Şimdi Ara

Samsung Ultrabook Series 9 NP900X4D almalı mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
34.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü almaya karar verdim ama hiç bir yerde bulmıyorum. inş bu hafta bi yerlerde indirimli görürüm malum karne haftası kampanyanın tam sırası.
    Eğer bir yerde indirim görürseniz burada paylaşırsanız sevinirim. Bn bu alete aşık oldum...
  • Ürünün rakibi yok çünkü 15" başka bu kadar hafif ve ince makina yok. Alırsan ölü piksel kontrolü yap ama dikkatlice yap çok zor belli oluyo.(pikseller çok küçük)

2 aydır kullanıyorum ekran kartı hariç çok memnunum.
  • ben ürünü inceledim.

Ve açıkçası çoğunluğun aksine fiyat/performans olarak beğenmedim.

Sadece estetik duruşu ve malzeme kalitesi ilgi çekiyor.

Ürünü yavaş buldum. En azından 2.200 tlik bir fiyata göre yavaş. (i5 işlemci, 4gb ram , 128 hdd)

Bir kere hd olarak sadece işletim sistemi kurulu iken geriye 80-90 gblik yer kalıyor.

Touchpad kısmı hiç güzel olmamış kanımca.

Aynı fiyata 16gb ram, 4gb ekrankartı ve i7 işlemcili laptoplar var, bilginize..
  • Sana önereceğim 2 laptop var biri samsung r525 almadığı oyun yok ben kendim de bunu kullanıyorum ısınma sorunuda yok diğer laptop da hp pavilion dv6 ve dv7 serisi yanlız bunların ısınma sorunları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8 almıştım 29 tl ye. yüklemiştim 1 ay önce . ve ardından bir kerede usb bellek ile yükledim windows 8 i sorunsuz şekilde.

ama sorun ne olduysa tp link marka usb adaptr için windows 7 yazılımı kurduktan sonra oldu. mavi ekran verdi. chrome ile intrnete bağlanamamaya başladı. chrome u yeniden yükledim yine aynı.

toplam 90 gb boş alan sunuyor bizim 128 gb ssd disk biliyorsunuz. gördüğüm akdarıyla 22 gb smsung recovery e ayrılmış. ne kadar gerekli bilmem.

neyse ben de en iyisi usb den yeniden windows 8 i kurayım dedim taktım usb flash ı içinde win 8 olan. f4 a bastımaçlırken. samsung recovery solution 5 diye bişey çıktı. dana önce çıkmamıştı. acaba f4 yerne başka tuşa mı basacaktım diye yeniden denedim başka tuşları f2 filan. ama samsung recovery çıkıyor windows 8 kurulumu başlatması yerine. neyse bende recovery ile döndüreyim dedim. blgisayarımı ilk aldığım zamanki win 7 haline döndürdü. samsung duvar kağıdı filan var.

sonuç olarak 4 gb lık usb belleğimde windows 8 kur dosyası var. ama otomatik kur yaptıramadım bir türlü. mecburen windows 7 üzerine usb belllekteki setup a basarak yaptım win 8 kurulumunu.

bu seferde 25 gb yer kaplayan win 7 dosyaları var. zaten sınırlı ssd.
    onları silmeyi denedim filan ama hepsi silinmiyor. zaten temiz win 8 kurulumu istiyorum.

sorularım şunlar.
    1.samsung recovery solutoın 5 iyi bişey mi? 22 gb yer ayırmasına değecek mi?
    2. f4 yerine başka tuşa mı basmam gerkiyor win 8 kurulmuna geçmesi için? önceden 2 defa usb flashtan win 8 kurabildiğim halde. şimdi neden kurulma geçmiyor da samsung recovery solution 5 çıkıyor

yardım lütfen

yardım lütfen

• Recovery programıdır senin bilgisayarını fabrika ayarlarına yükleyen o programdır ve recovery içinde win7 işletim sistemi bulunduğu için win7 olarak yükleme yaptı usb bellek içinde de win8 var sanırsam bios'ta boot seçeneğinde usb ilk sıradamı usb'den başlatması için bu gerekli.Win7 kuruluyken win8 işletim sistemini üzerine kurman win7 işletim sistemini windows old şeklinde ayırmıştır onu silersin.Recovery kısmını flash belleğe yedeklemedin mi boot şeklinde recovery solution 5 programıyla yedekleme kısmından tam yedekleme kısmından yedek yapabilirsin.Ondan sonra silebilirsin o recovery kısmını ama sende orjinal win8 var recovery kısmını silebilirsin bu durumda win8'de yüklenmeyen sürücü oluyorsa siteden kurarsın
  • Arkadaşlar ben de bugün np900x3d modeliyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Çeşitli sorularım olacak laptop hakkında, ilerleyen zamanlarda bol bol başınızı ağrıtacağım. Yalnız çok hareketsiz başlık biraz canlandırmak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iglly -- 8 Şubat 2013; 23:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Recovery programıdır senin bilgisayarını fabrika ayarlarına yükleyen o programdır ve recovery içinde win7 işletim sistemi bulunduğu için win7 olarak yükleme yaptı usb bellek içinde de win8 var sanırsam bios'ta boot seçeneğinde usb ilk sıradamı usb'den başlatması için bu gerekli.Win7 kuruluyken win8 işletim sistemini üzerine kurman win7 işletim sistemini windows old şeklinde ayırmıştır onu silersin.Recovery kısmını flash belleğe yedeklemedin mi boot şeklinde recovery solution 5 programıyla yedekleme kısmından tam yedekleme kısmından yedek yapabilirsin.Ondan sonra silebilirsin o recovery kısmını ama sende orjinal win8 var recovery kısmını silebilirsin bu durumda win8'de yüklenmeyen sürücü oluyorsa siteden kurarsın

128 gb ssd li benimki. samsung recovery solution 5 diye bir kurtarma programı vardı. uninstall programı kurup sildim onu. format atarım gerekirse
    toplam 21 gb kurtarma bölümü var gördüğünüz gibi. onu da harddiskime katmak istiyorum. c ile birleştimek yani.
    nasıl yaparım acaba?

Samsung Ultrabook Series 9 NP900X4D almalı mı?

• Touchpad ayarlarını nereden yapabilirim acaba? Bir türlü bulamadım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iglly

Touchpad ayarlarını nereden yapabilirim acaba? Bir türlü bulamadım da.

kontrol panelden yapabilirsin
  • selam arkadaşlar sd kart yuvasına sd kart takınca kart dışarıda mı kalıyor yoksa içine tamamen giriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

selam arkadaşlar sd kart yuvasına sd kart takınca kart dışarıda mı kalıyor yoksa içine tamamen giriyor mu?

Ucu disarida kaliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

selam arkadaşlar sd kart yuvasına sd kart takınca kart dışarıda mı kalıyor yoksa içine tamamen giriyor mu?

Ucu disarida kaliyor.

Hadi yaaaaaaaa kapasiteyi artırmak istemiştim.... Bizim ssd ler degistirilebiliyor mu yoksa gömülü mu

• quote:

Arkadaşlar ben de bugün np900x3d modeliyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Çeşitli sorularım olacak laptop hakkında, ilerleyen zamanlarda bol bol başınızı ağrıtacağım. Yalnız çok hareketsiz başlık biraz canlandırmak lazım :)

Hayırlı olsun hocam, sonunda karar vermişsin. Bu arada nasıl bir değerlendirme yaptın bilmiyorum ama seçeneklerin arasında bulnan ux32vd 4013 de hepsiburada da 2700 lerden 2150 ye düştü. Hayırlısı olsun. Sorunsuz kullanırsın umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape_

quote:

Arkadaşlar ben de bugün np900x3d modeliyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Çeşitli sorularım olacak laptop hakkında, ilerleyen zamanlarda bol bol başınızı ağrıtacağım. Yalnız çok hareketsiz başlık biraz canlandırmak lazım :)

Hayırlı olsun hocam, sonunda karar vermişsin. Bu arada nasıl bir değerlendirme yaptın bilmiyorum ama seçeneklerin arasında bulnan ux32vd 4013 de hepsiburada da 2700 lerden 2150 ye düştü. Hayırlısı olsun. Sorunsuz kullanırsın umarım

Çok çok teşekkür ettim üstad. ux31a ile bunun arasında kalmıştım en sonunda. Sonra gidip iki modeli de inceledim. Asus'un tek artısı ekranının daha kaliteli olması idi, bunda ise ram yükseltme opsiyonu, batarya süresi ve hafiflik. Sonuçta bunu seçtim ben de. Ancak 4013vd'nin bu fiyatlara düştüğünü görse idim, ne yalan söyleyeyim tercihim ondan yana olurdu büyük ihtimalle. Sağlık olsun :)

• quote:

quote:

quote:

Ucu disarida kaliyor.

Hadi yaaaaaaaa kapasiteyi artırmak istemiştim.... Bizim ssd ler degistirilebiliyor mu yoksa gömülü mu

Değiştirilebiliyor diye biliyorum üstad, ayrıca ram de ekleyebiliyoruz bir slot boşta bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ucu disarida kaliyor.

Değiştirilebiliyor diye biliyorum üstad, ayrıca ram de ekleyebiliyoruz bir slot boşta bildiğim kadarıyla.

teşekkürler dostum ssd ler ucuzlasın 256 lık dan alırım bir tane
    birde dostum zamanı gelince ben format atmak istersem ne yapmam gerek ?

sistem dosyalarımı yedeklemek filan istemiyorum.. yani kısaca fabrika ayarlarına geri dönmek için?

• np900x4d a01 in altında 4 tane siyah küçük plastik ayak var biliyorsunuz.
    evde kullandığım halde onlardan biri düşmüş. atılmış temizlikte
    samsung u aradım. servisten ücret karşılığı temin edeceksiniz diyor.

nette satan bir yerlar var mı? servis elimde yok sipariş vermek lazım diyor.

Samsung Ultrabook Series 9 NP900X4D almalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 16 Şubat 2013; 9:43:21 >
  • arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.kesin net yani %100 bir cevap göremediğim için soruyorum.np900x3d-a01. modelind3 ram yükseltme varmı yokmu ?!???!! kesin bir bilgi verirseniz çok ama çookkk sevinicem..bende almayı düşünüyorum.birde klavye aydınlatmalımı acaba...bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.