Şimdi Ara

Samsung'un böyle bir modeli var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrba arkadaşlar.Sahibindencom da bi arkadaştan telefon alacağım aklımdaki model Samsung Galaxy Note II fakat arkadas dıyorki bu note2'nin son versiyonu adıda "Samsung Galaxy Note II LTE N7105" fiyat olarakta 1100 tl.Normalde cihazın adı n7100 diye biliyorum ama bu arkadaş bana cihaz note2'nin son versiyonu hatta türkiyede bulamazsın falan dedi.Sizce durum nedir gercekten boyle mi yoksa cin malı yada benzeri bir ürün mü ? Bilen arkadaşlar yani bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkr ederm.

• evet var ve evet türkiye ürünü değil yurt dışı ürünü lte versiyonu

şöyle anlatayım yeni çıkacak s4 gibi avrupa amerika versiyonları var bu telefondaki mobil veri aktarım ağına bağlı olarak 4g ve 3g versiyonu olarak adlandırılabilir

evet size söylediği model note2 den daha iyi vede altta linkini verdiğim cihaz

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/mobile-phones/lte-products/GT-N7105TADTGY?subsubtype=lte-mobile-phone

fiyatına gelicek olursak biraz daha indirirse alabilirsiniz temizse (garantili olmaz haberiniz olsun yani garantisi türkiyede işlemez)

• cihaz sıfır kutusu daha açılmamış fiyatı son diyor :( bu arada diğer note2 den farklı olarak ne gibi özellikleri var 4g dısında
  • Başka hiç bir ek özelliği yok. Keza ülkemizdede LTE yok. Gelenekadar kim bilir kaç sene geçer, ozamana kadarda neler çıkar neler.
  • turkcell reklamlarında çift taşıyıcılı internet hız reklamları yapıyordu, hani harran - oxford muhabbeti? o özellikten bahsetmiyormuyuz?
  • ben bilmiyorum netten de pek fazla bilgiye ulaşamadım :S çift taşıyıcılı ınternet sadece 4g özelliği olan telefonlardamı kullanılıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.