How to Set Up PC Sha...
    Once you have PC Share Manager... <<<<< Pcshare manager adlı programın ayarlanmasını anlatıyor.

How to Use AllShare ...
    With Samsung's AllShare featur... <<<<< Allshare özellikli cep telefonu ile tvnin anlatıyor.

Umarım işinize yarar.

• Selamlar, bilgisayara all share programını kurdum, samsung D6000 tv dende all share programını actım, bilgisayardaki video klasörünü paylastırdım. win7 ultimate kullanıyorym,

paylastırdıgım klasörün alt klasöründeki klasörün ismini degistirdigimde tv eski haliyle görüyor ve flimi acmıyor, klasörün ismini degistirmeden önce acıyordu, bilgisayarı ve tv yi kapa ac yaptım ama tv hala eski klasör isminde görüyor ve flimi acmıyor, her bilgisayar ve tv acılısında yeni baglantı kurup yeni seklini görmesi gerekmezmi ? nasıl düzeltecegim ?
  • All share programinda sol ustte cihaz listesinin altinda paylastirma Klasor secim ekrani var ordan ekle yapiyorum hic birsry olmuyor programda. Bir altindaki bagli cihaz kismida devamli bos. Araclar ayarlar / paylasilan Klasor ekle kismindan ancak Klasor ekleyebildim. Sizde de durum aynimi. Win7 ultimate kullaniyorum
  • Merhaba arkadaşlar Samsung ue40D7000 tv sahibi oldum.
    1. sorum netplayer olayını bu model için bilen varmı?
    2. sorum usb ye tv analog kanal listesini atamadım. Atarsam bilgisayarda editleyeceğim.
    3. sorum mouse kullanma şansım var mı? Yada PC den tv ekranını görüp mouse ve klavyeyi kullanabilirmiyim?
    4. sorum all share için pc ye ve tv ye hangi programları yükleyeceğim.
    5. divx kaydı bir işe yarar mı?
  • Ben de deneyeceğim daha denemedim mesajım bulunsun..
  • Aga bende de 55'' led c7000 samsung var all share özelliği var ama kullanmasını bilmiyorum. pcme program indirdim deniyecem. bir adaptör almama gerek var mı tvme bilmiyorum. ve wiress özelliği için adaptör destekler mi tvim bunuda bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tv yi iPad in AirPlay özelliği ile bağlantı kurmak mümkünmüdür? Bilen var mı? Ayrıca tv nin wireless parolası nedir?
  • Takip !
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

Tv yi iPad in AirPlay özelliği ile bağlantı kurmak mümkünmüdür? Bilen var mı? Ayrıca tv nin wireless parolası nedir?

AirPlay özelliği Apple'ın kendine ait bir uygulamasıdır ( Facetime ve iMessage gibi ). AirPlay kullanmakiçin Apple TV gerekiyor. (Apple AirPlay reverse engineering denemelerinde gozlemlenlenmis olan HTTP live streaming yapmasi ve videolar icin eski AirTunes protokolunu kullanmasidir. Yani DLNA degil.) Eger Samsung TV'yi Samsung 'un dedigi AllShare(UPnp/DLNA) ile kullanmak istersen iPAD veya iPhone'nuna iMediaShare ve ZappoTv gibi yazilimlar kurararak deneyebilirsin. iPAD ve iPhone'un multitasking ozellikleri gercek multitasking ile alakali olmadigindan bu programlari kullanirken telefonundaki diger uygulamalari kullanamaz veya ekrani kilitleyemezsin. Baska bir uygulamaya gittiginde telefon aramasi geldiginde veya ekrani kilitlediginde kisa bir sure sonra Televizyon ile Telefon/iPAD arasindaki iletisim kesilecektir.

Televizyonlar airPlay desteği vermeye başlayabilirler. Airplay direk ekran görüntüsü aktrarak DLNA'dan benim gördüğüm kadarıyla bir adım önde. Gerçi bu DLNA ile de yapılabilecek bir şey sanırım. :/ Airplay ucuncu kisi yazimlimlari icin (http://en.wikipedia.org/wiki/AirPlay)

TV wireless parolasi ile ne kastediyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garui -- 21 Mayıs 2012; 15:02:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

Selamlar, bilgisayara all share programını kurdum, samsung D6000 tv dende all share programını actım, bilgisayardaki video klasörünü paylastırdım. win7 ultimate kullanıyorym,

paylastırdıgım klasörün alt klasöründeki klasörün ismini degistirdigimde tv eski haliyle görüyor ve flimi acmıyor, klasörün ismini degistirmeden önce acıyordu, bilgisayarı ve tv yi kapa ac yaptım ama tv hala eski klasör isminde görüyor ve flimi acmıyor, her bilgisayar ve tv acılısında yeni baglantı kurup yeni seklini görmesi gerekmezmi ? nasıl düzeltecegim ?

Samsung PC Share Manager'da Paylaş menüsünden "Değiştirilen Durumu Ayarla" butonuna basacaksın. All Share uygulamasında da böyle bir özellik vardır. Bu şekilde güncelleme gerçekleşilek. Ubuntu işletim sisteminde kullandığım minidlna uygulamasında da bu sorun var(Ayrıntısını anlatmıyım - "sudo service minidlna force-reload" diyip geçiyim). Database'i manual güncellemek gerekiyor ikisinde de bu şekilde.

