|
Bildirim
Bende umutluyum özellikle 4nmLPP+ süreci çok daha iyi verimlilik sunuyor . Temcit pilavı gibi exynos deyip çöpe atılması sağlıklı beyinlerin işi değil , değişime yeniliğe açık olmak gerekiyor . Dimensity serisi snapdragona kök söktürürken hala dimensity için çöp diyen insanlar var sürü psikolojisi araştırmak bilgi edinmek yok neyse bu konu böyle uzar gider Exynos 2400 testlerini görürüz umarım güzel sonuçlar gelir.
|
Daha geçen gün mobil işlemci için çekirdek sayısı 12'ye yükselsin artık demiştim. İyi bir gelişme. 8 de çakılı kaldı firmalar.
|
Exynos 2400 ve Gen 3 karşılaştırmalarında arada çok fark yok gibi duruyor. En azından teorik açıdan. Fakat ben olaya başka bir açıdan bakıyorum. Avrupa , Orta Doğu ve Türkiye piyasasında s24 ve s24 plus Exynos 2400 ile geliyor ve firmanın esas amiral gemisi ultra Gen 3 ile geliyorsa, firma Gen 3 işlemciyi demek ki daha üst bir seviyeye konumlandırmış demektir. Hal böyle iken esasında çokta fark yok demek bugün için çok iyi niyetli bir yaklaşım.
Bir yandan şunu diyebilirsiniz Apple, pro serileri haricindeki telefonlarına bir önceki pro neslin işlemcisini kullanıyor. Exynos 2400 bu açıdan daha yenilikçi teknolojilere ve iyi bir gpu yapısına sahip. Son 2 senedir Apple gpu tarafında anlayamadığımız şekilde bekleneni de verememekte. Bu da başka bir açısı olarak görülebilir. Saygılar.. |
Kesinlikle güveniyorum bu işlemciye. inşallah samsung yanıltmaz.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
A17 pro artık diğer üç işlemcinin çok gerisinde kaldı. Antutu skoru 1.500.000 gen 3 2.000.000 özellikle ray tracing ve gpu gücünde çok büyük fark var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 18 Ocak 2024; 7:58:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Exynoslar da şebeke sorunu da var diğer rakiplerine göre sinyal alımı zayıf. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 18 Ocak 2024; 11:20:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 18 Ocak 2024; 13:57:19 > |
"Son 2 senedir Apple gpu tarafında anlayamadığımız şekilde bekleneni de verememekte." 2 senedir değil, a13'den beri özellikle cpu'da saat hızı artırarak devam ediyor. Bekleneni verememesi de anlaşılamaz değil, yine o yıllarda bünyesindeki bazı önemli isimleri kaybetmeye başladı iddiaları haber yapılıyordu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 18 Ocak 2024; 15:25:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 18 Ocak 2024; 15:36:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |