Şimdi Ara

Samsung UE-46F6470 3D Led Televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
7.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar düğünüm var bana bu tv tavsiye ettiller Samsung UE-46F6470 3D Led Televizyon fiyatı 2300tl bu tv nasıl veya bu fiyatlara bundan daha iyi tv varmı yardımcı olursanız sevinirim..?

• 10 gundur kullaniyorum sd yayin harici begendim bilgisayardan kablosuz olarak film seyrediyorum,smart ozelliklerini cokgerekmedigi icin su an deneyemedim,genel itibari ile ben memmunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babaseyfi kullanıcısına yanıt
    kaça aldınız?
  • Arkadaşlar bende bundan düşünüyorum

2200 e buldum
  • 46 inc 2450tl

• babaseyfi kullanıcısına yanıt
    46 inc 2200 e buldum o kaddar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullMoon W

Gerçi 1 ay önce yazmışsınız ama belki hala arayış devam ediyorsa bilgi olması açısından pazar günü teknosa.com dan 46F6470 Modelini 1999 TL ye aldım üstüne 30 TL paraf günüm indirimi +50 lira parafpuan+27 lira avantajix iadesi ile.
    Bugün teslim edildi.Servis bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 31 Temmuz 2013; 9:32:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Gerçi 1 ay önce yazmışsınız ama belki hala arayış devam ediyorsa bilgi olması açısından pazar günü teknosa.com dan 46F6470 Modelini 1999 TL ye aldım üstüne 30 TL paraf günüm indirimi +50 lira parafpuan+27 lira avantajix iadesi ile.

Çok iyi fiyat ben almadım daha
  • quote:

quote:

quote:

Televizyondan çok memnun kaldım bu arada.Yalnız ekstradan klasik bir kumanda aldım dandik bir marka 20 liraya fazlasıyla iş görüyor.
    Sadece tek problemim dahili uydu alıcısını DSmart Modül ile kullandığımda, kendi uydu alıcıma göre biraz dha geç kanal değiştirmesi.Bu durum tüm dahili uydu cihazı olan ve modülle kullanılan modellerde var sanırım.Biraz bu şekilde alışmaya çalışacağım olmazsa kendi cihazımı takarı mdiye düşünüyorum.
    3D performansı ve smart özellikleri çok iyi.Harici kaynaktan oynatamadığı versiyon yok gibi birşey.
    Altyazı problemi yok.Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayablirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 2 Ağustos 2013; 18:54:39 >

• yeni kampanyalar var 1699 tl aldım herşey mükemmel lg la 640s ile aynı özelliktedir istediğinizi alın ben tv den memnunum ama led lerin genelinde kanal geçişleri 1.5 sn ile 3 saniye arasında değişiyor yayına göre faklılıklar var bende sasirdim bu kadar paraya hız çok yavaş bilğinize
  • arkadaşlar merhaba,

bu televizyonun .mkv vb. dosyaları oynatma özelliği var mı acaba ? ben ürün bilgilerinde göremedim. acil cevaplarınız önemli.
    teşekkürler
  • Az önce Teknosa Mersin Carrefour mağazasından aldım. Teknosanın forum mağazasında 2399TL idi. Düşerse alacaktım. Palm city alışveriş merkezindeki Teknosada 1999TL ve 200TL hediye çekini görünce dayanamadım aldım. Ürün kurulunca yorum yazarım inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferkarabulut -- 29 Eylül 2013; 20:31:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wifiwi

arkadaşlar merhaba,

bu televizyonun .mkv vb. dosyaları oynatma özelliği var mı acaba ? ben ürün bilgilerinde göremedim. acil cevaplarınız önemli.
    teşekkürler

Mkv oynatabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wifiwi

arkadaşlar merhaba,

teşekkürler

Mkv oynatabiliyor.

teşekkür ederim. ben de dün vatan mağazasından aldım.
    1999 tl yanında da 200 tl hediye çeki veriyorlar.
  • Arkadaşlar güzel bir fiyat bulursanız haber veriniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferkarabulut

Az önce Teknosa Mersin Carrefour mağazasından aldım. Teknosanın forum mağazasında 2399TL idi. Düşerse alacaktım. Carrefour Teknosada 1999TL ve 200TL hediye çekini görünce dayanamadım aldım. Ürün kurulunca yorum yazarım inşallah...

