Şimdi Ara

Samsung UE46B8090 LED TV USB Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam haber vermeksizin bu cihazı almış. Bende haliyle tüm özelliklerini denemek istedim. Fakat usb girişine flash bellek takarak film izleme konusunda sıkıntım var. Cihaz flash belleği algılıyor ve içine girebiliyorum ancak bir şey açmaya çalıştığımda "desteklenemeyen video biçimi" veya "kaydedilmemiş dosya" gibi yazılar çıkarak atıyor. Bu işlemden sonra usb bağlantım kesiliyor ve flashı yeniden takmak zorunda kalıyorum. İki usb girişinde de aynı şeyi yapıyor ve cihazın avı ve mkv de dahil 14 tane uzantı çalıştırabildiği yazıyor. Kaldı ki sadece film değil mp3 dosyası hatta resim dosyası bile açmıyor.

Bir de şunu fark ettim netten izlediğim videolar kadarıyla. Samsunglarda misal resimleri gezerken ufak karede ön izlemesi oluyor, yine şarkılarda sanatçının resmi varsa o çıkıyor, filmlerde de youtube misali filmden bir kare yer alıyor. Ancak bizim cihazda hiç bir ön izleme görüntüsü yok sadece isim var. Okeye basınca da dediğim gibi açmıyor. Acaba kayıt ettirmek gibi bir şey mi yapmam lazım, yoksa sorun tv de mi? Sıfır cihazın internetle birlikte en önemli özelliği olan usb özelliğinden yararlanamamak çok kötü koyuyor gerçekten. Yardımcı olursanız inanılmaz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Lg tv usb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.