Samsung PC Share Manager uygulamasında dikkat etmeniz gereken (en azından bendeki sürüm) Çıkarılabilir diskleri paylaşamıyorsunuz ve Paylaştığınız Klasörün içinde klasör sil gibi durumlarda "Değiştirilen Durumu Ayarla" dediğnizde kafası karışıyor ve farketmiyor. Olmayan içerik klasörlerini gösterebiliyor. Düzeltmek için önce paylaştığınız klasörü programdan silip sonra tekrar paylaşıma açıp "Değiştirilen Durumu Ayarla" demeniz gerek.

Allshare için başka programlar'da kullanabilirsiniz. AllShare denilen şey UPnP/DLNA ve bunu destekleyen bir çok uygulama mevcut. Ve bu uygulamar iPhone ve Android içinde var diye biliyorum. En azından ben iPhone için kullanmıştım. Youtube streaming bile yapabiliyorsunuz. Android'de belki iPhone'dakinden daha iyidir bu destek ama ne yazıkki Android telefonum olamadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garui -- 21 Mayıs 2012; 14:59:36 >

• bende 46d6500 kullanıyorum. evde laptop ve kablosuz ağımda olduğundan allshare özelliğni kullanmak istedim. bizzat servise giderek nasıl kurulduğunu falan sordum. servistesi eleman bilgisayarın allshare özelliği olması gerektiğini söyledi. bense allshare nin sonuçta program olduğnu, bilgisayara kurup kuramayacağımı sorduğumda ısrarla kurulmayacağını bilgisayara entegre birşeymiş gibi söyleyip durdu. kuranların da sağlıklı görüntü alamadığını söyledi. bende çaresiz evin yolunu tuttum. internetten araştırıp programı bulup bilgisayara indirdim ve kurdum. tv ile eşleştirdim vs. program sorunsuz çok güzel çalışıyor. diğer odadaki bilgisayarda kayıtlı filmleri fotoları falan rahatlıkla seyredebiliyorum. bilgisayarı kapatılmadığı sürece sorun olmuyor. benim asıl garibime giden servisin programdan bihaber olması.
  • Samsungun videolu anlatım linkleri zamanla sitesinden kaldırlabilir.

Bu konu ile ilgili forumdaki ana başlık :

DLNA özelliği olan Tüm TVler için Alternatif Pc Share Manager (Samsung B/C serisi)
    http://forum.donanimhaber.com/m_41053576/tm.htm
  • arkadaşlar pc ye allshare yükledim. fakat dosya ekle diyorum ekliyor 280 tane resmi eklerken yazıo 2 4 5 6 30 40 50 .....280 die. fakat dosya ekleme bittikten sonra dosyaları göremiyorum klasör var fakat içi boş. çözüm lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dast710arkadaşlar pc ye allshare yükledim. fakat dosya ekle diyorum ekliyor 280 tane resmi eklerken yazıo 2 4 5 6 30 40 50 .....280 die. fakat dosya ekleme bittikten sonra dosyaları göremiyorum klasör var fakat içi boş. çözüm lütfen.
    Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Yabancı sitelerdeki uzun araştırmalarım sonucunda çözümü buldum.
    Windows 7 için;
    Denetim Masası\Bölge ve Dil'e gir.

Biçimler sekmesindeki biçim'i İngilizce (Birleşik Krallık) yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 15 Mart 2013; 18:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

Orijinalden alıntı: dast710arkadaşlar pc ye allshare yükledim. fakat dosya ekle diyorum ekliyor 280 tane resmi eklerken yazıo 2 4 5 6 30 40 50 .....280 die. fakat dosya ekleme bittikten sonra dosyaları göremiyorum klasör var fakat içi boş. çözüm lütfen.
    Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Yabancı sitelerdeki uzun araştırmalarım sonucunda çözümü buldum.
    Windows 7 için;
    Denetim Masası\Bölge ve Dil'e gir.

1. Biçimler sekmesindeki biçim'i İngilizce (Amerikan) yap.
    2. Konum sekmesindeki geçerli konum'u ABD yap.

Eğer sadece 1.sini yaparsan dosyalar gözüküyor ama bu sefer de bilgisayardan oynatma yapılamıyor. Her ikisinin de yapılması gerekiyor.
    _____
    Sonra da, isteğe bağlı olarak saati eski haline geri getirmek için;
    Kısa saat >>> SS:dd
    Uzun saat >>> SS:dd:ss
    Haftanın ilk günü >>> Monday
    ayarlarını yap.

Sağol yaw, bende iki gündür kafayı yiyordum niye dosyalar görünmüyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: torrentci
    Sağol yaw, bende iki gündür kafayı yiyordum niye dosyalar görünmüyor diye
    Yazıda düzeltme yaptım.
    Biçim'i İngilizce (Birleşik Krallık) yapmak yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 15 Mart 2013; 18:38:08 >
  • arkadaşlar merhaba konu eski ama yinede belki cevaplanır

bende yaklaşık 4 ay önce 32eh6030w samsung 3d led tv sini aldım.dlna sı güzel all share
    yükledim ama tek sıkıntım harici hdd lerde film oynatılırken hızlı yavaş oynatımları kumandadan
    yapabiliyoruz ama pc deki videoyu yapamıyoruz değilmi aynı fikirdemiyiz yoksa başka bir yol varmı
    birde hiç es serisi tvlerin yazılımını yükleyen varmı internet için soruyorum.
  • Allshare özelliği sadece laptop telefon olarakmı aktif? Mesela masaüstü pc ile bunu kullanmak mümkünmüdür?
  • S2'de allshare ozelligini c650 ile denemek istedim. "cihaz bulunamadi" diyor.

N'apmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.