Şimdi Ara

Samsung UE55H6470 Mi ? LG 55LB652V Mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 110 tane vatan mağazası var 300 tane teknosa . Bunun goldu bimeksi evkuru kutupu bayisi var arkadaşın hesabına göre 35 vatan 100 teknosa %40_40 dağılıyor geri kalanlar %100 bile yapsa lg de %60 etmezmiş:) gerisini siz düşünün tipik firma temsilcisi savunma mekanızması bu:) ben firma temsilcisi falan değilim bu arada:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxert -- 19 Ocak 2015; 10:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AthabaskA kullanıcısına yanıt
    Yazacağım paşam arkadaş daha arkadaş hangi mağazada çalışıyor onu bile yazamadı ama ben sonuçları komple yazacam . Öyle işkembeden atmakla olmuyor bu işler
  • Romakiyo kullanıcısına yanıt
    Samsung kesinlikle çok daha iyi.
    6470 modelinin beyaz olanından 3-4 ay önce almıştım.
    Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.
    Güzel seçim.
    Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare
    Hocam merhaba.Kesinlikle tv pazarindan bihaber olanlar eskisi gibi lgnin samsungun gerisinde kaldigini dusunur.Ama isler cok degisti.Benim size kisa ve net onerim 55 inch gibi buyuk ekranlarda 6470 mis 6500 mis gibi vasat modelleri dusunmeyin.

Bu ekran boyutlarinda tvnin panel kalitesinin vasat olmasi seyir zevkinizi daha kucuk ekranli tvlere gore daha fazla etkileyecektir.Samsung daha iyi yeaaa diyen arkadaslar icin panel kalitesi yerlerde bir samsung tv ile cok saglam panele sahip gercek net goruntuyu veren ust duzey lg tvyi kiyaslayin,onlar samsung diyecektir eminim.Cunku abarti renkler parlak detaylar musteride oyle bir algi birakir.Bu renk gercekte varmi sorgulamaz.Ama gercekle ilgilenen,panelleri birbirinden ayirabilen,goruntu kalitesini renk abarmisligi olarak gormeyen bilincli musteri hangisi daha iyiyse onu sececektir.

Benim size onerim butcenizi dusunerek 50lb670dir hazir fiyati 2100lere inmisken 5 inch farktan vazgecilebilir.Birde objektif olarak bakarsak diger onerim kaliteli bir seri olan samsung h7000dir,Ancak 55 i hala uygun fiyatlara inmedi,46 si 2400 civarinda satiliyor.Sizin icin 10 inch ekran kucultmek ve stok sikintili bu cihazi bulmak sorun olacagindan fiyatlari guzel seviyeye inmisken 670 oneriyorum.

Ben aslında pek Tv izleyen biri değilim ve projeksiyon odam ayrıca var. O oda varken oturup salonda film izlemem ama salonda da bir tv olması gerekiyor ve almışken fena olmasın diyorum.

Son dönemde LG'nin atak yaptığını ben de farkettim ve zaten küçük oda için 32" olarak LB652 aldım, fena bir televizyon değil. Dün 3D'sine biraz baktım. Ben projeksiyonda 3D izlemeye alışık olduğum için pek sarmadı beni ama Tv'de 3D izlemek isteyen biri için pasif gözlükler göz yormuyor gerçekten. Tv büyüdükçe 3D keyfi de artacaktır diye düşünüyorum.

Ama hem yurtiçi hem yurtdışı forumlarda LB650, LB670 ve hatta LB730 dahil sorunlardan bahsediliyor ve ancak LB870 için bilinen sorunların olmadığına dair yorumlar okuyorum. Zaten LB870'in panelinin 200hz olması, dahili sound bar olması, dahili kamerası gibi avantajları var. Belli ki LG bu seride üst kalite donanımlar kullanmış.

Eğer LB870 tekrar 3200 + %10 hediye çeki seviyesine inse düşünmeden alacağım ama bu durumda 3.300 - 3.400 TL aralığında geziniyor ve o farkı Tv'Ye vermeyi pek düşünmüyorum; projeksiyon cihazına veya perdesine yatırım yaparım daha iyi. Hiç olmadı kaliteli bir sound bar alırım. Gerçi LB870 alırsam ayrı bir soundbar'a pek gerek kalmayacak gibi; dahili sound bar dedikleri çok üst model olmasa da standart tv hoparlöründen daha iyidir diye düşünüyorum.

