Arkadaşlar dün vatan bilgisayarda world karta %25 indirim vardı. Samsung UE40D5003 Full HD Led TV'yi 1,274.00 TL'YE aldım. Ürün hakkında detaylı bilgi alamadım ancak, vatan bilgisayar satıcıları güncelleme ile usb desteğinin geldiğini söylediler. Genel olarak sizin görüşleriniz nedir?
Şimdiden teşekkürler...
öncelikle hayırlı olsun. ben de almayı düşündüm ürünü ama kargo meselesi kafama takıldı. sadece internet satışı var ürünün. kargo ücreti ne kadardı ve kapıda mı yoksa başka bir şekilde mi ödediniz. acil bilgi verirseniz sevinirim.
Ben vatan bilgisayarın kendi mağazasından beğenerek aldım. Ödemeyi de World kredi kartım ile yaptım. Ayrıca bir dipnot; güncelleme yasaklandı dedi teknik servisteki arkadaş. Cihazın çökme ihtimali var ve güncelleme yapılırsa garanti dışı kalır dedi. Emin değilim ancak, çok da güvenemedim elemana.
Oteller için üretilmiş ara bir model. Hiç özelliği yok. Mağazalarda neden satılıyor bilmiyorum. Giriş seviye bir TV için fiyatı fena değil.
1358 l fıyatı var ındırımlı yazılım destegı cöker sıradan otel tv sı gıbı yorumlar var net bır bılgı verecek ustad yok mu saygılar
Hayırlı olsun, ben de aynı ürünü almayı düşünüyorum bir kaç sorum var. 1. usb'den hangi formatları destekliyor? Bazı sitelerde sadece mp3 ve jpeg olduğu yazmış. 2. Eğer usb'de video formatlarını destekliyorsa ltyazı gösterme özelliği var mı? 2. Bir de kumandanın resmini paylaşabilir misin?
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: PaLa09
Hayırlı olsun, ben de aynı ürünü almayı düşünüyorum bir kaç sorum var. 1. usb'den hangi formatları destekliyor? Bazı sitelerde sadece mp3 ve jpeg olduğu yazmış. 2. Eğer usb'de video formatlarını destekliyorsa ltyazı gösterme özelliği var mı? 2. Bir de kumandanın resmini paylaşabilir misin?
Teşekkürler
Evet sadece mp3 ve jpeg destekliyor video oynatamazsınız ama güncelleme ile falan oluyo diyolar ama tv nin ön tuşlarının çalışmama durumu var kumandası idare eder.
Usb den avi ve mkv uzantılı video dosyalarını destekliyor, sadece nedenini anlayamadığım bir iki filmde codek hatası verdi.altyazıları da açıyor hatta altyazılar için büyük küçük, renk, ekranın neresinde görüneceği, altyazı dili gibi ayarlarda yapılabiliyor ayrıca çok sesli (dual) filmlerdeki sesleri de değiştirebiliyorsun.
sanırım tutmayan bi model hiç kimse kullanıpta görüş bildirmemiş doğru dürüst
ürünü bugün aldım. hem normal uydu alıcısına hemde pc ye bağlayıp. pc den 1080p film izledim hemde normal uydu alısından standart görüntü izledim. üzerindeki özelliklerin benim için hiç bir anlamı olmadığı için yani çok 5 tane hdmi yok bilmem kaç tane usb fln bence gereksiz olduğu için. ürün hoşma gitti. 1299 tl ye aldım. hd filmleri tam çözünürlükte sorunsuz izledim. en iyi kaliteyi 1,5 metre uzaktan alıyorsunuz fazla yakından izlememek lazım zaten 102 cm olduğu için 4-5 metre ideal.
quote:
Orijinalden alıntı: Kavil
ürünü bugün aldım. hem normal uydu alıcısına hemde pc ye bağlayıp. pc den 1080p film izledim hemde normal uydu alısından standart görüntü izledim. üzerindeki özelliklerin benim için hiç bir anlamı olmadığı için yani çok 5 tane hdmi yok bilmem kaç tane usb fln bence gereksiz olduğu için. ürün hoşma gitti. 1299 tl ye aldım. hd filmleri tam çözünürlükte sorunsuz izledim. en iyi kaliteyi 1,5 metre uzaktan alıyorsunuz fazla yakından izlememek lazım zaten 102 cm olduğu için 4-5 metre ideal.
hocam 1.5 metre mi 4-5 metre mi?
102 ekran icin 4-5 metre cok fazla hd yayının en kucuk anlamı yok o uzaklıklarda
1.5 2 metrede izlemeniz gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_sss
quote:
Orijinalden alıntı: Kavil
hocam 1.5 metre mi 4-5 metre mi?
102 ekran icin 4-5 metre cok fazla hd yayının en kucuk anlamı yok o uzaklıklarda
1.5 2 metrede izlemeniz gerek.
bahsettiğim gibi 1,5-2 metreden görüntü çok güzel. ama gerek salonun durumu gerekse kalabalık izlediğimiz için kimisi 2 metreden kimisi 4 metreden ilemek durumunda kalıyor. hd filmler için çok sorun yaratmasada normal yayını yakından izlemek insanı rahatsız ediyor. o sebeple ne kadar uzak o kadar iyi.
MERHABA
Samsung UE40D5003BW Televizyon aldım bu televizyonun Conax Modül özelliği varmı yani DVB-C tuner Mpeg-4 destekliyormu HD yayınları izlemek istiyorum TELE DÜNYA abonesiyim ilk abone olduğumda SD BOX recerveri taktılar bunun Hd özelliği yok HD izleyebilmek için iki yol var 1cisi Tele dünyanın HD SET TOP BOX recervirini almak gerekiyor 2.ci yol ise TV de yukarıda bahsettiğim destekleme özelliği varsa TELE Dünya Web sitesinde söyle bir ifade var Eğer televizyonunuzun dahili DVB-C tuneri bulunuyorsa Conax Mödül almanız tele dünya yayınları izlemeniz için yeterlidir " Bu conax modül tv nin bir özelliğimi yoksa ayrı bir aparatmı ayrı bir aparat almak gerekiyorsa bu şekilde bir aparatmı almak daha iyi yoksa HD yayın yapabilen recervermi almak daha iyi bilgilendirme için teşekkürler saygılar.
Samsung un en beğenmedim en kötü cihazıdır.Almam yakınından geçmem eski kasalarını kullanıp yapmış olduğu en uygun ledi.Samsung kaliteden ödün vermeye başladığı model bunla başlamıştı hadi hayırlısı
avi mkv vs oynatabiliyor mu? nasıl?
güncelleme nasıl oluyor? garantiyi nasıl etkiliyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme