Şimdi Ara

Samsung UE40ES7000 Browser sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki ay önce Samsung UE40ES7000 televizyon aldım. Bir süredir, browser'i kullanırken yavaşlık, özellikle dizi veya film izlerken takılma ve kitlenme sorunu yaşıyorum.
    Kullanan veya böyle sorunlar yaşayan var mıdır aranızda? sizce sorun ne olabilir?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodtveidt

Selamlar,

İki ay önce Samsung UE40ES7000 televizyon aldım. Bir süredir, browser'i kullanırken yavaşlık, özellikle dizi veya film izlerken takılma ve kitlenme sorunu yaşıyorum.
    Kullanan veya böyle sorunlar yaşayan var mıdır aranızda? sizce sorun ne olabilir?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

internet baglantin yuzundendir
  • Bende de 46ES7000 var. 002003 nolu güncellemeyi yaptım. TV'yi yeni aldığım için öncesini bilemeyeceğim. Fakat browser'da takılma, "mouse pointer" hareketinde takılma, yavaşlama gibi problemler bende de var. Internetten olduğunu sanmıyorum çünkü evdeki bilgisayarlarda internet yavaş değil. Ben, TV'nin kapasitesi bu kadar herhalde demiştim. Dual core falan dediler ama bana pek hızlı gibi gelmedi.
  • internet bağlantısından olduğunu sanmıyorum keza ben de bilgisayardan sorunsuz izleyebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.