50LB670 aslında duvarıma biraz ufak geliyor. Duvarda tv için yer yapıldı ve 55 alırsam tam güzel oturuyor ve Tv ne kadar büyük olursa o kadar iyi olacağını tecrübe etmiş birisiyim. Zaten 50LB670 ben karar verinceye kadar yine 2.399 TL'ye çıkmış ve cazibesini kaybetti.

Şimdi yine beklemeye devam. Ben son haftaya güveniyordum indirimler için ama gözüken firmalar ciro hedeflerine ulaştılar ve yılbaşına kadar pek bir indirim olmayacak. Yıl başından sonra da kolay kolay kampanya gelmez. Biraz geç kaldım...

Tabiki 870 daha iyi bir tvdir.652 aldiginizda biliyorum.Boyle bir kampanya varken faydalanin diye dusunmustum ama kalkmis su an icin.Bu paralari vermeyi dusunuyorsaniz 870 kesinlikle tatmin edecektir.Ancak istediginiz kampanya gelse dahi hediye ceki olayini iyi arastirin, kullanmak icin yeniden yuksek mablagli alisveris yapmanizi isteyebilir.Onun disinda soundbar kampanya dahilinde verilecekse neden olmasin ama ekstra almaya degmez.Zaten kendi ses sistemleri cok basarili bu tvlerin.Illa alacam diyorsaniz 400 500 lkra vermek yerine cok uygun fiyata bir 2+, 5+1 daha mantikli olacaktir.
    Sonuc olarak butceniz bu kadar yuksekken en tepe urunlerden birini almaniz guzel bir tercih olacaktir.

bunu izlemeden karar vermeyin derim :) renkleriyle oynanmıştır diye düşünüyorsan yazdığın modeller arasında ÇÖP çek derim, eğer ki gözlerine güveniyorsan msj aldın demektir ;)https://www.youtube.com/watch?v=XgINTD3Inmo

• Merhaba Evimde Teledünya paketi var 6470 ile akıllı kumanda geliyor ve sormak istediğim teledünyayı televizyona bağladığımda akıllı kumandayı kanal geçişlerinde kullanabilecek miyim yoksa teledünyanın kumandasına mahkum mu kalacam.
  • Arkadaşlar farklı mağazalarda samsungu çok övdüler ve lgnin oyunda başarılı olmadığını söylediler. Kullanıcılarından maç ve oyun performanslarından memnun olup olmadıkkarını öğrenebilir miyim

• shooter13 S kullanıcısına yanıt
    PS3 Ve PS4 İle Birçok Oyun Denedim. On Numara Kalitede Hele PS4'te Görüntü Muhteşem. Ama 3D Oyun Denemedim :)

Eğer Sadece Oyun İçin Veya Çoğunlukta Oyun Oynanıcaksa Sony Tavsiye Ederim :) Mesala Şu Model ;http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-kdl-42w815b-42-300-hz-full-hd-3d-led-tv-2-adet-3d-gozluk-fiyati,141074.html
  • 55h6470-2799
    55lb652 2399
    Lg alıcam..

• LG 55LB652V Öncelikle Hayırlı Olsun. Bence İyi Seçim Yani Arada 400 TL Fark Var Bende Samsung UE55H6470 Var Gayet Memnunum LG İstersende

Seçtiğin Modeli Bende Tavsiye Ederim Ama O Modelde Yanında Kumanda Vermiyorlar Kendin Alıyorsun (Ben Öyle Biliyorum)
  • 55lb652 2399 tl Carrefour
    55h6470 2300 spot pesin para buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Haziran 2015; 14:13:42 >
  • Valla Eğer Spot'a Güveniyorsan 2300 Alabilirsin Yani İki Model Arasında Konuda da Bakabilirsin Samsung Daha Önde :) Genede İçinden Hangisi Geliyorsa Onu Al
  • Saolasin
    Bakicaz artik
    Spot kapalı kutu
    Bimeks faturali (4000 tl faturası var)
    satip paraya cevirmisler
    3 tane var ellerinde
    Sonucta garantili urun
    Servis kapalı kutuyu acip
    Faturayi onaylayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Haziran 2015; 14:20:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.