Şimdi Ara

## Samsung'un yeni amiral gemisi: SGH-i900 Omnia ## (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.125
Cevap
8
Favori
341.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben daha onceden N85 almaya karar veren,,,yilbasindaki indirimleri bekleyen,ama bur gun gibi bir gecikmeyle indirimdeki urunleri kaciran (izmir) biriyim...ama sonucta kararliyiimm,,,ocak ta alcagim buyuk bir ihtimalle,,buyuk bir ihtimalle diyorum cunku,,,iki gundur kafami karistirdilar...suanda hemen hemen ayni fiyatta olan Samsung Omnia ile ilgili olarak,,,,

Normalde samsung modelini tutmuyorum,,,aliskanlik diyelim ama,,,cevemdeki insanlar,,omnia yi ove ove bitiremiyorlar,,,bunlar omnia gormus ve kullanmis insanlar,,,kendilerinde yok ama,,,cevfrelerinde gormusler,,,yani soyledikleri hic sorun yok gibi,,gerci ben simdi omnia yi da detayli arastiracam,,,belk icok sorunlu bir urun gibi,,ama sizlerde bana yardimci olursaniz sevinirim,,sonucta ayni para ,,ozellikler de hemen hemen ayni diyelim,,,,yani,,,,sizce n85 mi yoksa omnia miii????

simdiiden tesekkurler..

bu arada ben donanim rehberin bu forumunu yeni okuyorum,,belki burada bircok yerde sorularimin cevabini bulacagim ama,,,sizler benim icin daha hizli olacaksiniz,,,

normalde ben nokia taraftari oldugum icin buraya yeni bakiyorum,,,,

• Arkadaşlar Meraba bir sorum olucaktı size samsung SBH-500 kulaklığını deneyen varmı aranızda?Ses kalitesi nasıl?Kulaklık hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi???
  • inan n85 te daha sorunlu konusuna bakarsan anlarsın ayrıca omnia daha avantajlı 16 gb dahili hafıza var n85 te 8 gb var ama hafıza kartıyla buda videolarda takılma yaratıyor ayrıca geniş ekranda omnia ile divx filmler izleyebilirsin internete dokunmatik keyfiyle girebilirsin srügülü modellerin modası geçiyor yeni telefonlar dokunmatik çıkmaya başladı
    quote:

Orjinalden alıntı: nokiauser

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben daha onceden N85 almaya karar veren,,,yilbasindaki indirimleri bekleyen,ama bur gun gibi bir gecikmeyle indirimdeki urunleri kaciran (izmir) biriyim...ama sonucta kararliyiimm,,,ocak ta alcagim buyuk bir ihtimalle,,buyuk bir ihtimalle diyorum cunku,,,iki gundur kafami karistirdilar...suanda hemen hemen ayni fiyatta olan Samsung Omnia ile ilgili olarak,,,,

Normalde samsung modelini tutmuyorum,,,aliskanlik diyelim ama,,,cevemdeki insanlar,,omnia yi ove ove bitiremiyorlar,,,bunlar omnia gormus ve kullanmis insanlar,,,kendilerinde yok ama,,,cevfrelerinde gormusler,,,yani soyledikleri hic sorun yok gibi,,gerci ben simdi omnia yi da detayli arastiracam,,,belk icok sorunlu bir urun gibi,,ama sizlerde bana yardimci olursaniz sevinirim,,sonucta ayni para ,,ozellikler de hemen hemen ayni diyelim,,,,yani,,,,sizce n85 mi yoksa omnia miii????

simdiiden tesekkurler..

bu arada ben donanim rehberin bu forumunu yeni okuyorum,,belki burada bircok yerde sorularimin cevabini bulacagim ama,,,sizler benim icin daha hizli olacaksiniz,,,

• ben bu gps olayını çözemedim hiç bir şekilde bulmuyordu yerimi tüm ayarları yaptım açık havaya çıktım 10 dk 15 dk gezdim falan bulamadı sonra gelişmiş GPS ten "XTRA etkinleştir" i tıkladım sonrada XTRA Verisi Yükleme tuşunu bastım ve gprs ten verileri yükledim route 66 yı çalıştırınca 30 saniyede falan buldu sonra nodata programından yine herşeyi kapattım gprs i falan ama yinede tepeden sinyal göstergesinde gprs bağlı gözüküyordu 30 dk falanda geçmişti bende telefonu yeniden başlattım çünkü gprs açık gözüküyodu ve kapatamadım ama bu seferde gps i açınca yeniden bulmadı kısacası her seferinde Xtra veri yükleye tıklayıp yüklemem lazım ancak öyle buluyor ama bu seferde gprs açık kalıyor yeniden başlatıncada ayarlar gidiyor bunun bir çözümü yokmu telefonu her kapatıp açışımda gitmesini engelleyemezmiyiz?
  • iphone ile i900 ü karşılaştırmaya gerek bile yok bi bakın derim şuna
    http://www.mobiletisim.com/haberler/mutlaka-okuyun-iphone-3gnin-eksileri
  • kullanan arkadaslara bir sorum olcak benim. ben birinden duydugum kadarıyla ram yetersizliginden dolayı ust uste uygulama actıgımızda gercekten telefon yavaslıyormus. bole bie sey var mı arkadaslar 128mb ram gercekten yetmiyor mu?
  • Güzel bir telefen
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaras

kullanan arkadaslara bir sorum olcak benim. ben birinden duydugum kadarıyla ram yetersizliginden dolayı ust uste uygulama actıgımızda gercekten telefon yavaslıyormus. bole bie sey var mı arkadaslar 128mb ram gercekten yetmiyor mu?

aynı şeyi ben de soracaktım
  • 3 4 uygulamada belli bir yavaşlama yok ama bu sayıyı artırsanız gerçekten yavaşlar. o yüzden arkaplanda pek uygulama bırakmamaya çalışın..
  • tric aldık cvbımızı ormancı41 saolsun saolasın cok tesekkurler ormanci41 hem 3-4 uygulamaya kdrda cıkmam ztn benim icin bu yeterli oldu tkrar tesekkurler
  • Arkadaşlar bu aleti tuş kilidinden nasıl çıkarılıyo :s
  • Arkadaşlar bende Omnia almak istiyorum. Ama bu telefonun fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum. Siz ne dersiniz? Birde nerelerde ucuza bulabilirim? yani en ucuz nerelerde var, yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaansay

Arkadaşlar bende Omnia almak istiyorum. Ama bu telefonun fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum. Siz ne dersiniz? Birde nerelerde ucuza bulabilirim? yani en ucuz nerelerde var, yardımcı olursanız sevinirim...

dolar yüzünden şuan pahalı.999 tl idi 1200tl ye kadar çıktı fiyatları.benım tahminim yılbaşına doğru bunun fiyatı 750 lere düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: gibu07

Arkadaşlar bu aleti tuş kilidinden nasıl çıkarılıyo :s

benım bildiğim telefonun üstündeki açma kapama tuşuna bastığın zaman tuş kilidinden çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: kaansay

Arkadaşlar bende Omnia almak istiyorum. Ama bu telefonun fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum. Siz ne dersiniz? Birde nerelerde ucuza bulabilirim? yani en ucuz nerelerde var, yardımcı olursanız sevinirim...

dolar yüzünden şuan pahalı.999 tl idi 1200tl ye kadar çıktı fiyatları.benım tahminim yılbaşına doğru bunun fiyatı 750 lere düşer

16 GB lıklar artık TR ye gelmeyeceği için 16GB lıklarda alanlar bir nebze karlı çıktı
    Ben bu telefonun fiyatının hızla düşeceğini sanmıyorum dediğin gibi
    Windows Mobile 7 ile değerini koruyacaktır
  • i900 için tv-out kablosu ebay'e de gelmiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyno78 -- 22 Şubat 2009; 2:38:52 >
  • Arkadaşlar peşin 750 TL ye sıfır bir omnia aldım... Mesaj yazmanın kolay yolu var mı bu alette?????????? Kalemi sipariş ettim ama mesaj yazmayı kolaylaştıracak mı bilmiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hondax -- 25 Mart 2009; 21:34:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: gibu07

Arkadaşlar bu aleti tuş kilidinden nasıl çıkarılıyo :s

benım bildiğim telefonun üstündeki açma kapama tuşuna bastığın zaman tuş kilidinden çıkıyor

telefonun altında iki tuş varya sağdaki telefon kapalı işaretine uzun basarsan tuş kilidi yapıyorsun açmak istersen aynı tuşla açabilirsin veya tuş kilidi yapıldığında ekranda alt çubukta sağ tarafta kilidi aç yazar ona dokunduktan sonra
    bi ekran gelir önüne "aygıtnın kilidini aaçmak için kilidi aç a dokunun" yazar altındaki kilidi aç butonuna tıklayınca kilit açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokiauser

--------------------------------------------------------------------------------

simdiiden tesekkurler..

bence kesinlikle iphone almalısın ben n95 n 85 ve iphone 2g kullandım su an omnia kullnıyorum n 85 e göre çok daha başarılı bir telefon.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpergulecoglu

degerli arkadaslarim
    bir aydir omnia kullaniyorum. cokta memnundum. navigasyon icin almistim. nereye istediysem %95 basari ile goturdu. fakat simdi durup dururken bisi oldu hata veriyor. acilmiyor.
    hard reset atacam ama bir suru video ve resim cektim.. bu resilmleri nasil my storage e atiyoruz yada bilgisayara bir turlu bulamadim. bulan varsa yada navigasyon icin yardim edebilecek varsa rica ediyorum..
    not: navigasyuonu silip tekrar yukledim ise yaramadi

bilgisayara atmak için;
    - telefondan ana menü
    -ayarlar
    -bağlantılar
    -usb bağlantı modunu aç
    usb işlevi seçin alanından yığın depolama
    -alttan my storage ı seççeksin
    -data kablosuyla usb den bilgisayara bagla
    direk telefonu giremiosn
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.