İlk öğrendiğim şey kalemle yada elimizle ekrana dokunmak değil tıklatmamak olması.Meğer tık yapmamız gerekiyormuş.
Klavyesini kullandım inanılmaz rahat ve hızlı
telefonda hızlıymış meğer ben hep yavaşça dokunmaya çalışmışım.
Yanlız arkadaş sanırım bir ayarı yapmamış.Telefonu yatırınca ekran dönmedi nedense.Öyle bir şey olmadığını söyledi.Anlamadım tam olarak.2-3 kere denedim ekran dönmedi.Bi ayarımı var acaba?
ya aynen bende de yatmadı ekran yana birde gps aktivasyon kodu hiç bi yerde yazmıyor cd zarfında da bişi yok :S nerde acaba tüm kağıtları aradım ama yok hiçbirinde
i900 sen son firmware nerden takıp edebılırız forumda bırcok cesıt var hangısı en son sımdıden tesekkurler
selamlar öncelikle omnia almayı düşünüyorum ama ben müziğede önem veren bırısıyım onun için kulaklık performası nasııldır acaba omnianın örneğin kaliteli bir kulaklık alsam iyi olurmu örnek EP630 gibi şimdiden tşk ederim verdiğiniz cevaplar için iyi forumlar dilerım....
arkadaşlar iki mesaj önce ekran yatmıyor ve gps kodu çıkmadı diye sormuştum o sorunları hallettim ancak başka bir problem oldu :) programları kaldır kısmında "eyron multilingual support" diye birşey var ve boyutu 32 mb onun ne olduğunu söyleyebilir misiniz çünkü 100 mb lik yerde yüklü ve telefon dk başı hafıza dolu diyor kaldırsam sorun olur mu?
arkadaşlar tüm forumu okuyamadım.. bu cihazdan almak istiyorum. Açılış kapanış süresi menülerin açılması, telefonun hızı falan gibi böyle kullanıcısı ağzından yapılmış bir inceleme sitesi veya blog'u var mı? ericsson m600 kullanıcısıyım bu telefona geçmek istiyorum görüş ve önerileriniz nelerdir? :)
quote:
Orjinalden alıntı: onuredrum
arkadaşlar iki mesaj önce ekran yatmıyor ve gps kodu çıkmadı diye sormuştum o sorunları hallettim ancak başka bir problem oldu :) programları kaldır kısmında "eyron multilingual support" diye birşey var ve boyutu 32 mb onun ne olduğunu söyleyebilir misiniz çünkü 100 mb lik yerde yüklü ve telefon dk başı hafıza dolu diyor kaldırsam sorun olur mu?
o türkçe dil paketi sanırım eyron firması yapmıştı i900 için, silerseniz türkçe dil gidebilir.
selamlar öncelikle omnia almayı düşünüyorum ama ben müziğede önem veren bırısıyım onun için kulaklık performası nasııldır acaba omnianın örneğin kaliteli bir kulaklık alsam iyi olurmu örnek EP630 gibi şimdiden tşk ederim verdiğiniz cevaplar için iyi forumlar dilerım....
3. kez soruyorum Arkadaşlar biri lütfen cevap verebilirmi
Ben şahsen kesinikle tavsiye ederim arkadışımm hemde şiddetle telefonda yapmaki istediğin herşey var.Özllklerinde de görmüşsündür çok karizma çok güzl bi telefon.Ses olayınada gelince kulaklık ses inanılmaz yüksek =) kulaklarım inan ağrıo ben sony ericsson walkman hayranıydım ama artk sony in gameboy telefonlarından çok sıkıldığım için samsung tercih ettm ve inan hiç pişman değilim çok güzl çok kullanışlı bi telefon dışa ses verim yüksek denilebilir fakat en yüksek seste birz haşırtı yapıor ama anlaşılmiycak kadar az diyebilirim.Kısaca al =) bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: ^Entrika^
3. kez soruyorum Arkadaşlar biri lütfen cevap verebilirmi
arkadaşlar bende dün itibariyla omnia almış bulunuyorum. herşey mükemmel kullanmak için hakketen kafa yormak lazım ama ben kamerası hakkında bayağı bi dumur oldum. bi güncelleme felan yapmamızmı gerekiyor. fotolar hep bulanık çıkıyor gece çekimi hiç 5 mpx gibi deil. yardımcı olursanız sevinirim. bide ben tema atmak istiyorum böle ana menü felan değişsin nasıl yapacağım?
Ben halen çözemedim.
