Şimdi Ara

SAMSUNG UE-50HU6900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu modelde UHD Upscaling özelliği mevcut mu acaba bilgisi olan var mı?
    Ayrıca Lg 49Ub850V ile arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? 3D olayı benim için hiç önemli değil gözler bozuk zaten:) 3D özelliği çıkarıldığında Lg ile Samsung arasında hangisi daha iyi. Arkadaşlar bi yardım edin :)

• Arkadaşım cihazların ikisi de giriş seviyesi uhd tv dir... İkisini de tavsiye etmem...
    Motion resolution sorunu var...
    Yurtdışı incelemeleri araştırman durumunda zaten anlarsın...
    Uhd için daha erken yada paraya kıyıp hu7500 ve üstüne bakacaksın...
  • Anladım hocam teşekkür ederim peki uhd olmayan film deneyimini en iyi yaşatacak tv öneriniz nedir acaba @odaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastik

Anladım hocam teşekkür ederim peki uhd olmayan film deneyimini en iyi yaşatacak tv öneriniz nedir acaba @odaf

Sony derdim ama; 2014 modellerde düşük kontrastlı ips panellere döndü bir kısım üründe... İyi ürünleri de pahalı...

Samsung, 55h7000 veya 8000 derdim ama; firma 7 ve 8 serileri bildiğim kadarıyla üretmiyor artık... Elde kalanlar teşhir veya iade ürün olabilir...
    Samsungda 48 veya 55 h6500 de yeterli düzeyde görüntü kalitesiyle iş görür...

Philipsde fiyatı düşen; 55Pfs8109 var... tpvision marka VA panel var üzerinde... panelin piksel yapısının samsung 55h6400 ile çok benzer olduğu söyleniyor... dört çekirdekli işlemci üzerinde çalışan android işletim sistemi ve klavyeli akıllı kumandası var... Belki bu tercih edilebilir... Bu tv için en iyisi tekno marketlerde biraz incelemek aslında...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.