Bunu söylemenin bir faydası varmı artık bilmiyorum ama belki sende biliyorsundur. Carrefoyr, real ve Gold mahazaları ''ess'' garantili ürün satıyorlar.. Burlardan alınan cihazlarda sorun cıktığında.. Garanti açısından sorun yasama ihtimali oluyor.. ve bu ürünleri Samsung yetkili servisleri garanti kapsamında servis vermiyor.. bunu göz ardı etmemek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

quote:

Orijinalden alıntı: zaferkarabulut

Az önce Teknosa Mersin Carrefour mağazasından aldım. Teknosanın forum mağazasında 2399TL idi. Düşerse alacaktım. Carrefour Teknosada 1999TL ve 200TL hediye çekini görünce dayanamadım aldım. Ürün kurulunca yorum yazarım inşallah...

Bunu söylemenin bir faydası varmı artık bilmiyorum ama belki sende biliyorsundur. Carrefoyr, real ve Gold mahazaları ''ess'' garantili ürün satıyorlar.. Burlardan alınan cihazlarda sorun cıktığında.. Garanti açısından sorun yasama ihtimali oluyor.. ve bu ürünleri Samsung yetkili servisleri garanti kapsamında servis vermiyor.. bunu göz ardı etmemek lazım...

Yok mersinde palm city diye bi yer var eskiden carrefourdu orasi forum gibi yani ordaki teknosadan aldim demek istemis

• ben nette o kadar araştırdım en ucuzu hb. idi oda 2149tl 100tl wolr puan veriyor o kadar az önce sipariş geçtim. kızdığım bir nokta oldu sipariş esnasında world ile 6 taksite kargo ücretsiz demiş falan ama bir türlü ücretsiz kargo çıkmadı 28.50 kargo ücreti istedi müşteri hizmetlerine fotoğraf göndersem de anlatamadım olayı hala gelmiş kargo ücretsiz diyor salak sanki görmedim ben o yazıyı en sonunda bende seninlemi uğraşıcam deyip 12 taksitli aldım tabi kargo geçti bana sonuç olarak 100tl world puan bir sorun olmadan verilirse 2077tl'ye gelmiş olacak
  • kampanyada 40f6470 1699 46f6470 1999 teknosada kampanyaları takip etmek gerekir ürün kalite olarak gayet güzel fiyat performans açısından
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Televizyondan çok memnun kaldım bu arada.Yalnız ekstradan klasik bir kumanda aldım dandik bir marka 20 liraya fazlasıyla iş görüyor.
    Sadece tek problemim dahili uydu alıcısını DSmart Modül ile kullandığımda, kendi uydu alıcıma göre biraz dha geç kanal değiştirmesi.Bu durum tüm dahili uydu cihazı olan ve modülle kullanılan modellerde var sanırım.Biraz bu şekilde alışmaya çalışacağım olmazsa kendi cihazımı takarı mdiye düşünüyorum.
    3D performansı ve smart özellikleri çok iyi.Harici kaynaktan oynatamadığı versiyon yok gibi birşey.
    Altyazı problemi yok.Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayablirim.

Dostum bende bundan almayı düşünüyorum SAMSUNG UE46F6470SSXTK ...mediamarkt 1994.30 tl ye inmiş ...200 lirada hediye veriyor...fiyat çok iyi bence.. Benim bir sorum vardı internet tarayıcısı flash destekli mi? örneğin burdaki videoları oynatabiliyor mu ?http://trtokul.anadolu.edu.tr/ eşim aof de okuyor lazım oluyor...Sanırım uydualıcısı b i s s şifreleri çözmüyor ntv deki maçlar için soruyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.