Şimdi Ara

## Samsung'un yeni amiral gemisi: SGH-i900 Omnia ## (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.125
Cevap
8
Favori
341.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasamoah

beyler bende i900omnia aldım ama kutunun içinden pc kablosu çıkmadı ne yapabilirim ?

çıkmadımı?çıkması lazım dostum.bilgisayara bağlanan kablosunu demiyormusun dostum?aldığın yere götür ve eksik olan kabloyu iste dostum
  • selam omniada navigasyon programi nasil calisiyor bu konuda yardimci olurmusunuz? navigasyon programini aciyorum fakat uyduya baglanmiyor
  • Arkadaşlar hepinizin bayramı şimdiden mubarek olsun.Bende aranıza yeni katılan bi omnia sahibiyim.Arama yaptım ama cevabını bulamadığım bir sorunum var: fotoğraf çekmek istediğimde Yetersiz video belleği diye bir hata veriyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi akşamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nokia3250

Bazı arkdaşlar omniacılar başlığında farklı bir site açında burası kala kaldı.
    Arkadaşlar bundan para kazansın..

Sen cidden terbiyesizmişsin
  • mrb arkadaşşlar bnmde bi sorum olacak omniada sildiğim msjlar (silinmiş öğelerin içindende siliyorum) kalıcı olarak silmek istediğinizden eminmisiniz dior ve sanrım kalıcı olarak siliyor tamamen silmek için ne yapmalıyım yani kalıcı olarak sildiği msjları nereye atıyor yardım ederseniz sevinirim simdiden tskkrler
  • omnia kullanan arkadaşlar arasıra buraya bir kaç güzel foto örnekleri koysanızda forum biraz canlansa ve güzelleşse olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmettemhem

Arkadaşlar hepinizin bayramı şimdiden mubarek olsun.Bende aranıza yeni katılan bi omnia sahibiyim.Arama yaptım ama cevabını bulamadığım bir sorunum var: fotoğraf çekmek istediğimde Yetersiz video belleği diye bir hata veriyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi akşamlar..

dostum görev yöneticisinden diğer programları kapaman gerekiyor.bunu şöyle düşün bilgisayarında 2 oyun birden açık ve sen 3.sünü açmaya çalışıyorsun bilgisayarda buna izin vermiyor.diğer 2 oyunu (yani arka planda hala çalışan programları) kapatıp 3. oyunu(kamerayı) açman lazım
  • arkadaşlar burda yada başka bır yerde okudum şimdi bulamıyorum,
    opera da sekme sayısını 3 den 9 a cıkarabılıyordunuz bunun hakkında bılgı verebılırmısınnız,

bırde spb shell ıcın serial bulan varmı suresı bıttı alısmıstım da :(
    yada buna benzer kullanım kolaylıgı sunan teması olan
    tesekkurler sımdıden
  • Arkadaşlar forumda i900 omnia için bir link verildi o siteyi açınca birsürü kutu çıkıyordu karşısınıza.Hatta reklamdaki çocuk sanırım uzun kıvırcık saçlıydı.Bütün özellikleri video olarak gösteriliyordu kutulara tıklayarak.Acil yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pygocentrus35

Arkadaşlar forumda i900 omnia için bir link verildi o siteyi açınca birsürü kutu çıkıyordu karşısınıza.Hatta reklamdaki çocuk sanırım uzun kıvırcık saçlıydı.Bütün özellikleri video olarak gösteriliyordu kutulara tıklayarak.Acil yardım edebilir misiniz?

http://www.42goodthings.com/

• iphone veya nokia bilemem ama i900 aldım internette çok zorlanıyorum veya açılmayan sayfalar var deli ediyor beni
  • Beyler binbir zahmetle getirttiğim tv out kablosu ile denemelerim harika hele divx izlemek mükemmel ,neredeyse dvd kalitesinde görüntü alınabiliyor,internet msn tv de harika oluyor yanlız canımı sıkan tekşey şu mouseyi omniadan kullanmak,bunun için aklıma bluetooth mauseler geliyor ama omnia bu mauseleri tanırmı acaba bu konuda deneyimi olan varmı? bu konuyu halledebilirsek deme keyfine aynen pc n seninle birlikte heryerde!
  • Arkadaşlar bugun arkadaşın OMNİA sına göz attım.Yaklaşık 30 dk elimde durdu.Açıkcası kalın değil ve hafif.Ekranı tatminkar.Kamerası hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama 1-2 çektiği videoyu izledim pekte iyi gelmedi nedense.

