Şimdi Ara

SAMSUNG UE40H6410 Smart Tv Bazı sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba . Bu konuyu bugun aldigim smart tv den dolayi actim. Yaptigim araştırmalar sonucunda bu ürünü almakta karar kildim ve dun mediamarkt tan bu urunu temin ettim.(http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-UE40H6410ASXTK-40-inç-102-cm-Ekran-3D-Full-HD-SMART-LED-TV-Beyaz,103452,465025,1272665.html?langId=-14)

Simdi lafi uzatmadan konuma geçelim.Benim sorunum ilk defa bir smart tv tecrube ediyorum ve televizyonun ozelliklerini tam bilmiyorum.sizlere bazi sorularim.var.

1)Ürün güzel mi ? Bilmem gereken ekstra bir iyi vrya kötu özelliği var mi?
    2) Cihazin tanitiminda bir saat kullanilmis . Sanirim stand by modunda saat olarak kullanilabiliyor tasarimda gosterildigi üzere ama bunu nasil yapacağımı bulamadim.Bu konuda bilgisi olan var mi?

3) Cihazda bazi uygulamalar mevcut (youtube,milliyet vb) ben harici olarak sevdigim android v.s uygulamalari indiremez miyim?

4)Cihazda youtube a girmeye calistigimda video acana kadar hiçbir sikinti yok. Lakin video actigim zaman hata cikiyor ve ag sorunu oldugunu soyluyor. Bunun cozumunu bilen var mi? Bazı sitelerde dns ayarlarinin degistirilmesi soylenmis ama tv de böyle bir secenek bulamadim.

Arkadaslar maleaef bu konuda cok cahilim.bilgili arkadaşlara yardimlarindan dolayi minnettar olucam.simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yok mu bilen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-) Saat için White uygulamasını indirmen lazım.
    3-) Android uygulamalarını indiremezsin kendi uygulamaları var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.