Şimdi Ara

Samsung’un orta sınıf ürün bombardımanı işe yaramışa benziyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
13.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı ne olursa olsun, benim için LG ye para vermek akıl karı değil, iş yerinde kaç tane LG alan olduysa hepsi pişman...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple 3 tane model telefon satıyor. Dıgerlerı 16512315 tane model telefon satıyorlar.

• Olaya Samsung olsun da çamurdan olsun diye bakan bir çok insan var hala,normaldir.
  • Samsungun yeni a serisi gerçekten güzel. Fakat fiyat performans oranı kötü. İnsanlar Samsung u marka olduğu ve Huawei nin fişi çekildiği için aldılar. Plastik kasalı, ekranda parmak izi okumama özelliği olan, 1080p 30 fps zor çeken sıradan kameraların koyulduğu a50 en çok satan cihaz olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-563091384

Otomasyonda sınıf yoktur sürekli üretim bir o kadar tüketim vardır.

samsung kuluçkaya yatırma yöntemi ile sürekli ürettirmektedir.

Geri dönüşümü düşünen yok.

Hiçbir siyasi görüşe sahip değilim umarım daha pahalı olurda millet gereksiz tüketim huyundan azda olsa vazgeçer
    Cep telefonu bir ihtiyaç. Daha pahalı olursa tüketici giriş seviyesi bir telefon alır. Bu da telefonun daha kısa sürede teknolojik gelişime yenik düşmesi ve çöpe gitmesi anlamına gelir.

Teknolojinin pahalı olması bizim gibi teknoloji üretmeyen ülkeler için hiçbir anlamda daha iyi olmaz.

• 4 yıl galaxy mini kullandım.

İhtiyaç nedir? Sağlık , gıda, barınmadır.

Yeri geldi tuşlu telefon kullandım serviste idi öteki telefon.

Akıllı telefonda kullandığım e devlet, mhrs, bankacılık ,navigasyon uygulamaları gerekli olmasa akıllı telefon kullanmam.

Şu an kullandığım telefonu takasla aldığım için kullanıyorum yoksa satın almazdım.

Planlı eskitme yöntemi ile her zaman yeni elektronik atıklar piyasaya sürülüyor.

Bu ülkede temel gıda üretilmiyorsa telefon üretilse ne yazar.

Vergileri övmüyorum zengin ile fakir arasındaki hayat uçurumu var.

Burada herkes taşın altına elini koymalı ki birşeyler düzelsin

Birilerinden beklenti içine girmek köle olmak Türk Milleti'nin genine işlemiş.

Bu sorun hepimizin bunun siyasi yanı yok .

• Lg V30 plus fiyat performans ürünü kalitesini bilemem G4 ler sürekli yanıyordu telefon işinden pek anlamıyorlar galiba

Paran varsa huawei mate 20 pro
    Samsung s10e

Paran yoksa LgV30 plus

Dahada para yoksa xioami note 7

Dahada yoksa 2. el 500tl 2 el iphone 5s
    Android olarak G4 yada samsung s7 edge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 13 Ağustos 2019; 21:55:55 >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra 4" telefon alınmaz bence. O fiyata performans olarak elbet daha iyisi yoktur belki ama kullanılmaz yine de. 600-700e bulunabilirse Çinli markaların snapdragon 820li cihazları bulunabilir. Ben zuk z2 almıştım 700e geçen yıl. Kamerası hariç gayet güzel bir cihazdı.

• Eğer ihtiyaç sağlık, gıda ve barınmadan ibaret ise iletişim de ihtiyaç değildir. Neden telefon kullanıyorsunuz? Kullanmayın.

• Lüks ile ihtiyacı karıştırma tuşlu telefon da telefon akıllı telefon da telefon.

2011 de 250 TL ye galaxy mini, 2015 te 200 TL ye gmd 1, 2016 da lg g2 450 TL , 2017 de 10 taksitle 1500 TL ye sıfır xiaomi mi A1 ve takas yolu ile üste 800 TL vermek kaydı ile iphone 6 aldım.

2011 yıllarda 1000 TL lik telefon pahalı derken şu an 1000 TL lik telefon bedavaymış gibi algılamak yanlış.

Asgari ücret 2020 TL.

Çoğu insan fakir olmak istemez ya da ucuz telefon kullanmak çoğu kişi kendinden maddiyat olarak üstün kişilere nefretle bakar.

• Şeytan 666 kullanıcısına yanıt
    A50 nin çıkış fiyatına 2 tane redmi note 7 alıyordun. Bence sen sağlam bir hülo çek

• Apple'in kar marji o kadar yuksek ki adamlarin %15 pazar payi ile elde ettikleri kar kalan %85'in kari kadar.
    Not : Apple kulalnicisi degilim.

• Ne alalım peki ?

• Samsung'un orta sınıf telefonları olmamış.
    Örnek vermek gerekirse
    M20,M30 vücut sar 1.59
    A40 5.9 inç ekrana 3100 mah batarya
    Esasında da A ve M serisi telefonlarda bildirim ışığı yok.

Ortalama bir sar, dengeli bir batarya ve bildirim ışığı olmamasından dolayı beğenmedim.

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    umarım şakadır

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Hiiç alakası yok benim gibi anti samsung fanın bile ailesine samsung aldıracak bir gelişme gösterdi. Bu ay m20 aldıysak huawei düşüşe geçti diye değil fiyat / performans'ı çinlilerin elinden aldı

• Çok garip insanlar var. Gidin lg makalelerine bakın öven bir tane insan kalmadı ama samsung makalesinin altına lg öven biri çıkıyor ve millet haklıymış gibi like basıyor. Lg tv ve 2 adet telefonumuz var facebook sayfası bizi engelledi eleştrisel yorumum yüzünden :D Akıllı olun arkadaşlar. Bir arkadaş da Huawei yüzünden gelişti demiş he bu ay M20 almamın sebebi Huawei düşüşe geçti haklısın. Neyse samsung umarım rakipleri gibi kızaklı kamera tasarımını uygun fiyata her seviye telefonlarına getirir de çentik saçmalığından ve yetersiz ön kamera performansından kurtuluruz. Nubia X , Z20, asus zenfone 6, oneplus 7 pro, xiaomi 9t - mi mix 3 gibi telefonlar görmek güzel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.