Ben alıcak yüksek model bir Telefon arıyorum.Artık elimdeki Kapaklı Nokia dan kurtulmalıyım.Tuşlar,kapak,Kalınlık,Ağırlık her şeyi canımı sıktı.

Samsung Omnia,İPHONE,N96 düşünüyordum fakat N96 da bildiğimiz Nokia ların gelişmişi.Daha kalın ve daha gelişmiş başkada numarası yok.Zaten tuş takımı olmayan bir telefon istiyorum.(Eğer klavye takımı varsa olur)

Sizce ne tercih etmeliyim?Türkiyedede olması lazım.Şu an İphone 3g OMNİA dan daha pahalı.Ama sadece İPHONE a dokundum.Hiç kullanmadım.Özelliklerini filan biliyorum.Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim.

??

(not:OMNİA yı kullanırken yaklaşık 1.30 dakikada açıldığını farkettim.Çok uzun bir açılış süresi var.Ayrıca menülerde gezinirken çok çok yavaş olduğunu farkettim.Neden böyle oldu anlamıyorum.Mesajlara girip X e basıp çıkmam neredeyse 1 dakika sürdü.X tuşu algılamıyormu ne...

çok çok yavaştı açıkcası.Telefon gerçekten böylemi? )

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Arkadaşlar bugun arkadaşın OMNİA sına göz attım.Yaklaşık 30 dk elimde durdu.Açıkcası kalın değil ve hafif.Ekranı tatminkar.Kamerası hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama 1-2 çektiği videoyu izledim pekte iyi gelmedi nedense.

Ben alıcak yüksek model bir Telefon arıyorum.Artık elimdeki Kapaklı Nokia dan kurtulmalıyım.Tuşlar,kapak,Kalınlık,Ağırlık her şeyi canımı sıktı.

Samsung Omnia,İPHONE,N96 düşünüyordum fakat N96 da bildiğimiz Nokia ların gelişmişi.Daha kalın ve daha gelişmiş başkada numarası yok.Zaten tuş takımı olmayan bir telefon istiyorum.(Eğer klavye takımı varsa olur)

Sizce ne tercih etmeliyim?Türkiyedede olması lazım.Şu an İphone 3g OMNİA dan daha pahalı.Ama sadece İPHONE a dokundum.Hiç kullanmadım.Özelliklerini filan biliyorum.Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim.

??

(not:OMNİA yı kullanırken yaklaşık 1.30 dakikada açıldığını farkettim.Çok uzun bir açılış süresi var.Ayrıca menülerde gezinirken çok çok yavaş olduğunu farkettim.Neden böyle oldu anlamıyorum.Mesajlara girip X e basıp çıkmam neredeyse 1 dakika sürdü.X tuşu algılamıyormu ne...

yavaş olmasının bir çok nedeni olabilir reset falan atınca herşey düzeliyor emin ol gerçekten hızlı bi telefon

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Arkadaşlar bugun arkadaşın OMNİA sına göz attım.Yaklaşık 30 dk elimde durdu.Açıkcası kalın değil ve hafif.Ekranı tatminkar.Kamerası hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama 1-2 çektiği videoyu izledim pekte iyi gelmedi nedense.

??

yavaş olmasının bir çok nedeni olabilir reset falan atınca herşey düzeliyor emin ol gerçekten hızlı bi telefon

Umarım öyledir.Pzt. günü tekrar kullanıcam.İnşallah hızlıdır çünkü almaya karar verdim

• Arkadaşlar anlamadığım bir şey var.

