Şimdi Ara

Samsung UE46C9000 bilgi paylasimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 46c9000 seri led tv sahibi oldum tv oldukca harika cok ince paneli var fikir olsyn diye soyleyim iphone 4 kalinliginda bu yuzden butun tv girisleri ayak kisminda yer aliyor gonruntu kalitesi bence gordugim en iyisi diyebilirim sd yayinlar hele mukemmel kesinlikle cihazla beraber bir 3D gozluk geldi arti wifi adabtoru lcd ekranli kumanda ve ekstra kucuk kumanda ve baglanti ara kablolari var kutu icinde. Bu modeli duvara asamiyoruz bendeki ole asilan modelide mevcut. İnternet tv de youtube haric butun app var ulkeyi kurarken hollanda sectim. Cihaz full led deil backlight lid led olarak geciyor. 2d>3d olayi bence cokta kullanisli deil. Ama 3d denem yaptim bence mukemmel simdilik 3d yayin yapan kanalda daha deneyemedim. Dts destegi var usbden her formati tanidi simdilik sorun yok. Benim sormak istedigim yeni yazilim cikmis ama tr destekte yok ingiltere destek sayfasinda yenisi mevcut yuklesem bir sorun olurmu yani menu sili falan degisirmi bilen biri cvp larsa sevinirim. Sormak istediginiz birsey varsa yardimci olmaya calisirim simdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgenerimo -- 17 Ekim 2010; 14:19:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.