|
Bildirim
LG V30+ ve LG G7 gibi amiral gemisi iki Snapdragon 800lü cihaz 2400-2700TL civarına satılırken Samsung`un orta seviye Snapdragon 600lü A serisine para vermek pek akıl karı bir iş değil.
|
Xr çok da orta seviye deil yani fiyatıana bakarsak.
|
avrupa görmedigin o kadar belli ki
bu çöp telefonları alan doğu ve güney avrupa. ülkeleri sayayım. polonya, romanya, sırbistan, makedonya, bulgaristan, hırvatistan gibi fakir ülkeler. mecbur bu ülkelerin insanları alt sınıf. gerçek avrupa (batı) gayet zengin ve gösterişi sever |
Lg V30 plus fiyat performans ürünü kalitesini bilemem G4 ler sürekli yanıyordu telefon işinden pek anlamıyorlar galiba
Paran varsa huawei mate 20 pro Samsung s10e Paran yoksa LgV30 plus Dahada para yoksa xioami note 7 Dahada yoksa 2. el 500tl 2 el iphone 5s Android olarak G4 yada samsung s7 edge |
telefon kalitesini sadece işlemciyle belirliyorsan sen lg almaya devam et. öğrenmişsiniz bi snepdragon :)))
|
Otomasyonda sınıf yoktur sürekli üretim bir o kadar tüketim vardır.
samsung kuluçkaya yatırma yöntemi ile sürekli ürettirmektedir. Geri dönüşümü düşünen yok. Hiçbir siyasi görüşe sahip değilim umarım daha pahalı olurda millet gereksiz tüketim huyundan azda olsa vazgeçer |
Lg cıhazların geçmişte namı baya büyük dediğiniz işlemciye bakarak satın alıp elimde kalacağına düşük işlemcili alıp yıllarca kullanırım
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|