Şimdi Ara

Samsung UE32F5070SS arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Model UE32F5070SS.Bu tv yi pc ye mönitör olarak ayarladım. Yeni aldığım ekran kartını takıp sürücü yükleyecekken görüntü gidip gelmeye başladı. Pc den kaynaklı zannettim. Başka bi monitörde denedim. Pc de sıkıntı yok. Tv sadece güç kablosu takılıyken bile ekranı 3 saniyede bir gelip gidiyo. Şu an pc ye bağlı halde. Pc nin wallpaperı gözüküyo görüntü geldiğinde. Lakin başlattır masaüstündeki simgelerdir o dur budur gözükmüyor. Nedir bunun derdi acaba. Güç kablosunda da problem yok, denedim. Bi elektrik kesintisi dalgalanması falan da olmadı. Her hangi bi fiziksel zarar yok.

Uydu kablosunu taktım normal tv çalışıyo. Ekran yine saniyede bir gelip gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sycable -- 2 Temmuz 2016; 23:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncell

• Güncel

• güncel
  • masa üstünde ekran olarak tvyi gösterdinmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

masa üstünde ekran olarak tvyi gösterdinmi.

Evet oradan çözünürlük falan da değiştirdim de sanırım anlatamadım. Tv sadece güç kablosu takılı olduğunda da bunu yapıyor. Sorun kesinlikle tv de. Ekran 3 saniyede bir anlık görüntü verip kararmakta. Bunun dışında her şey normal.

• güç kablosunu takmazsan nasıl çalşır tv.?? derdini anlatamıyorsun..
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Tv var. Bu tv nin güç kablosu takılı. Ve başka bir kablo takılı değil. Sadece güç kablosu takılı. Ve yine de bu sorun devam ediyor. Yani bu sorunun uyduyla veya bilgisayarla bir alakası yok. Güç kablosunda da bir sıkıntı yok. Ayrıca tv ye format da attım. Bu da sorunun donanımsal olduğunu gösteriyor. Umarım anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sycable -- 8 Temmuz 2016; 0:53:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.