Kulaklığın girişi PC lerimizdeki yuvarlak jack girişimi?Yoksa Tüm Samsung lardaki uzun ince girişmi?
  • Merhabalar. Dün akşam wifi ye çok rahat girebiliyorken, bu gün wifi ye bağlanıyor gösteriyor fakat ne operadan nede explorer dan internete bağlanmıyor. Hiç bir şekilde internete giremiyorum. Çözüm önerisi olan varmı?

Saygılar.
  • kutudan dönüştürücü çıkıyor jack girişi kullanılabiliniyor ayrıca telefonu incelediğini söylüyorsun ve ince olduğunu söylüyorsun ama jack girişinin olmadığını göremiyorsun hatta telefonun çok yavaş olduğunu söylüyorsun telefonu bence inceledim dediğin şeylerin hiçbirini görmedim ayrıca bir x tuşuna basmak o kadarda abartıp 1 dk filan sürmüyor ayrıca kullandığın normal bir telefon değil cep bilgisayarı uzun açılması normal normal bilgisayarlar bile hemen açılmıyor telefonun inceleme videolarını izlemeni tavsiye ederim daha çok şey öğrenirsin ve kararın kesinleşir
    quote:

Arkadaşlar anlamadığım bir şey var.

Kulaklığın girişi PC lerimizdeki yuvarlak jack girişimi?Yoksa Tüm Samsung lardaki uzun ince girişmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert!! -- 20 Aralık 2008; 17:19:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mert!!

kutudan dönüştürücü çıkıyor jack girişi kullanılabiliniyor ayrıca telefonu incelediğini söylüyorsun ve ince olduğunu söylüyorsun ama jack girişinin olmadığını göremiyorsun hatta telefonun çok yavaş olduğunu söylüyorsun telefonu bence inceledim dediğin şeylerin hiçbirini görmedim ayrıca bir x tuşuna basmak o kadarda abartıp 1 dk filan sürmüyor ayrıca kullandığın normal bir telefon değil cep bilgisayarı uzun açılması normal normal bilgisayarlar bile hemen açılmıyor telefonun inceleme videolarını izlemeni tavsiye ederim daha çok şey öğrenirsin ve kararın kesinleşir
    quote:

Arkadaşlar anlamadığım bir şey var.

İnceledim derken o ayrıntılara dikkat etmedim.İnanki Power tuşunu bile görmedim.Sadece menülerde gezdim.

Evet doğru X tuşuna basıp çıkmam neredeyse 1 dakika sürdü ve yaklaşık 10 kere X butonuna bastım.

Teşekkürler.

• Samsung Omnia klavyesi çoğu cihazınkinden daha başarılı mutlaka deneyin sorunsuzca yazabiliyorsunuz sanki gerçek klavye varmış gibi.

Omnia'yı inceledim tahmin ettiğimden daha başarılı , harika bir iş çıkarmış Samsung. işletim sistemi hızı ve çalışması mükemmel , takılma donma yok, ek olarak geliştirilmiş arayüzler ve grafikler harika ve kullanışlı, herşey yerinde abartılı ve gereksiz birşeye rastlamadım.

En çok etkilendiğim şey ise sanal dokunmatik klavyesi , hiç hata yapmadan sorunsuzca her türlü yazıyı anında yazabildim , benim bir cihazda en başta dikkat ettiğim şeylerden biri klavyedir ve yazı yazma olayıdır, bu çok önemli, Samsung Omniada bulunan sanal klavye inanın mükemmel , oldukça hassas ekran ve hiç hatasız yazabiliyorsunuz sanki cihazda bir tuş takımı veya qwerty klavye varmış hissi uyandırıyor , bu cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum , almayı düşünenler ve tereddüt edenler hiç düşünmesin.Her dokunmatik cihazda bu kadar kullanışlı olmaz ve yazı yazmak, yoğun yazı trafiğinde zorlanır insan. Fakat Samsung bunu tamamen aşmış görünüyor.

Zaten şu an büyük bir karmaşa yaşıyoruz hangi cihazı alacağımızı ve kullanacağımızı şaşırmış durumdayız teknoloji inanılmaz gelişiyor Samsung bu konuda ön sıralarda emin adımlarla ilerliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 21 Aralık 2008; 2:17:58 >

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.