Şimdi Ara

Samsung UE55H6470 Mi ? LG 55LB652V Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 Gün Önce Teknosadan Samsung UE55H6470 Modelini Aldım

http://www.teknosa.com/urunler/110015231/samsung-ue55h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g

Birde Mağazada Bir LG Modeline Takıldık İkisi Arasında Kaldık LG 55LB652V

http://www.teknosa.com/urunler/110015209/lg-55lb652v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t

Sonrada Samsung'u Aldık :) Acaba Kullanan Yada Bilgisi Olanlar Sizce Fiyat Ve Performans Olarak İyimidir Veya LG Almadığımıza Pişmanmı Olacağız ?

• iyi bir televizyoncu olarak sunu soyleye bilirim

lg samsungun her zaman kelite olarak altındadır

için rajat olsun mercedes ile renoyu aynı kefeye koymayalım
  • reasdmusti

Çok Teşekkürler İçim Rahatladı Gerçi 3 Gündür TV Yi Kullanıyoruz Hiçbir Sorun Yok Şükür :)
  • Arkadaşım ben de şuan seninle aynı durumdayım. Samsung ahkkında deneyimlerini bizimle paylaşır mısın ?
  • İlk başlarda bende LG düşünüyordum fakat servisi hakkında kötü şeyler duydum ayrıca kanal geçişlerinin yavaş olması eksi bir sebep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mky414 ; Aldığım Modelde Hiçbir Sıkıntı Görmedim (Ölü Piksel, Bulutlanma, vs vs) Gayet Memnunum Tavsiye Ederim Samsung İyi Bir Kalite Sunuyor :)

LG İçinse LG Marka Ve TV leri Kötü Değil Şayet Çok Şikayet Ve Tavsiye Etmemezlik Oluyor LG Yeni 2014 Serilerinde WebOS Sistemini Çıkardı İnternet Sürekli Bağlı İse Çok Güzel Bir Sistemi Var :)

Ama Samsung'da Boş Kalmıyor Sürekli Gelişiyor TV ve Telefonlarda Diğer Markalara Göre Daha Başarılı Kore Malı Deyince Sevmeyenler Olabilir Ama Her Markanın Hataları Olur :) İlk Başlarda Bende Tereddütdeydim Ama Şuan Samsung Aldığım İçin Mutluyum Servis Konusunda İse Bizim Bir Akrabada LG Vardı Servisi Arayıp Tamir Görmesi Gerek Dediler Servis Tamam Demesine Rağmen Günlerce Gelmedi En Sonunda Servisin Olduğu Yere Gidip Konuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romakiyo -- 30 Haziran 2014; 12:24:26 >

• Merhaba Samsung veya Lg kullanan arkadaşlara sesleniyorum.Yukarıda belirtilen 2 modelden aldığınız cihazı yazarak yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim.Bende bu 2 model arasında kaldım bir de aldığınız zamanki fiyatı da yazarsanız çok müteşekkür olurum.
    Şimdiden teşekkürler :)
  • Ben samsung aldım. Yaptığım testler sonucunda LG sınıfta kaldı.. Tv yi 4000 TL ye teknosa dan aldım. Samsung sound bar hediyesi ile birlikte...
  • SAMSUNG UE55H6470 alanlar kullananlar şuraya bi yorum atsalar memnunlar mı hala sıkıntı yaşadılar mı ona göre teknosadan sipariş vereceğim bende birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

SAMSUNG UE55H6470 alanlar kullananlar şuraya bi yorum atsalar memnunlar mı hala sıkıntı yaşadılar mı ona göre teknosadan sipariş vereceğim bende birazdan.

Merhaba ben siparişi verdim ama sonradan vazgeçtim.Sebebi ise panel ısınması ve aktif gözlük kullanımı olması (piili).
  • mky414 kullanıcısına yanıt
    feumarte kullanıcısına yanıt
    Vazgeçmekle Hata etmişsin...
    bu konuda belki yardımcı olur sizlere
    http://forum.donanimhaber.com/m_98334172/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 22 Kasım 2014; 2:08:53 >
  • 652V kullanıcısı olarak;

İnternetten film izlemek tam bir işkence. Tam ekran olmuyor. Olursada şansınıza.

Ve 2 çekirdekli olduğundan smart özelliğinden yararlanırken çok ağır kalıyor.

652V almayı düşünenler ve ben smart özelliğini düzgünce kullanıcam diyenler 670 serisine yönelmeli aralarında 300 lira gibi bir fark var.

Ayrıca 670V'nin kutu içeriğinde sihirli kumanda, 2.1 dahili ses sistemi ve 4 çekirdekli olmasıyla daha iyi bir performans sunabilir. Ekranın etrafında siyah ve zarif bir çerçeve olmasıda oldukça hoş.

Tabi film sitelerindeki videoları tam ekran açma sorunu onda da var mı denemedim. Denemek lazım.

