Şimdi Ara

SAMSUNG UE40C6000 HDMİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım günde olmuştu ama tv aç kapa, aç kapa düzeldi şimdi sabahtan beri HDMİ girişlerden tık yok,

HDMİ3 = darkmania bağlı,
    HDMİ4 = dvixplayer bağlı,

ama bunları açınca HDMİ girişleri sarı olarak yukarı çıkyor menüde ama sinyal aranıyor yazdıktan sonra asla bulamıyor,

bağlantıları kontrol edin yazıyor ki bütün bağlantılar sağlam, diğer HDMİ girişlerindede aynı şey oluyor,

yeni kablo alarakda denedim ne yapayım,

şimdi servis gelecek bu modeller böyle diyecek cinayet çıkacak.

bilen arkadaşlar yardımcı olurlar mı acaba.Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hulya17 -- 4 Nisan 2011; 15:52:25 >

• Ezbere yorum yapmak istemem,çunki siz kablolar sağlam dersiniz ama kablolar hasarda görmüş olabilir,elbetteki bu sadece bir tahmin.

Diğer türlü ise Samsunglar,sesi ve kabloyu ortak board üzerinden kullanırlar,servise bunu söyleyin,board hatası olabilirmi diye,genelde Samsunglarda bu sorunlar olabiliyor,elbetteki servis ne alaka diyebilir ama durum böyle ortak board sorunu sorunlara yol açabiliyor !

Elbetteki servis size süpriz yapıp kullanıcı hatasıda derse şaşırmam :)

Şimiden kolay gelsin.
  • Evet kablolar sağlam, nereden mi biliyorum, içlerinden çıkan kabloların dışında 2 tane daha aldım vede aldıklarımı deneyerek aldım çalışıyorlar,

sorunun acaip olması ise bir yapıyor bir yapmıyor olması, şimdi yarın servis gelecek çalışıyor olacak ona bozulacagım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.