Merhaba led tv alacağım 2 tv arasında kararsız kaldım değerli yorumlarınızı bekliyorum...
SAMSUNG UE-32D5720 mi LG 32LW5500 mü ?
Samsung tv de hd uydu alıcısı var Extra'dan uydu alıcısına para vermeye gerek yok. Yalnız bu led tv'nin uydu alıcısına ne kadar güvenebilirim. bozulma riski varmıdır yarı yolda bırakırmı ? bir kez tv almak istiyorum. Lg Tv ye göre hem ucuz özellikleri ise Lg den az ama bana uyuyor. Başta dediğim gibi kendiliginden olan uydusu problem çıkarırmı ?
Gelelim Lg ye
Lg samsung led tv ye göre hem pahalı, hem özellikleri samsung tv den çok çok iyi ve üstün gözüküyor. örneğin smart tv den istediğin internet sitesine girme 3D kalitesi gibi özellikler vurgulanıyor fakat Tv'nin uydu alıcısı olmadığı için birde en az 200 TL verip Full Hd uydu alıcısı almak gerekiyor...
Lg ürün detayları
Ürün Detayları LG 32LW5500 82 Ekran Full HD Smart TV 3D Led Televizyon 7 Adet 3D Gözlük Hediyeli EKRAN BOYUTU 32"(82cm) Ekran Genişliği PANEL 10 Bit Panel EKRAN TÜRÜ Led TV KONTRAST 8.000.000:1 RESİM GÖSTERİM HIZI MCI 600 Hz TEPKİ SÜRESİ 2,4 ms ÇÖZÜNÜRLÜK ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük VİDEO SİNYAL ALGILAMA 1080P 16:9 MODU Var GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ HDMI 4 USB GİRİŞ VAR (2 Adet) USB 2.0 MP3, JPEG, MPEG4, AVI, MKV, AVC, WMA, AAC KOMPONENT Var PC GİRİŞİ Var SCART GİRİŞİ Var ETHERNET Var RS232 GİRİŞİ Var Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var EXTRA ÖZELLİKLER 3D TV Var SİNEMA 3D Var 2D - 3D CONVERTER Var 3D SOUND Var DVB-C TUNER Var DVB-T VAR WI-FI Ready ( Opsiyonel Aparat ile) SMART TV Var WEB BROWSER Var WEB TV Var DLNA Var SIMPLINK Var INTELLIGENT SENSOR Var SMART ENERGY SAVING Var AKILLI TELEFONLARLA KUMANDA ÖZELLİĞİ Iphone ve Ipad ile kumanda kontrolü SES ÖZELLİKLERİ HOPARLÖR 2x10 W CLEAR VOICE 2 Var ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN) 58,21 W ELEKTRİK TÜKETİMİ (STAND BY) 0,1 W GENİŞLİK 776 mm DERİNLİK 34,9 mm YÜKSEKLİK (AYAKSIZ) 485 mm AĞIRLIK 8,8 Kg AKSESUAR 3D GÖZLÜK Var (7'li Paket) GARANTİ GARANTİ 2 yıl
Buda samsung ürün detayları
Ürün Detayları Samsung UE-32D5720 Full HD 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart tv Led Televizyon
EKRAN BOYUTU 32"(82cm) Ekran Genişliği EKRAN TÜRÜ Led TV KONTRAST Mega Kontrast RESİM GÖSTERİM HIZI CMR 100 Hz ÇÖZÜNÜRLÜK ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ HDMI 4 USB GİRİŞ VAR (2 Adet) USB 2.0 AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0, XviD KOMPONENT Var KOMPOZIT Var PC GİRİŞİ Var SCART GİRİŞİ Var ETHERNET Var Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var EXTRA ÖZELLİKLER DVB-S2 TUNER(HD UYDU ALICISI) Var ALLSHARE Var DVB-C TUNER Var DVB-T VAR WI-FI Ready ( Opsiyonel Aparat ile) SMART TV Var Anynet + (HDMI ™-CEC) Var Samsung Apps Var DOLBY DIGITAL PLUS Var DTS2 Var WIDE COLOR ENHANCER Var CONNECTION SHARE Var HYPER REAL ENGINE Var TASARIM Ultra Slim TELETEXT Var SES ÖZELLİKLERİ HOPARLÖR 2x10 W SRS TRUSURROUND Var ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN) 80 W ELEKTRİK TÜKETİMİ (STAND BY) 0,2 W GENİŞLİK 768 mm DERİNLİK 29,9 mm YÜKSEKLİK (AYAKSIZ) 468 mm AĞIRLIK 11.8 kg GARANTİ GARANTİ 2 yıl
Değerli fikirlerinizi bekliyorum... ve bir kere tv almak istiyorum...
Fiyatta çok fazla bir fark göremedim. LG sanki daha özellikli geldi bana. Birde samsungda 42 inc yok bu ürün modunda. LG de var. Bende arayıştayım. Sanırım Alabileceğim bir ürün. Çok işe yaramasada 3D ve smart Tv de var LG de. Şahsen Samsung lara karşı ilgim olsada Lg daha alınır gibi gözüküyor. Az bütçe ayarlarsam 42 LG alabilirim sanırım.
32d5720- en büyük farkı uydu alıcısı olması 32lw5500 ise 3d olması ( 7 gözlük hediye )