Şu tam ekran sorununu yaşayıp çözen varsada bir yardım etse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehadroN -- 23 Kasım 2014; 9:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feumarte

quote:

SAMSUNG UE55H6470 alanlar kullananlar şuraya bi yorum atsalar memnunlar mı hala sıkıntı yaşadılar mı ona göre teknosadan sipariş vereceğim bende birazdan.

Merhaba ben siparişi verdim ama sonradan vazgeçtim.Sebebi ise panel ısınması ve aktif gözlük kullanımı olması (piili).

3D ayda yılda bir belki izleyeceğiz zaten hocam. Araştırmaktan sıkıldım dün akşam siparişini verdim. Hayırlısı olsun artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feumarte

quote:

3D ayda yılda bir belki izleyeceğiz zaten hocam. Araştırmaktan sıkıldım dün akşam siparişini verdim. Hayırlısı olsun artık

güle güle kullanın cihaz gerçekten iyi.Önemli olan içinize sinmesi :) Yorumlarınızı bekliyorum ben henüz almadım.

• Pasif 3d oldugu icin tercihim lg den yana olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

Pasif 3d oldugu icin tercihim lg den yana olurdu.

3D kullanımı çok nadir ama buna rağmen LG tercih ettim çünkü panel ve renk kontrastı daha doğal geldi.Umarım memnun kalırım.
    Hepsiburada.com'dan kampanya ile 2700 Tl'ye satın aldım. Yanında 60 ekran LG marka televizyon hediye ettiler.
    Ayrıca 100 Tl worldpuan hediyesi oldu.Bir de avantajix var o da 25 Tl yaklaşık olarak.
    Yani fena değil. Perşembe günü media marktta sordum. 2569 Tl gibi bir fiyat vermişti.Hediyelerden hiçbiri yok ama :D
  • feumarte kullanıcısına yanıt
    hadi ya bende hepsiburadadan almayı düşünüyorum. arıza durumunda lg bakıyo mu tv ye ? distrübütör garantisi mi ne diyolar ondan var mı yani
  • Hocam ben de LG yi düşünüyorum. Hediye tvnin linkini gönderir misin? Ben tvnin aşağıdaki linkinde hediyesin
    i göremedim de

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-55lb652v-55-500hz-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg55lb652v&categoryId=163192
  • Forumda bu karşılaştırmada sürekli Samsung öneriliyor, ben de genel olarak tercihimi her zaman Samsung'dan yana kullanırım ama, geçtiğimiz günlerde yan oda için aldığım 32LB652V'yi çok kısa kurcaladıktan sonra ve mağazalarda LG'nin bu ve üst serileri ile Samsung modellerini karşılaştırdıktan sonra, artık tartışmasız Samsung diyemiyorum.

Ben birkaç yıldır projeksiyon kullandığım ve normal Tv hemen hemen hiç kullanmadığım için (hala 46B653 Lcd Tv'im duruyor), Tv modellerinden biraz uzak kalmıştık. Şimdi ise 55" bir tv almam gerektiği için yine araştırma moduna girdim.

Normalde ben de Samsung der geçerim ama artık LG ile Samsung arasında önceki yıllarda gördüğüm farkı görmediğim için ve LG'nin pasif 3D modu nedeniyle LG'ye doğru kayıyor gibiyim.

Çünkü 2 yıldır kullandığım Epson TW6000 3D projeksiyonun aktif gözlükleri tam bir baş ağrısı. O kadar direndim 3D film izlemek için ama bir türlü sinemadaki gibi rahat 3D keyfi alamadım. Gerçi projeksiyon cihazımı değiştireceğim ama yine aktif 3D olacak. Bu nedenle eğer görüntü kaliteleri ve özellikleri aynı ise Tv'yi LG alayım, en azından bir de 55" pasif 3D cihazım olur diye düşünüyorum. Belki LB652 de LB670 alırım.

Yukarıda söylediklerimin aksini söyleyebilecek olan, Samsung 55H6470 ile LG 55LB652 veya LB670 arasında görüntü kalitesinde belirgin fark olduğunu söyleyecek olan var mı ? Tabi sadece kendi aldığı Tv'yi övenler yerine mukayese etme imkanı olanların yorumları daha önemli :) Bu arada Tv'yi daha çok günlük Tv kullanımı ve belki ara sıra 3D için kullanacağım. Film ve maç için ayrı projeksiyon odam var.

• reasdmusti kullanıcısına yanıt
    ben de teknosadan aldım harika bir ürün çok kullanışlı SMART TV ÖZELLİĞİ EN HIZLI VE KULLANIŞLI BİR TV ŞİMDİDE KABLOSUZ BİR KLAVYE ARAŞTIRIYORUM ORJİNAL SAMSUNG KLAVYESİ BİRAZ PAHALI SECENEKLERİ DE YOK DEĞİL YANİ LOGİTECH K-400 GİBİ....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.