Arkadaşımın telefonununda MediaMarkt taki teşhir ürünü olan Omnianında ekranını yan yatıramadım?Sağ yatırıyorum bekliyorum baya olmuyor.Beceremedim bir türlü ne yapıcam?
dostum ana menü>ayarlardan sistem sekmesindeki hareket sensörünü otomatik yaptın mı? ordan hassasiyetini de ayarlayabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Bugun telefona biraz daha göz attım.
İlk öğrendiğim şey kalemle yada elimizle ekrana dokunmak değil tıklatmamak olması.Meğer tık yapmamız gerekiyormuş.
Klavyesini kullandım inanılmaz rahat ve hızlı
telefonda hızlıymış meğer ben hep yavaşça dokunmaya çalışmışım.
Yanlız arkadaş sanırım bir ayarı yapmamış.Telefonu yatırınca ekran dönmedi nedense.Öyle bir şey olmadığını söyledi.Anlamadım tam olarak.2-3 kere denedim ekran dönmedi.Bi ayarımı var acaba?
yes ayarı var
quote:
Orjinalden alıntı: kbrdy
dostum ana menü>ayarlardan sistem sekmesindeki hareket sensörünü otomatik yaptın mı? ordan hassasiyetini de ayarlayabilirsin..
ya arkadaşlar benim kutudan gps kodu çıkmamıştı telpayı ara dediler bende önceden yazmıştım buraya sonra hallettim dedim ama adamlardan hala bir cevap yok iki kez aradım mail falan attım ama bir türlü geri dönmüyorlar sizce ne yapmalıyım
TV out' u deneyen var mı?
degerli arkadaslarim bir aydir omnia kullaniyorum. cokta memnundum. navigasyon icin almistim. nereye istediysem %95 basari ile goturdu. fakat simdi durup dururken bisi oldu hata veriyor. acilmiyor. hard reset atacam ama bir suru video ve resim cektim.. bu resilmleri nasil my storage e atiyoruz yada bilgisayara bir turlu bulamadim. bulan varsa yada navigasyon icin yardim edebilecek varsa rica ediyorum.. not: navigasyuonu silip tekrar yukledim ise yaramadi
samsung i900 omnia için aksesuar arayan arkadaşlar dükkanımı ziyaret edebilirsiniz
Bu telefonu inceleyeceğimiz elimize alıp deneyebilceğimiz bir mağaza var mı? En azından Anadolu yakasında.
Resimlere göre telefonun karizması ve özellikleri çok iyi Belki fırsat olursa bilerek almak isterim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
quote:
Arkadaşlar bugun arkadaşın OMNİA sına göz attım.Yaklaşık 30 dk elimde durdu.Açıkcası kalın değil ve hafif.Ekranı tatminkar.Kamerası hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama 1-2 çektiği videoyu izledim pekte iyi gelmedi nedense.
Ben alıcak yüksek model bir Telefon arıyorum.Artık elimdeki Kapaklı Nokia dan kurtulmalıyım.Tuşlar,kapak,Kalınlık,Ağırlık her şeyi canımı sıktı.
Samsung Omnia,İPHONE,N96 düşünüyordum fakat N96 da bildiğimiz Nokia ların gelişmişi.Daha kalın ve daha gelişmiş başkada numarası yok.Zaten tuş takımı olmayan bir telefon istiyorum.(Eğer klavye takımı varsa olur)
Sizce ne tercih etmeliyim?Türkiyedede olması lazım.Şu an İphone 3g OMNİA dan daha pahalı.Ama sadece İPHONE a dokundum.Hiç kullanmadım.Özelliklerini filan biliyorum.Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim.
??
(not:OMNİA yı kullanırken yaklaşık 1.30 dakikada açıldığını farkettim.Çok uzun bir açılış süresi var.Ayrıca menülerde gezinirken çok çok yavaş olduğunu farkettim.Neden böyle oldu anlamıyorum.Mesajlara girip X e basıp çıkmam neredeyse 1 dakika sürdü.X tuşu algılamıyormu ne...
çok çok yavaştı açıkcası.Telefon gerçekten böylemi? )
yavaş olmasının bir çok nedeni olabilir reset falan atınca herşey düzeliyor emin ol gerçekten hızlı bi telefon
Umarım öyledir.Pzt. günü tekrar kullanıcam.İnşallah hızlıdır çünkü almaya karar verdim
N85 bir incele derm,,ben almaya karar verdim,,ama hala omnia ile kararsizim,,yani mobile 7.0 cikmasi yakin ikne,bence pda lar icin benc 2 -3 yil daha beklenebili diyebilirim,,N85 incele derim